Сара Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Prehlada oleeeee Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 позитиван прдеж, има озбиљно да се ииииииииииспишем clapc клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 clapc у чему је разлика између позитивног и негативног ? clapc Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 clapc clapc greengrin nesam razumela Medu clapc “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Цитат позитиван прдеж, има озбиљно да се ииииииииииспишем greengrinSad sam ukapirala.Nemoj da ti padne na pamet,jesi čuo?Da se ispišeš! 0212_rolleyes greengrin “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Цитат позитиван прдеж, има озбиљно да се ииииииииииспишем инспирацијаhttps://www.pouke.org/forum/index.php/topic,11241.0.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Цитат Цитат позитиван прдеж, има озбиљно да се ииииииииииспишем 0227_sleepSad sam ukapirala.Nemoj da ti padne na pamet,jesi čuo?Da se ispišeš! 0227_sleepево јесам, па ти сад види шта ћеш 0227_sleep клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Цитат Цитат Цитат позитиван прдеж, има озбиљно да се ииииииииииспишем crutchesSad sam ukapirala.Nemoj da ti padne na pamet,jesi čuo?Da se ispišeš! 4chsmu1 ево јесам, па ти сад види шта ћеш https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gifVidela srcee Uplaših se da je nešto drugo Ali nije,hvala Bogu :cheesy2: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Joj što mi zima “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Ljubav i vrtoglavica 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 ПОСПАНОС' 4chsmu1 ЛАКУ НОЋ,ЛЕПИ МОЈИ....... Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Laku noć sejo moja draga. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 прдење. ал озбиљно. не стомачно, ментално. беште greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Zimojeza 0110_hahaha “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Ovamo danas ,prelijep dan,pravi proljećni Mada kažu od sjutra opet hladnije Hvata me skitanje,šetnja ,izlazak, i tako to "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука