Гости Guest Izida Написано Септембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Koja tema? Gorane,dobrodosao u Zenski kutak! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Септембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Koja tema? Gorane,dobrodosao u Zenski kutak! Hvala, bolje vas nasao. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Септембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Gorane,molim te,nemoj da mi persiras.Osecam se kao dinosaurus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Септембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Gorane,molim te,nemoj da mi persiras.Osecam se kao dinosaurus.Hehehe, mislio sam na celo drustvo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 U sigurnim si rukama sad. Laku noć Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Септембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 U sigurnim si rukama sad. Laku no?Laku noc, Olivera. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Септембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Ето вечерас док сам ишао градом са породицом ујео (уватио) ме је улични пас за ногу....били до болнице...примио тетанус.....и размишљао о милости Божијој. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Септембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 OK,Gorane.Svrati na kaficu ovde,kad stignes.Joj, kad spomenu kaficu, idem da stavim lonce... Hoce li jos neko? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Септембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Ago,dobrodosao u Zenski kutak.Hoces li da tuzis grad,da dobijes naknadu stete?Imas pravo na to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Септембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Gorane,tople napitke sluzimo uz caskanje ovde. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,82.0.html Posto je mene navatala kijavica,ja bih caj,ako nije problem.Ili sam ja nju navatala. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Септембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Gorane,tople napitke sluzimo uz caskanje ovde. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,82.0.html Posto je mene navatala kijavica,ja bih caj,ako nije problem.Ili sam ja nju navatala. 0409_feel Aha video sam, a za kijavicu odma dodje caj, i nemoj da brines za kijavicu, ako je lecis trajace 7 dana a ako je ne lecis nedelju dana, pa ti vidi sta ces. Al sam te utesio??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 ??? ??????? ??? ??? ???? ?????? ?? ????????? ???? (??????) ?? ?? ?????? ??? ?? ????....???? ?? ???????...?????? ???????.....? ????????? ? ??????? ???????. ??, ??????? ??? ??? ???????? ?????? ?? ???? ????????? 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Септембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Izvolte... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Септембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Jesi,Gorane!Hvala ti puno!To je prava Ziva Rec Utehe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Септембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Jesi,Gorane!Hvala ti puno!To je prava Ziva Rec Utehe.I ovo pomaze... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука