Гости Guest Alefshin Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 А овако то раде новокомпоновани Црногорци: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Види се да су ''Црногорци'' кршни, високи, лепи... joooj Ово су неки Шиптогорци...Шта да се ради, хтели су са шиптарима и ето им. Мене брину ови Црногорци што се накотише по Србији, па још хоће у Ловћенцу да подигну цркву (Дедејићевску)...Не знам шта са њима да се ради! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Ајде што нас неће него ми није јасно што неће Црногорце joooj И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Uhvati Splićanin zlatnu ribicu i traži da mu ispuni 3 želje. Prva je da ima najbolju kuću u Splitu, druga da ima najbolji auto u Splitu i treća da ima bilo šta što niko nema u Splitu. Vraća se kući, kuća neviđena, ispred nje neviđen automobil, izlazi žena na terasu i viče: "Požuri gore, zove te zet iz Beograda !" http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=14&t=253&st=0&sk=t&sd=a&start=600 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 хахахахахахахахаха И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука