Баба Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 Зна ли неко ко производи ове лимене благослове : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 12, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 Треба ти директан произвођач или да купиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Треба ти директан произвођач или да купиш? Рецимо вако , знам директног произвођача оних дрвених таких благослова, али не знам ових лимених. Па би се трампио за информејшн. Или мож на пп. Да треба ми директан произвођач , прва рука. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Ух, па не знам, али ако неки производитељ види ову твоју поруку онда нека ти се јави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 ће се јави Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука