Зосима Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Влада Симић оснивач етно бенда "Бело Платно",сваког понедељка на новобеоградском сплаву "Барка" изводи традиционалну музику разних народа... Почетак је у 21 ч,и можда ово није лоша прилика да се форумаши бар ови из бгд-а,окупе тамо... За још информација,о договору и месту, контактирајте ме... .smesko. "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Где је тачно "Барка"? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Ја сам пре неки викенд буквално цео дан преседела на Барци. И у последње време, то ми је био један од лепших дана, и то спонтано без намере и плана. Ту ми ради другар из основне школе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Барка је у Нбгд блоковима на Сави... Иначе,засигурно знам да је на репертоару и Рос Дејли... :smile: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука