w.a.mozart Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 sićo,sad mi je lakše... mislio sam da si ti na avataru :229229229: kad ono zoka bosanac Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MilicaPg Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 Apsolutni hit girl_jumping Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 lepi sico a sto ti stavljas ove klipove ? .gif' alt='>.gif'> jel ti to nas edukujes ?.gif' alt='>.gif'> није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Септембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2011 Ево нешто горе: http://www.youtube.com/watch?v=ZdkeZTaYd5g Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2011 Za neverovati,ali udri 0304_smile4 http://www.youtube.com/watch?v=tcJdHeph7_Y “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Zlato, zlato, zlatija, ljulja ti se kapija srce si mi otela kao ljuta rakija. We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Čuo sam za ovu pesmu: Jesen stiže šljive opadaju, svinje jedu da ne propadaju, tvoje mi se oči dopadaju. We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Сентиментално - поучно - љубавна. 4chsmu1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 рекао бих пољопривредно - емотивна. algabacaju Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Poljoprivredno - ljubavna Čuo sam i za ovu: Ne plači mi na kućnome pragu da mi vrata ne povuku vlagu. Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 а оно "отишла си и одвела дјете сузама сам лијепио тапете" sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Е Жиле и Владо, превише је. sHa_sarcasticlol "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Kud suzama... Ova je dobra. Ovo je zafrkancija ustvari (mislim). Kupio sam mala zlatan zub... zubima ću da otvaram džep We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Mobilni telefon Владан је реаговао/ла на ово 1 We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Mobilni telefon, to treba svi da čuju. We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука