Jump to content

Воља чини чуда- животна прича Бранка Радунковића (видео)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

testimonial1.jpg

Искуство Бранка Радунковића упућује нас на преиспитивање сопственог живота и вере. Рођен са хендикепом који је оптерећивао више друге него њега самог, вером у Господа пријањао је готово сваком послу и тако доказивао да, само ако жели, човек не мора бити на маргини, ма о чему се радило. Његова ментална снага надјачала је сурову реалност у којој се нашао.

Међутим, припадност и приврженост Господу и Цркви Његовој, водила га је духовним пространством на коме су се увек јасно уочавали његова вера, љубав и нада

Линк ка видео снимку- Пријатељ Божији

Подели на овим сајтовима

• Гости

Имао сам ту срећу да лично упознам господина Бранка. Када њега човек упозна може само ускликнути: "Како су дивна Твоја дела Господе, све си премудро створио!"

Благородна душа Божија. Човек води женски хор, прави макете, ради све могуће и немогуће ствари.

Подели на овим сајтовима

E stvarno hvala za ovaj prilog.Ovo vrijedi svakom pokazati.Boze sacuvaj nas, kada saslusam ove rijeci tek onda vidim koliko mi hendikepa imamo iako izgledamo da smo normalni.Mislim krecem prvo od sebe i nekih mojih ocajavanja i tugovanja.Pravo da se postidis pred Gospodom.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...