Гости Guest - . . .- Написано Септембар 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 Искуство Бранка Радунковића упућује нас на преиспитивање сопственог живота и вере. Рођен са хендикепом који је оптерећивао више друге него њега самог, вером у Господа пријањао је готово сваком послу и тако доказивао да, само ако жели, човек не мора бити на маргини, ма о чему се радило. Његова ментална снага надјачала је сурову реалност у којој се нашао. Међутим, припадност и приврженост Господу и Цркви Његовој, водила га је духовним пространством на коме су се увек јасно уочавали његова вера, љубав и нада Линк ка видео снимку- Пријатељ Божији Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 Имате и овде, заиста вреди погледати. Хвала браћи из фондације "Пријатељ Божији", заиста су урадили феноменлану ствар! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 Имао сам ту срећу да лично упознам господина Бранка. Када њега човек упозна може само ускликнути: "Како су дивна Твоја дела Господе, све си премудро створио!" Благородна душа Божија. Човек води женски хор, прави макете, ради све могуће и немогуће ствари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karanovic dragana Написано Септембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 E stvarno hvala za ovaj prilog.Ovo vrijedi svakom pokazati.Boze sacuvaj nas, kada saslusam ove rijeci tek onda vidim koliko mi hendikepa imamo iako izgledamo da smo normalni.Mislim krecem prvo od sebe i nekih mojih ocajavanja i tugovanja.Pravo da se postidis pred Gospodom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука