Гости Guest ага пије млеко Написано Септембар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Једна анкета типа : Коју црквену песмицу волите да чујете за време причасног, иако нису препоручљиве да мењају канонски прописани поредак св.Литургије ?! 0311_womens 1. Хајте браћо белој Цркви 2. 136.Псалам - Славите господа јер је добар 3.Небеска Србија 4.Агни партене - Марије Дјево чистаја 5.Христе Боже распети и Свети 6.Недеља у храму 7.Српкињица једна мала Друга анкета : Која вам је црквена песмица најтуробнија на литургијском причасну !? 1.Помози нам вишњи Боже 2.Знаш ли ко те љуби силно? 3.Кнез Лазина песма 4.Богомати премила 5.Ој Србијо мати немој туговати 6.Боже правде ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 sve gde se pominje srbija dada crvenilo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Pod brojem 2 u oba slucaja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Под бројем пет и четири Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Септембар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Људи у питању је предлог за Анкету за портал Поуке.орг а не за обично гласање..... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Ma znamo, al kad vec imamo mogucnost da se izjasnimo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Септембар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Ma znamo, al kad vec imamo mogucnost da se izjasnimo.... ???? ????????????? ?????? ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 u prevodu...kao štrumfeta Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 More biti.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 ovo je super Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Септембар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 More biti.... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=lDr7BLaRzMk ??, ?? ?? ??!!! :drugarstvo: vaistinu??? ???????! vaistinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Септембар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 More biti.... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=lDr7BLaRzMk ???? ??? !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 kumanlk......................... 0205_whistling Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 More biti.... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=lDr7BLaRzMk ???? ??? !!! Dobar izbor 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Септембар 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 More biti.... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=lDr7BLaRzMk ???? ??? !!! Dobar izbor 0110_hahaha 0110_hahaha ??? ?????, ????? ???????! 0104_cheesy ?????? ????? ????? ?? ???? ??????? ????? ? ???? ?? ???? ?? ?? ???????, ? ??? ????? ???? ?? ? ???? ????!? Dugo te nema Cekam satima i danima Dugo te nema Znam da ceš doci, nestrpljiv sam Bez tebe nikoga ne znam Bez tebe ništa ne prepoznajem Ti si moja polovina, cilj lutanja mog Kad ljubavi nema Ostaju besane noci Kad ljubavi nema Osluškujem kada ceš doci Da povedeš me sa sobom Da povedeš me sa sobom Da povedeš me sa sobom U život svoj Vadi me odavde Ozari ljubavi svojom Ja da živim sam Nisam sposoban Ako cuješ reci ove Moje je srce je sada i tvoje Ako cuješ reci ove Da Da si tu bilo bi mi bolje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука