Jump to content

Албанска национална армија прети оружаним акцијама на северу Косова

Оцени ову тему

Препоручена порука

Tesko je biti mali narod kao Srbi sada, od slavne istorije malo vajde.

Tesko mi je da citam novine u kojima Merkelova, razni Zukorlici, Cerici, ameri i ostali petljaju po nasem zivotu, al eto to je sudbina malih naroda. Bosnjaci traze drzavu na balkanu, i tako fanaticni muslimani ce i izgurati, uz neverovatnu podrsku amerike i ostalih klosara.

Muka mi je da gledam i to nesrecno Kosovo,ali ako je verovati istoriji izdali smo ga i 1389. ne svi ali u globalu takav je rezultat, gubimo i rasipamo vekovima, kako da naposletku imamo pozitivu, tesko, uf teska je sudbina malih naroda.....

4chsmu1

Razumni ljudi lako dodju do realnog zakljucka. Nerazumni bi da zveckaju oruzijem i da prekidaju saradnju sa svima - ne obracajuci paznju koje nam benefite na drugim poljima donosi ta saradnja.

A naivni, misle da je sve to prosto kao pasulj ne shvatajuci koliko aspekata ima da bi vodio jednu drzavu, da odrzavas i ekonomski, i pravnim, i kazneni i sve ostale sisteme.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Какав је то наш "тероризам" био јако присутан?

Ako za tebe Legija, Arkan i slichne paravnojne jedinice nisu vid terorizma - to je tvoj problem. Znam ja da su za neke oni junaci, al isto je tako i Hasim Taci za neke junak.

Солидан посао је уопште седање за исти сто и давање легитимитета представницима владе на чијем је челу један убица и терориста који директно угрожава државу Србију већ 15 година? 

Koji ima politicku moc. Sta bi ti odbio saradnju sa njime? Jel si cuo nekad za pojma - Diplomatija.

Солидан посао је то што ни у једном тренутку није поменуто да је држава спремна да заштити на сваки начин па и оружано, своје грађане на делу своје територије на којем су угрожени од терориста?

Svaki nacin bez oruzanog jer smo potpisali ugovor u kom dajemo vlast na tom delu teritorije medjunarodnoj organizaciji a ne centralnoj vlasti u srbiji.

Nego vidim ja gde ovo ide, ti bi dakle oruzani sukob, da josh malo ginemo, josh malo gladujemo i josh vise potonemo u bedu.

Odlichna logika. Sva srece - te ste manjina.

Инсистирање на сарадњи са онима који све време од 91. до данас у свакој ситуацији отворено и без пардона подржавају оне који имају директно супростављене интересе интересима Србије?

ne znam o kome pricas? Svi uvek imaju interes samo svoje dupe ( svaka drzava ) a Republika Srbija je toliko mala, nemocna i beznacajna zemlja u svetu srpke politike da samo opasna naivcina moze da misli da mozemo da priustimo sebi da ne saradjujemo sa svima na odredjenom polju.

Мени је просто смешна идеја да је западни свет стао на страну Албанаца из неке хуманости и правдољубивости,јер је мислио да су угрожени па је хтео да им помогне... Тако да они комотно могу да нас кољу као и 17ог марта, као и свих ових година, и и даље ће наши западни партнери да буду на њиховој страни.

Koja si ti naivchina da prostis, kad delis politicku scenu na Srbiju vs Albanija njihove i nase partnere.

Sa Kosovom svetske sile trenutno koketiraju jer im trebaju tamo ljudi kao sto su Hasim Tachi i ostali.

KLA t.j UCK su u dokumetima CiA klasifikovane kao teroristicka organizacija.

KiM sve manje i manje treba tim jelte "podrzavaocima" kako ih ti zoves. I sve slabiju i slabiju podrsku dobijaju Taciji i ostali.

Pametan diplomata vidi to i cekace da budu "ribe na suvom" naivni zanesenjak koji se lozi na zveckanje oruzijem bi krenuo odma u rat, jer ima psihu nekog iz srednjeg veka.

Прво Аркан колико ја знам није учествовао у борбама на КиМ, а Легија је био на челу ЈСО, која је била у саставу ЈА, тако да никако није била нити аправојна нити терористичка организација како наводиш, а уопште дејства југословенских снага безбедности никако нису могла бити терористичка јер су била усмерена на борбу против тероризма и на одбрану саставног дела СРЈ. Тако да и даље чекам на одговор на какав тероризам си мислио?

На основу чега закључујеш да бих ја оружани сукоб? Одакле ти то? Ја бих само пре и оружани сукоб него да гледамо погром оних мученика на северу КиМ, као 17. марта. Иначе одувек стојим на томе да је све боље него рат. А што се тиче споразума, свима је јасно, па чак и нашој плашљивој власти да Еелекс и Кфор, дакле они који би требало да гарантују поштовање међународног споразума кога помињеш, делују пристрасно и сами крше и резолуцију и споразум.

Ја причам о онима којима још од Првог српског устанка не одговара стварање снажне српске државе. Погледај Први, затим Други светски рат, распад СФРЈ, рат на КиМ и стање на терену данас. Западне силе ни у једном случају нису имале интересе подударне са српским.

На квалификације попут "психа из средњег века" нећу ни да се осврћем. :drugarstvo:

И на крају, јеси ли ти чуо да ДИПЛОМАТИЈЕ нема када су терористи у питању? Иначе би свака будала на свету могла да истера своје само ако примени силу.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...