ристМико Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Албанска национална армија прети оружаним акцијама на северу Косова ПРИШТИНА/ТИРАНА – Терористичка Албанска национална армија (АНА) запретила је оружаним акцијама на северу Косова, уколико косовске институције до краја септембра не формирају војску Косова, пренели су приштински електронски медији позивајући се на медије у Тирани. АНА, наведено је у саопштењу које је потписао политички портпарол те мистериозне организације Сазан Топлица, упутила је ултиматум премијеру и председници Косова да до 30. септембра формирају Оружану војску Косова. Топлица је навео да ће, уколико захтеви АНА буду игнорисани, та терористичка формација бити „приморана да настави своје војне акције у северном делу Републике Косово”. АНА је, како тврди Топлица, након проглашења независности Косова прогласила привремену суспензију својих активности, како би дала шансу косовским институцијама да консолидују оружане снаге Косово. „Ипак, та ствар се није догодила”, навео је Топлица. Танјуг објављено: 21/08/2011 21:23 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Албанска национална армија прети оружаним акцијама на северу Косова ПРИШТИНА/ТИРАНА – Терористичка Албанска национална армија (АНА) запретила је оружаним акцијама на северу Косова, уколико косовске институције до краја септембра не формирају војску Косова, пренели су приштински електронски медији позивајући се на медије у Тирани. АНА, н U kako ce da najebu, taman bi nam dobro doslo treba nam praksa za kvalitetnu reformu vojske. Pun mi K. terorizma i kriminalaca. Kako Srpskih Arkana, Legija i ostalih psohpata tako i ovih Albanskih fasista. Sad kad smo pocistili "nase" sad mozemo i njihove. Dosta je bre vise proseravanja na ovom balkanu. Alo ljudi, nadjite ribe! Do Juce mi, hrati i bosanci trovali nam mozak i punili glavu glupostim a gurali u prve redove mlade ljude da prvi ginu, sad to albanerosi nasli da rade. Ajde sto su uspeli da dobiju ovu pseudo-nezavnost al sto prete oruzijem - to je vec mnogo i za moj libelarni ukus. nego zanimljivo prezime ima ovaj Toplica, sam osvedocenje koliko smo mi(Srbi), bosanci, albanci, jedan veliki miks kultura i naroda i da medjusobno genetski i kulturno i nismo toliko razliciti koliko nam nabacaju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 kako ce da najebu, taman bi nam dobro doslo treba nam praksa za kvalitetnu reformu vojske. Од кога ће то шиптари да наје** на северу Космета,живо ме интересује? slava3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Од кога ће то шиптари да наје** на северу Космета,живо ме интересује? slava3 Pa za pocetak ce da nam daju Upperhand u pregovorima. Dalje mogla bi da se pusti da i nasa vojska dobije delovanje u tom jednom delu. Itd. Takve gluposti od tih ANAsha bi mogle damo da beneficiraju Srbiji, isto kao sto su Albanci na kosovu uspeli uz pomoc postojanja i delovanja ljudi kao sto su Arkan ili Legija da dobiju naklonost medjunarodne zajednice. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Од кога ће то шиптари да наје** на северу Космета,живо ме интересује? slava3 Pa za pocetak ce da nam daju Upperhand u pregovorima. Dalje mogla bi da se pusti da i nasa vojska dobije delovanje u tom jednom delu. Невероватно...баш си оптимиста...и то гигантских размера. ...још када би г.Тадић доживео мистично искуство и чудесну наднаравну трансформацију и покупио мало твог оптимизма,па да се и надамо нечему,овако...жути знају да засвирају "српска се труба са Косова чује"...само што та њихова труба изнова и изнова свира искључиво "шоту". Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Hевероватно...баш си оптимиста...и то гигантских размера. мајкл ...још када би г.Тадић доживео мистично искуство и чудесну наднаравну трансформацију и покупио мало твог оптимизма,па да се и надамо нечему,овако...жути знају да засвирају "српска се труба са Косова чује"...само што та њихова труба изнова и изнова свира искључиво "шоту". Nisam optimista samo realan. To bi nam dalo jak upperhand jer je trenutni status albanaca u dobrom polozaju upravo zbog toga sto se svetskoj politickoj sceni servirao nas terorizam koji je realno bio jako prisutan. Zuti diplomatski gledano rade odlichno, ne znam sta bi ocekivao vise od njih? Da krenu u rat, sta? Posto to jedino nisu uradili ali prave odlichne diplomatske napore i pruzaju predloge sasvim konkretnih resenja - sto albanska strana ne radi. svako ko kaze da srpska diplomatija u ovom trenutku ne radi solidan posao, taj... ne govori sigurno ne govori istinu, i voleo bih da cujem diplomatska resenja svakog ko tvrdi da "zuti lose rade posao" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 мајкл Албанска национална армија прети оружаним акцијама на северу Косова ПРИШТИНА/ТИРАНА – Терористичка Албанска национална армија (АНА) запретила је оружаним акцијама на северу Косова, уколико косовске институције до краја септембра не формирају војску Косова, пренели су приштински електронски медији позивајући се на медије у Тирани. АНА, н 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahahaU kako ce da najebu, taman bi nam dobro doslo treba nam praksa za kvalitetnu reformu vojske. Pun mi K. terorizma i kriminalaca. Kako Srpskih Arkana, Legija i ostalih psohpata tako i ovih Albanskih fasista. Sad kad smo pocistili "nase" sad mozemo i njihove. Dosta je bre vise proseravanja na ovom balkanu. Alo ljudi, nadjite ribe! Do Juce mi, hrati i bosanci trovali nam mozak i punili glavu glupostim a gurali u prve redove mlade ljude da prvi ginu, sad to albanerosi nasli da rade. Ajde sto su uspeli da dobiju ovu pseudo-nezavnost al sto prete oruzijem - to je vec mnogo i za moj libelarni ukus. nego zanimljivo prezime ima ovaj Toplica, sam osvedocenje koliko smo mi(Srbi), bosanci, albanci, jedan veliki miks kultura i naroda i da medjusobno genetski i kulturno i nismo toliko razliciti koliko nam nabacaju. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Hевероватно...баш си оптимиста...и то гигантских размера. мајкл ...још када би г.Тадић доживео мистично искуство и чудесну наднаравну трансформацију и покупио мало твог оптимизма,па да се и надамо нечему,овако...жути знају да засвирају "српска се труба са Косова чује"...само што та њихова труба изнова и изнова свира искључиво "шоту". Nisam optimista samo realan. To bi nam dalo jak upperhand jer je trenutni status albanaca u dobrom polozaju upravo zbog toga sto se svetskoj politickoj sceni servirao nas terorizam koji je realno bio jako prisutan. Zuti diplomatski gledano rade odlichno, ne znam sta bi ocekivao vise od njih? Da krenu u rat, sta? Posto to jedino nisu uradili ali prave odlichne diplomatske napore i pruzaju predloge sasvim konkretnih resenja - sto albanska strana ne radi. Заиста се дивим њиховим доказано грандиозним решењима на свим могућим пољима.Надмудриће жути ове из међународне заједнице својом виспреношћу...никада ови неће погодити испод које кутије шибица је куглица. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slobodanmiric Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Tesko je biti mali narod kao Srbi sada, od slavne istorije malo vajde. Tesko mi je da citam novine u kojima Merkelova, razni Zukorlici, Cerici, ameri i ostali petljaju po nasem zivotu, al eto to je sudbina malih naroda. Bosnjaci traze drzavu na balkanu, i tako fanaticni muslimani ce i izgurati, uz neverovatnu podrsku amerike i ostalih klosara. Muka mi je da gledam i to nesrecno Kosovo,ali ako je verovati istoriji izdali smo ga i 1389. ne svi ali u globalu takav je rezultat, gubimo i rasipamo vekovima, kako da naposletku imamo pozitivu, tesko, uf teska je sudbina malih naroda..... www.facebook.com/home.php?#!/pages/Novi-Sad-Serbia/Mirici/115386398553?ref=ts iliti http://slobodanmiric.blog.rs/blog/slobodanmiric Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slobodanmiric Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Jutros kada sam video u politici clanak o Cericu i muslimanskoj drzavi, onih koji su u stvari najgori od Srba (ceo dan sam nesto malodusan i snuzden), naleteo sam na Gospodare III deo na hrvatima, i uvideo da to neko junastvo u pravom smislu reci vise nije deo stvarnosti, vec mita. www.facebook.com/home.php?#!/pages/Novi-Sad-Serbia/Mirici/115386398553?ref=ts iliti http://slobodanmiric.blog.rs/blog/slobodanmiric Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Hевероватно...баш си оптимиста...и то гигантских размера. 0442_feel ...још када би г.Тадић доживео мистично искуство и чудесну наднаравну трансформацију и покупио мало твог оптимизма,па да се и надамо нечему,овако...жути знају да засвирају "српска се труба са Косова чује"...само што та њихова труба изнова и изнова свира искључиво "шоту". Nisam optimista samo realan. To bi nam dalo jak upperhand jer je trenutni status albanaca u dobrom polozaju upravo zbog toga sto se svetskoj politickoj sceni servirao nas terorizam koji je realno bio jako prisutan. Zuti diplomatski gledano rade odlichno, ne znam sta bi ocekivao vise od njih? Da krenu u rat, sta? Posto to jedino nisu uradili ali prave odlichne diplomatske napore i pruzaju predloge sasvim konkretnih resenja - sto albanska strana ne radi. svako ko kaze da srpska diplomatija u ovom trenutku ne radi solidan posao, taj... ne govori sigurno ne govori istinu, i voleo bih da cujem diplomatska resenja svakog ko tvrdi da "zuti lose rade posao" Какав је то наш "тероризам" био јако присутан? Солидан посао је уопште седање за исти сто и давање легитимитета представницима владе на чијем је челу један убица и терориста који директно угрожава државу Србију већ 15 година? Солидан посао је то што ни у једном тренутку није поменуто да је држава спремна да заштити на сваки начин па и оружано, своје грађане на делу своје територије на којем су угрожени од терориста? Инсистирање на сарадњи са онима који све време од 91. до данас у свакој ситуацији отворено и без пардона подржавају оне који имају директно супростављене интересе интересима Србије? Мени је просто смешна идеја да је западни свет стао на страну Албанаца из неке хуманости и правдољубивости,јер је мислио да су угрожени па је хтео да им помогне... Тако да они комотно могу да нас кољу као и 17ог марта, као и свих ових година, и и даље ће наши западни партнери да буду на њиховој страни. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Hевероватно...баш си оптимиста...и то гигантских размера. 4chsmu1 ...још када би г.Тадић доживео мистично искуство и чудесну наднаравну трансформацију и покупио мало твог оптимизма,па да се и надамо нечему,овако...жути знају да засвирају "српска се труба са Косова чује"...само што та њихова труба изнова и изнова свира искључиво "шоту". Nisam optimista samo realan. To bi nam dalo jak upperhand jer je trenutni status albanaca u dobrom polozaju upravo zbog toga sto se svetskoj politickoj sceni servirao nas terorizam koji je realno bio jako prisutan. Zuti diplomatski gledano rade odlichno, ne znam sta bi ocekivao vise od njih? Da krenu u rat, sta? Posto to jedino nisu uradili ali prave odlichne diplomatske napore i pruzaju predloge sasvim konkretnih resenja - sto albanska strana ne radi. svako ko kaze da srpska diplomatija u ovom trenutku ne radi solidan posao, taj... ne govori sigurno ne govori istinu, i voleo bih da cujem diplomatska resenja svakog ko tvrdi da "zuti lose rade posao" Žuti rade odlično jer nemaju apsolutno nikakav manevarski prostor za bilo šta drugo Isto bi na njihovom mestu radili i zeleni, plavi, ljubičasti...kada imaš samo jedan uzak mostić iznad ponora onda će i slep znati kako da pređe na drugu stranu. Alternative su da potpuno dignu ruke od KiM (tj. da de facto priznaju nezavisnost), ili da uđu u rat, a pošto im se verovatno ne dopada niti jedna od te dve mogućnosti, onda rade jedino što mogu. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Žuti rade odlično jer nemaju apsolutno nikakav manevarski prostor za bilo šta drugo 4chsmu1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Заиста се дивим њиховим доказано грандиозним решењима на свим могућим пољима. mani sarkazam, daj ti meni sta su lose uradili na polju diplomatske borbe za KiM? Ja nisam zborio nista za ostala polja ja ti kazem za ovo polje. Sta bi ti da dodje Seselj i da nas sve posalje u rat tamo, da nam skresu brojnost josh malo, da josh malo nasa deca zive u bedi, da se josh malo osiromasimo i da josh malo gladujemo? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Какав је то наш "тероризам" био јако присутан? Ako za tebe Legija, Arkan i slichne paravnojne jedinice nisu vid terorizma - to je tvoj problem. Znam ja da su za neke oni junaci, al isto je tako i Hasim Taci za neke junak. Солидан посао је уопште седање за исти сто и давање легитимитета представницима владе на чијем је челу један убица и терориста који директно угрожава државу Србију већ 15 година? Koji ima politicku moc. Sta bi ti odbio saradnju sa njime? Jel si cuo nekad za pojma - Diplomatija. Солидан посао је то што ни у једном тренутку није поменуто да је држава спремна да заштити на сваки начин па и оружано, своје грађане на делу своје територије на којем су угрожени од терориста? Svaki nacin bez oruzanog jer smo potpisali ugovor u kom dajemo vlast na tom delu teritorije medjunarodnoj organizaciji a ne centralnoj vlasti u srbiji. Nego vidim ja gde ovo ide, ti bi dakle oruzani sukob, da josh malo ginemo, josh malo gladujemo i josh vise potonemo u bedu. Odlichna logika. Sva srece - te ste manjina. Инсистирање на сарадњи са онима који све време од 91. до данас у свакој ситуацији отворено и без пардона подржавају оне који имају директно супростављене интересе интересима Србије? ne znam o kome pricas? Svi uvek imaju interes samo svoje dupe ( svaka drzava ) a Republika Srbija je toliko mala, nemocna i beznacajna zemlja u svetu srpke politike da samo opasna naivcina moze da misli da mozemo da priustimo sebi da ne saradjujemo sa svima na odredjenom polju. Мени је просто смешна идеја да је западни свет стао на страну Албанаца из неке хуманости и правдољубивости,јер је мислио да су угрожени па је хтео да им помогне... Тако да они комотно могу да нас кољу као и 17ог марта, као и свих ових година, и и даље ће наши западни партнери да буду на њиховој страни. Koja si ti naivchina da prostis, kad delis politicku scenu na Srbiju vs Albanija njihove i nase partnere. Sa Kosovom svetske sile trenutno koketiraju jer im trebaju tamo ljudi kao sto su Hasim Tachi i ostali. KLA t.j UCK su u dokumetima CiA klasifikovane kao teroristicka organizacija. KiM sve manje i manje treba tim jelte "podrzavaocima" kako ih ti zoves. I sve slabiju i slabiju podrsku dobijaju Taciji i ostali. Pametan diplomata vidi to i cekace da budu "ribe na suvom" naivni zanesenjak koji se lozi na zveckanje oruzijem bi krenuo odma u rat, jer ima psihu nekog iz srednjeg veka. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука