Jump to content

More, ah more... još kad je ljubav tu!

Оцени ову тему

Bio/la sam u vezi/braku sa nekim koga sam upoznao/la na odmoru (moru, planini...)?  

12 члановâ је гласало

1. 1. Bio/la sam u vezi/braku sa nekim koga sam upoznao/la na odmoru (moru, planini...)?

• da
      0
    • ne
      11
    • nastavili smo druženje
      0
    • trajalo je samo na odmoru
      1
    • nešto peto
      0

Препоручена порука

More, ah more. To divno mirisno more i prekrasni zvuci muzike Hulia Inglesiasa...

Tako lepo za zaljubljivanje, pa još ona osunčana zategnuta i malo manje zategnuta tela.. plaža... diskoteke...

--------------

Ukratko... Da li ste imali i vi ovu vrstu avanture, koja je možda prerasla u nešto više?

Da li neka takva veza rođena u tom opuštenom svetu bez briga, može da opstane i kada se vratite svojim kućama?

KLEK_PLAZA2-010708Thumbnail.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ma daj Vlado  girl_jumping

Nismo tinejdžeri  0304_smile4

Da ne planiraš na more možda?Grčka?Istambul?Egipat?  0304_smile4

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Mene moje ženče samo u selo kod svojih, a kod mojih ako budem dobar kod njenih.

Nesam ja video more, iha ha... ima 2-3 godine. ako ne računam Bosfor.

Što će reći nesam se kupao u moru.

Ma ja pitujem nako... jer puno je ljudi se upoznalo i begendisuvalo na moru, a posle puče ko prazna balon.

I ne samo ljubavi, nego i neka prijateljstva (drugarstva) koja se na moru sklope, (na odmoru uopšteno, ne mora more da bude) pucaju kada se vratite domovima.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

Помаже Бог свима!

Хтео бих да поделим један проблем. Нашао сам ову тему, пошто се у њој помиње море.

Да ли неко зна добру варијанту да се оде у Грчку на море, да се нађе смештај за једну особу,

и да буду не даље од 2 километра црква и плажа?

Може и препорука за неку туристичку агенцију која обезбеђује једнокреветну собу или да се не плати пуно доплата за недостајућу особу у двокреветној.

У заједници сам са свима који се Тебе боје

и који чувају заповести Твоје.

Подели на овим сајтовима

Иначе, да дам и неки одговор на тему.

Био сам на мору једном када сам имао 3 године, и други пут пре 10 година.

Тако да и немам довољно искуства да одговорим о значају познанстава која тамо могу да се стекну.

Можда је генерално то да се људи боље упознају у околностима невоље или где треба да се уложи труд и поступи исправно, него у околностима где је све добро и где сви уживају. А на мору може да буде и једног и другог.

У заједници сам са свима који се Тебе боје

и који чувају заповести Твоје.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...