Jump to content

Mој накит

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Znas kako,po mom misljenju nije.Ali,sama kazes da nisi dobro poznavala veru.No,nista strasno.Svi imamo pravo na pocetnicke greske.Vazno je da si to sad shvatila.Nije bitno sta oblacis vec kakav si covek.Ali,opet kazem ti si ucinila nesto hriscanski.Poklonila si svoj nakit nekome i ulepsala mu dan.Jedna moja starija prijateljica,bila u pantalonama u gradu,pre nekoliko godina.I cula,jadnica,trac o sebi od nekih farisejki da nosi pantalone van crkve.I dosla kuci i pobacala sve pantalone sto je imala.To je strasno.A zene na Kosovu nemaju sta da obuku,exempli causa.

Подели на овим сајтовима

Da, ...

ja recimo jako volim nakit, i sama ga pravim... imam dosta.. volim i poklanjati prijateljicama.. ne vidim nista lose u sredjivanju jedne zene dok to naravno ne prelazi neke granice, a svaka zena zna gdje je granica.

A sto se sminke tice, pripremala sam za reviju par djevojaka, i znala sam da dobro radim jer sam pozivana i masu puta poslije  :drugarstvo:

tako da bitno je znati granicu, a farisejke (Helge  0104_cheesy) pustiti da pricaju..

jer drage moje..

kako god ovo zvucalo..

slusajuci te zene kako nam iza ledja dobacuju dobijemo samo jedan odgovor.. korak smo ispred  :drugarstvo:

i samo treba nastaviti tako...

samo da se vratim na prve redove, volim nakit i rado ga nosim  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Da, ...

ja recimo jako volim nakit, i sama ga pravim... imam dosta.. volim i poklanjati prijateljicama.. ne vidim nista lose u sredjivanju jedne zene dok to naravno ne prelazi neke granice, a svaka zena zna gdje je granica.

A sto se sminke tice, pripremala sam za reviju par djevojaka, i znala sam da dobro radim jer sam pozivana i masu puta poslije  0110_hahaha

tako da bitno je znati granicu, a farisejke (Helge  0104_cheesy) pustiti da pricaju..

jer drage moje..

kako god ovo zvucalo..

slusajuci te zene kako nam iza ledja dobacuju dobijemo samo jedan odgovor.. korak smo ispred  0110_hahaha

i samo treba nastaviti tako...

samo da se vratim na prve redove, volim nakit i rado ga nosim  0110_hahaha

??????, ??? ? ???? ????? ???????  kafica. ??? ?? ??? ????? ?? ? ?? ?????? ???? ? ?????? ?????????????  0104_cheesy

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Hocu i ja!Hocu i ja!Hocu i ja!

kafica

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...