DYNABLASTER Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Nemanja poslao sam ti privatnu poruku, al jos nisi procitao, jel ti stigla uopste? btw nekad mi se desava da ne stignu poruke tj ne budu procitane, jel to neki bag zacin ili ja umisljam?! Олимп је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Немања Бањалука Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 24 сата касније, након што су се смириле страсти, желим да кажем да ми је жао што је испало тако како је испало. Велики дио одговорности за то је и на мени. Мислим да је далеко од тога да је само на мени, али - одговорност је ту. Милан Меденица :), JESSY, DYNABLASTER and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јул 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Тако брате! Овде смо да разговарамо. Све ће доћи на своје. Међу својима си, разговарамо о ИСТОЈ вери, исти смо хришћани... сада имамо другачије ставове и то је нормално. Добро је да пажљиво читамо оно што је битно. Ај полако сада, слободно питај ако ти нешто није јасно или ако желиш да одговориш на неко од постављених питања... malina :), Милан Меденица :), DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука