M. Написано Август 7, 2011 Пријави Подели Написано Август 7, 2011 E ovako. Postavicu ovo ovde jer ne znam u koji podforum bih mogla, pa vi premestite gde ide. Pitam na ovom forumu jer primecujem da ovde zaista mogu dobiti dobre savete, dok na drugim forumima uglavnom pisu gluposti i provociraju. Pa, treba mi pomoc za sestru. Evo situacije, drugarice su se naljutile na nju nekad u junu, dakle otprilike 2 meseca ne pricaju. Ona je pokusavala da se pomiri, ali nije uspela. Znam da cete mozda reci 'decije gluposti', ali nisu. One u se bas dosta druzile. Vidim da joj je stalo. Nisam sigurna sta bi trebala da uradi. Posvadjale su se jer je jedna druga devojcica, njima svasta napricala. Iznenadjena sam za sta su sve deca danas sposobna-imaju po 12, 13 godina! 4chsmu1 Ne znam sta da uradi. Rekla mi je da je pokusavala,da zaista nista nije uradila, ali da je spremna da se izvini i nizasto da bi izgladile odnose, molila se za pomirenje, i njihov 'oprostaj', znam i to... Ne znam kako da joj pomognem. Vidim da joj je stalo ali joj sama ne mogu dati savet, jer ono sto se meni desilo, da je najslicnije ovom jeste da se najbolja drugarica naljutila na mene, trajalo je dva sata ne dva meseca. Pojma nemam kako da je posavetujem, a vidim da je zbunjena i uplasna, povredjena. Htela bi sutra, ili bolje reci danas, ujutro da ode da popricaju, ali ne zna sta da im kaze, ne zna to da li da radi.. A ne znam ni ja. Valjda je dobro popricati, ali... nista mi nije jasno. 4chsmu1 Bas je tuzna zbog toga celo leto... Ne umem ja da joj dam savet, mozda mozete vi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 E ovako. Postavicu ovo ovde jer ne znam u koji podforum bih mogla, pa vi premestite gde ide. Pitam na ovom forumu jer primecujem da ovde zaista mogu dobiti dobre savete, dok na drugim forumima uglavnom pisu gluposti i provociraju. Pa, treba mi pomoc za sestru. Evo situacije, drugarice su se naljutile na nju nekad u junu, dakle otprilike 2 meseca ne pricaju. Ona je pokusavala da se pomiri, ali nije uspela. Znam da cete mozda reci 'decije gluposti', ali nisu. One u se bas dosta druzile. Vidim da joj je stalo. Nisam sigurna sta bi trebala da uradi. Posvadjale su se jer je jedna druga devojcica, njima svasta napricala. Iznenadjena sam za sta su sve deca danas sposobna-imaju po 12, 13 godina! .mislise. Ne znam sta da uradi. Rekla mi je da je pokusavala,da zaista nista nije uradila, ali da je spremna da se izvini i nizasto da bi izgladile odnose, molila se za pomirenje, i njihov 'oprostaj', znam i to... Ne znam kako da joj pomognem. Vidim da joj je stalo ali joj sama ne mogu dati savet, jer ono sto se meni desilo, da je najslicnije ovom jeste da se najbolja drugarica naljutila na mene, trajalo je dva sata ne dva meseca. Pojma nemam kako da je posavetujem, a vidim da je zbunjena i uplasna, povredjena. Htela bi sutra, ili bolje reci danas, ujutro da ode da popricaju, ali ne zna sta da im kaze, ne zna to da li da radi.. A ne znam ni ja. Valjda je dobro popricati, ali... [glow=red,2,300]nista mi nije jasno[/glow]. 4chsmu1 Bas je tuzna zbog toga celo leto... Ne umem ja da joj dam savet, mozda mozete vi? dizzy999 4chsmu1 dance67890 stadaradim stadaradim А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 zavisi od toga kakve su te drugarice, mozda je i bolje da se ne druze Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 Pojedina deca su danas postala nepodnosljiva da ti dodje samo da se 4chsmu1 .Dva meseca ljutnje za taj uzrast je nesto zaista cudno.Sto rece Dynablaster "mozda je i bolje da se ne druze",zaista,ako je ta drugarica toliki ljutko,pitanje je i ako se pomire koliko ce to trajati dok se opet ne 4chsmu1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
M. Написано Август 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2011 E ovako. Postavicu ovo ovde jer ne znam u koji podforum bih mogla, pa vi premestite gde ide. Pitam na ovom forumu jer primecujem da ovde zaista mogu dobiti dobre savete, dok na drugim forumima uglavnom pisu gluposti i provociraju. Pa, treba mi pomoc za sestru. Evo situacije, drugarice su se naljutile na nju nekad u junu, dakle otprilike 2 meseca ne pricaju. Ona je pokusavala da se pomiri, ali nije uspela. Znam da cete mozda reci 'decije gluposti', ali nisu. One u se bas dosta druzile. Vidim da joj je stalo. Nisam sigurna sta bi trebala da uradi. Posvadjale su se jer je jedna druga devojcica, njima svasta napricala. Iznenadjena sam za sta su sve deca danas sposobna-imaju po 12, 13 godina! :o Ne znam sta da uradi. Rekla mi je da je pokusavala,da zaista nista nije uradila, ali da je spremna da se izvini i nizasto da bi izgladile odnose, molila se za pomirenje, i njihov 'oprostaj', znam i to... Ne znam kako da joj pomognem. Vidim da joj je stalo ali joj sama ne mogu dati savet, jer ono sto se meni desilo, da je najslicnije ovom jeste da se najbolja drugarica naljutila na mene, trajalo je dva sata ne dva meseca. Pojma nemam kako da je posavetujem, a vidim da je zbunjena i uplasna, povredjena. Htela bi sutra, ili bolje reci danas, ujutro da ode da popricaju, ali ne zna sta da im kaze, ne zna to da li da radi.. A ne znam ni ja. Valjda je dobro popricati, ali... [glow=red,2,300]nista mi nije jasno[/glow]. .mislise. Bas je tuzna zbog toga celo leto... Ne umem ja da joj dam savet, mozda mozete vi? dizzy999 dizzy999 dizzy999 dizzy999 dizzy999 Ti razumes sve to? Ako da, ajde mi objasni posto ja ne kapiram nikako, sta im je fora u tim svadjama od dva meseca, ljutnji, a deca su. Posto od kako mi je rekla sta se desava, pa sve do sad nije jasno meni, a cini mi se ni njoj. ____ Nisu one lose kao drugarice, kaze ona, inace, samo je problem kad se ovako naljute, ali to se ne desava bas cesto. Samo ponekad, nisu se nista svadjale pet meseci, al' rekla bih da joj je sve to preselo sad. Vise je i meni dosadilo, rekla sam ja njoj da ih se okane i da se druzi vise s nekim drugim, pa ove ce se vec odljutiti, valjda, ali njoj je bas stalo. Sva je neka tuzna, i kad se kao smeje opet joj to remeti sve. Jao kud ova deca odose crutches Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 E ovako. Postavicu ovo ovde jer ne znam u koji podforum bih mogla, pa vi premestite gde ide. Pitam na ovom forumu jer primecujem da ovde zaista mogu dobiti dobre savete, dok na drugim forumima uglavnom pisu gluposti i provociraju. Pa, treba mi pomoc za sestru. Evo situacije, drugarice su se naljutile na nju nekad u junu, dakle otprilike 2 meseca ne pricaju. Ona je pokusavala da se pomiri, ali nije uspela. Znam da cete mozda reci 'decije gluposti', ali nisu. One u se bas dosta druzile. Vidim da joj je stalo. Nisam sigurna sta bi trebala da uradi. Posvadjale su se jer je jedna druga devojcica, njima svasta napricala. Iznenadjena sam za sta su sve deca danas sposobna-imaju po 12, 13 godina! :o Ne znam sta da uradi. Rekla mi je da je pokusavala,da zaista nista nije uradila, ali da je spremna da se izvini i nizasto da bi izgladile odnose, molila se za pomirenje, i njihov 'oprostaj', znam i to... Ne znam kako da joj pomognem. Vidim da joj je stalo ali joj sama ne mogu dati savet, jer ono sto se meni desilo, da je najslicnije ovom jeste da se najbolja drugarica naljutila na mene, trajalo je dva sata ne dva meseca. Pojma nemam kako da je posavetujem, a vidim da je zbunjena i uplasna, povredjena. Htela bi sutra, ili bolje reci danas, ujutro da ode da popricaju, ali ne zna sta da im kaze, ne zna to da li da radi.. A ne znam ni ja. Valjda je dobro popricati, ali... [glow=red,2,300]nista mi nije jasno[/glow]. dizzy999 Bas je tuzna zbog toga celo leto... Ne umem ja da joj dam savet, mozda mozete vi? dizzy999 dizzy999 :o dizzy999 [glow=red,2,300]Ti razumes sve to? Ako da, ajde mi objasni posto ja ne kapiram nikako[/glow], sta im je fora u tim svadjama od dva meseca, ljutnji, a deca su. Posto od kako mi je rekla sta se desava, pa sve do sad nije jasno meni, a cini mi se ni njoj. ____ Nisu one lose kao drugarice, kaze ona, inace, samo je problem kad se ovako naljute, ali to se ne desava bas cesto. Samo ponekad, nisu se nista svadjale pet meseci, al' rekla bih da joj je sve to preselo sad. Vise je i meni dosadilo, rekla sam ja njoj da ih se okane i da se druzi vise s nekim drugim, pa ove ce se vec odljutiti, valjda, ali njoj je bas stalo. Sva je neka tuzna, i kad se kao smeje opet joj to remeti sve. Jao kud ova deca odose dizzy999 Ma fora je u tome sto ja ne razumem ni sta si ti napisala .mislise. crutches dizzy999 А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
M. Написано Август 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2011 ahahha, to crutches pa... pokusaj .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DMK Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 Mozda joj je bio potreban samo neki razlog kao izgovor da se ne druzi vise sa njom,posto vec tako dugo ne pricaju,mislim da takva "drugarica" nije nikakav prijatelj cim se tako duri,pametnije je potraziti nova prijateljstva a to ostaviti za sobom,govorim iz iskustva.... .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 Ovo me sad ppdseca na onu emisiju iz skolskog programa kada neko napise pismo,a onda mu Zarko Korac i Aleksandra Jankovic daju savete amen А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 Tvoja sestra polako, ali sigurno ulazi u svijet odraslih gdje se više tuguje i više pati...U djetinjstvu se lakše prašta i manje traže mane....Svijet odraslih su i osobe koje čine i ono što mi ne razumijemo, a zbog toga dugo patimo. Da popravimo neku situaciju u životu, obe strane treba da to žele i da se potrude...Da bi se tvoja sestra osjećala malo bolje, probaj joj to objasniti na ovaj način i svakako joj objasni da je tuga loše stanje njene duše, i mora se potruditi da to prevaziđe, bez obzira koliko joj je teško.Neka se iskreno pokaje ako je nešto uradila što nije trebala.izvini se još jednom drugarici,a ako ne uspije tako , glavu gore, život ide dalje takvih situacija će biti mnogo u životu! "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука