Милан Меденица :) Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 1. Свето Пришешће је Крв и Тело Христово а не неки алкохолни напитак. Ти би ово требао да знаш јер промовишеш често причешћивање, а надам се да то није због алкохола (ово никада не бих рекао али сада сам морао). 2. Ко те тера да будеш вегетаријанац или веган?? Ја сам то нисам. 1. јесте, свето причешће је Тело и Крв Христова, али у светом причешћу има алкохола - вина, поред хлеба и воде, иако је Богом освећено да је Његова енергија коју примамо тим путем свето причешће, обожење. не дешава се никаква трансмутација, тако да физички, то и јесте вино, хлеб и вода. то што сам написао нема везе са ''промоцијом'' алкохола, иако је алкохол врло здрав у умереним количинама - како је и сам Господ Исус Христос пио вино на земљи, сети се венчања у Кани. 2. видиш, ово већ даје неку нову, и мени непознату до сад, ноту твом писању. ја сам стекао утисак да јеси веган/вегетеријанац због твојег писања о томе. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Ја само слушам приче..е брате био сам јуче у кафани...значии убилиии смо сее..па смо изашли и попушили справу и одвалили се нисмо знали где се налазимо..и чекај шта да им одговориш да овакве изјаве,ја никад нисам имао паметан одговор осим да се смешкам dada ...nazalost ja imam odgovor facenew22222222 ,kazem im-eeeeeee,i ja sam tako nekad facenew22222222 a,onda,naravno,pricam kako to ne valja nista,i tako facenew22222222 0102_laugh 0102_laugh smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 1. Свето Пришешће је Крв и Тело Христово а не неки алкохолни напитак. Ти би ово требао да знаш јер промовишеш често причешћивање, а надам се да то није због алкохола (ово никада не бих рекао али сада сам морао). 2. Ко те тера да будеш вегетаријанац или веган?? Ја сам то нисам. 1. јесте, свето причешће је Тело и Крв Христова, али у светом причешћу има алкохола - вина, поред хлеба и воде, иако је Богом освећено да је Његова енергија коју примамо тим путем свето причешће, обожење. не дешава се никаква трансмутација, тако да физички, то и јесте вино, хлеб и вода. то што сам написао нема везе са ''промоцијом'' алкохола, иако је алкохол врло здрав у умереним количинама - како је и сам Господ Исус Христос пио вино на земљи, сети се венчања у Кани. 2. видиш, ово већ даје неку нову, и мени непознату до сад, ноту твом писању. ја сам стекао утисак да јеси веган/вегетеријанац због твојег писања о томе. Алкохол је сасвим небитна ствар код Светог Причешћа. Можемо користити и сок од наранџе, али ако се освети онда је то Крв Христова. Свети Јован Крститељ нити је јео нити пио, а и он нам је пример, па ако неко не пије и не једе немој рећи да је ђаво ушао у њега, јер ни ја ниједном нисам рекао да су зли људи који пију. Сматрам да је теже бити умерен него потпуно стрејт и немам ништа против умерености, чак напротив. Само, појам умерености се лако злоупотреби и врло је мало оних који тим путем иду, поготову међу младима (ја мислим да не познајем ниједног младог човека). Ако бих почео пити свакако бих гледао да будем умерен. Нисам левичар, анархиста или шта већ мислиш да сам. Не суди унапред и не чини оно што не желиш да теби други чине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IvanJ Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve. Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 1. Свето Пришешће је Крв и Тело Христово а не неки алкохолни напитак. Ти би ово требао да знаш јер промовишеш често причешћивање, а надам се да то није због алкохола (ово никада не бих рекао али сада сам морао). 2. Ко те тера да будеш вегетаријанац или веган?? Ја сам то нисам. 1. јесте, свето причешће је Тело и Крв Христова, али у светом причешћу има алкохола - вина, поред хлеба и воде, иако је Богом освећено да је Његова енергија коју примамо тим путем свето причешће, обожење. не дешава се никаква трансмутација, тако да физички, то и јесте вино, хлеб и вода. то што сам написао нема везе са ''промоцијом'' алкохола, иако је алкохол врло здрав у умереним количинама - како је и сам Господ Исус Христос пио вино на земљи, сети се венчања у Кани. 2. видиш, ово већ даје неку нову, и мени непознату до сад, ноту твом писању. ја сам стекао утисак да јеси веган/вегетеријанац због твојег писања о томе. Алкохол је сасвим небитна ствар код Светог Причешћа. Можемо користити и сок од наранџе, али ако се освети онда је то Крв Христова. Свети Јован Крститељ нити је јео нити пио, а и он нам је пример, па ако неко не пије и не једе немој рећи да је ђаво ушао у њега, јер ни ја ниједном нисам рекао да су зли људи који пију. Сматрам да је теже бити умерен него потпуно стрејт и немам ништа против умерености, чак напротив. Само, појам умерености се лако злоупотреби и врло је мало оних који тим путем иду, поготову међу младима (ја мислим да не познајем ниједног младог човека). Ако бих почео пити свакако бих гледао да будем умерен. Нисам левичар, анархиста или шта већ мислиш да сам. Не суди унапред и не чини оно што не желиш да теби други чине. па и није небитна, вино (плус хлеб и вода) се употребљавају баш због смисла реченог (пошто су пили вино а и црвено је): Тако и чашу, по вечери, говорећи: Ова је чаша нови завет у мојој крви; ово чините, кад год пијете, мени за спомен. Коринћанима посланица прва, глава 11, стих 25 истина је да се може и други алкохол или течност употребити, али се не употребљава, и једини изузетак је врста безалкохолног напитка у шеријатским земљама да не би били прогоњени због алкохолне прохибиције. ајде сад ти лепо нађи како сам ја то рекао да је ''ђаво ушао'' у вегане/вегетеријанце :229229229: нисам те ни осудио ни оптужио да јеси анархиста, левак или шта год, већ ти поменух страјт еџ у том контексту. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 по мени, потпуно исправно је да се буне људи.нисмо шеријат, а прохибиција алкохола доводи само до појачања криминалних активности. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 1. Свето Пришешће је Крв и Тело Христово а не неки алкохолни напитак. Ти би ово требао да знаш јер промовишеш често причешћивање, а надам се да то није због алкохола (ово никада не бих рекао али сада сам морао). 2. Ко те тера да будеш вегетаријанац или веган?? Ја сам то нисам. 1. јесте, свето причешће је Тело и Крв Христова, али у светом причешћу има алкохола - вина, поред хлеба и воде, иако је Богом освећено да је Његова енергија коју примамо тим путем свето причешће, обожење. не дешава се никаква трансмутација, тако да физички, то и јесте вино, хлеб и вода. то што сам написао нема везе са ''промоцијом'' алкохола, иако је алкохол врло здрав у умереним количинама - како је и сам Господ Исус Христос пио вино на земљи, сети се венчања у Кани. 2. видиш, ово већ даје неку нову, и мени непознату до сад, ноту твом писању. ја сам стекао утисак да јеси веган/вегетеријанац због твојег писања о томе. Алкохол је сасвим небитна ствар код Светог Причешћа. Можемо користити и сок од наранџе, али ако се освети онда је то Крв Христова. Свети Јован Крститељ нити је јео нити пио, а и он нам је пример, па ако неко не пије и не једе немој рећи да је ђаво ушао у њега, јер ни ја ниједном нисам рекао да су зли људи који пију. Сматрам да је теже бити умерен него потпуно стрејт и немам ништа против умерености, чак напротив. Само, појам умерености се лако злоупотреби и врло је мало оних који тим путем иду, поготову међу младима (ја мислим да не познајем ниједног младог човека). Ако бих почео пити свакако бих гледао да будем умерен. Нисам левичар, анархиста или шта већ мислиш да сам. Не суди унапред и не чини оно што не желиш да теби други чине. па и није небитна, вино (плус хлеб и вода) се употребљавају баш због смисла реченог (пошто су пили вино а и црвено је): Тако и чашу, по вечери, говорећи: Ова је чаша нови завет у мојој крви; ово чините, кад год пијете, мени за спомен. Коринћанима посланица прва, глава 11, стих 25 истина је да се може и други алкохол или течност употребити, али се не употребљава, и једини изузетак је врста безалкохолног напитка у шеријатским земљама да не би били прогоњени због алкохолне прохибиције. ајде сад ти лепо нађи како сам ја то рекао да је ''ђаво ушао'' у вегане/вегетеријанце 0205_whistling нисам те ни осудио ни оптужио да јеси анархиста, левак или шта год, већ ти поменух страјт еџ у том контексту. Да ли би сок од наранџе могао постати Крв Христова ако би се осветио? Волео бих одговор са да или не како бих могао разумети да ли си схватио смисао зашто то помињем. Ти врло добро знаш шта сам ја хтео рећи са тим ,,ђаво ушао". Ако ти заиста није јасно онда не разумем зашто си ме подсећао на то да је Христос пио вино. (Постоји ли тема у вези хришћанства и алкохола?) Ако помињеш стрејт еџ у том контексту онда је нормално да помислим да мислиш за мене да сам левичар или анархиста, а и оптужио си ме да промовишем те идеје: мени не смета да ја коментаришем шта ти пишеш и о неким левичарским идеологијама које рекламираш. Знај да постоје и стрејт еџ десничари, фашисти, нацисти и има каких хоћеш. Људи могу да тврде за себе шта хоће, па тако има и православнијих од православних, али једино што је важно и што нас одређује је како живимо. Христос је једини Судија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1722.msg444129#msg444129 date=1305831822] по мени, потпуно исправно је да се буне људи.нисмо шеријат, а прохибиција алкохола доводи само до појачања криминалних активности. Тако је. Треба легализовати и марихуану. Није иронија, озбиљан сам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1722.msg444129#msg444129 date=1305831822] по мени, потпуно исправно је да се буне људи.нисмо шеријат, а прохибиција алкохола доводи само до појачања криминалних активности. Тако је. Треба легализовати и марихуану. Није иронија, озбиљан сам. t4431 greengrin eheeeej клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1722.msg444042#msg444042 date=1305825489] 1. Свето Пришешће је Крв и Тело Христово а не неки алкохолни напитак. Ти би ово требао да знаш јер промовишеш често причешћивање, а надам се да то није због алкохола (ово никада не бих рекао али сада сам морао). 2. Ко те тера да будеш вегетаријанац или веган?? Ја сам то нисам. 1. јесте, свето причешће је Тело и Крв Христова, али у светом причешћу има алкохола - вина, поред хлеба и воде, иако је Богом освећено да је Његова енергија коју примамо тим путем свето причешће, обожење. не дешава се никаква трансмутација, тако да физички, то и јесте вино, хлеб и вода. то што сам написао нема везе са ''промоцијом'' алкохола, иако је алкохол врло здрав у умереним количинама - како је и сам Господ Исус Христос пио вино на земљи, сети се венчања у Кани. 2. видиш, ово већ даје неку нову, и мени непознату до сад, ноту твом писању. ја сам стекао утисак да јеси веган/вегетеријанац због твојег писања о томе. Алкохол је сасвим небитна ствар код Светог Причешћа. Можемо користити и сок од наранџе, али ако се освети онда је то Крв Христова. Свети Јован Крститељ нити је јео нити пио, а и он нам је пример, па ако неко не пије и не једе немој рећи да је ђаво ушао у њега, јер ни ја ниједном нисам рекао да су зли људи који пију. Сматрам да је теже бити умерен него потпуно стрејт и немам ништа против умерености, чак напротив. Само, појам умерености се лако злоупотреби и врло је мало оних који тим путем иду, поготову међу младима (ја мислим да не познајем ниједног младог човека). Ако бих почео пити свакако бих гледао да будем умерен. Нисам левичар, анархиста или шта већ мислиш да сам. Не суди унапред и не чини оно што не желиш да теби други чине. па и није небитна, вино (плус хлеб и вода) се употребљавају баш због смисла реченог (пошто су пили вино а и црвено је): Тако и чашу, по вечери, говорећи: Ова је чаша нови завет у мојој крви; ово чините, кад год пијете, мени за спомен. Коринћанима посланица прва, глава 11, стих 25 истина је да се може и други алкохол или течност употребити, али се не употребљава, и једини изузетак је врста безалкохолног напитка у шеријатским земљама да не би били прогоњени због алкохолне прохибиције. ајде сад ти лепо нађи како сам ја то рекао да је ''ђаво ушао'' у вегане/вегетеријанце t4431 нисам те ни осудио ни оптужио да јеси анархиста, левак или шта год, већ ти поменух страјт еџ у том контексту. Да ли би сок од наранџе могао постати Крв Христова ако би се осветио? Волео бих одговор са да или не како бих могао разумети да ли си схватио смисао зашто то помињем. Ти врло добро знаш шта сам ја хтео рећи са тим ,,ђаво ушао". Ако ти заиста није јасно онда не разумем зашто си ме подсећао на то да је Христос пио вино. (Постоји ли тема у вези хришћанства и алкохола?) Ако помињеш стрејт еџ у том контексту онда је нормално да помислим да мислиш за мене да сам левичар или анархиста, а и оптужио си ме да промовишем те идеје: мени не смета да ја коментаришем шта ти пишеш и о неким левичарским идеологијама које рекламираш. Знај да постоје и стрејт еџ десничари, фашисти, нацисти и има каких хоћеш. Људи могу да тврде за себе шта хоће, па тако има и православнијих од православних, али једино што је важно и што нас одређује је како живимо. Христос је једини Судија. као што рекох: истина је да се може и други алкохол или течност употребити, и не видим ту проблем, али се инситирање на вину конкретно употребљава због спомена ради смисла претходно цитираног. снисходи се другде где нема потребе гурати прст у око околини и изазивања непотребног дажда. на то сам мислио кад сам те подсетио за вино. а за оно што се баби снило, то не могу да одговарам како пролази твој филтер ... као што рекох, не могу ја да одговарам на оно што ти мислиш да си прочитао, кад то не пише ... а ако не промовишеш стрејт еџ, шта си хтео са она два клипа о томе? а ти ''стрејт еџ'' момци који промовишу десно и нису баш то што тврде, то и ти и ја знамо greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1722.msg444129#msg444129 date=1305831822] по мени, потпуно исправно је да се буне људи.нисмо шеријат, а прохибиција алкохола доводи само до појачања криминалних активности. Тако је. Треба легализовати и марихуану. Није иронија, озбиљан сам. Шта бре,шта? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1722.msg444267#msg444267 date=1305837641] 1. Свето Пришешће је Крв и Тело Христово а не неки алкохолни напитак. Ти би ово требао да знаш јер промовишеш често причешћивање, а надам се да то није због алкохола (ово никада не бих рекао али сада сам морао). 2. Ко те тера да будеш вегетаријанац или веган?? Ја сам то нисам. 1. јесте, свето причешће је Тело и Крв Христова, али у светом причешћу има алкохола - вина, поред хлеба и воде, иако је Богом освећено да је Његова енергија коју примамо тим путем свето причешће, обожење. не дешава се никаква трансмутација, тако да физички, то и јесте вино, хлеб и вода. то што сам написао нема везе са ''промоцијом'' алкохола, иако је алкохол врло здрав у умереним количинама - како је и сам Господ Исус Христос пио вино на земљи, сети се венчања у Кани. 2. видиш, ово већ даје неку нову, и мени непознату до сад, ноту твом писању. ја сам стекао утисак да јеси веган/вегетеријанац због твојег писања о томе. Алкохол је сасвим небитна ствар код Светог Причешћа. Можемо користити и сок од наранџе, али ако се освети онда је то Крв Христова. Свети Јован Крститељ нити је јео нити пио, а и он нам је пример, па ако неко не пије и не једе немој рећи да је ђаво ушао у њега, јер ни ја ниједном нисам рекао да су зли људи који пију. Сматрам да је теже бити умерен него потпуно стрејт и немам ништа против умерености, чак напротив. Само, појам умерености се лако злоупотреби и врло је мало оних који тим путем иду, поготову међу младима (ја мислим да не познајем ниједног младог човека). Ако бих почео пити свакако бих гледао да будем умерен. Нисам левичар, анархиста или шта већ мислиш да сам. Не суди унапред и не чини оно што не желиш да теби други чине. па и није небитна, вино (плус хлеб и вода) се употребљавају баш због смисла реченог (пошто су пили вино а и црвено је): Тако и чашу, по вечери, говорећи: Ова је чаша нови завет у мојој крви; ово чините, кад год пијете, мени за спомен. Коринћанима посланица прва, глава 11, стих 25 истина је да се може и други алкохол или течност употребити, али се не употребљава, и једини изузетак је врста безалкохолног напитка у шеријатским земљама да не би били прогоњени због алкохолне прохибиције. ајде сад ти лепо нађи како сам ја то рекао да је ''ђаво ушао'' у вегане/вегетеријанце leteti нисам те ни осудио ни оптужио да јеси анархиста, левак или шта год, већ ти поменух страјт еџ у том контексту. Да ли би сок од наранџе могао постати Крв Христова ако би се осветио? Волео бих одговор са да или не како бих могао разумети да ли си схватио смисао зашто то помињем. Ти врло добро знаш шта сам ја хтео рећи са тим ,,ђаво ушао". Ако ти заиста није јасно онда не разумем зашто си ме подсећао на то да је Христос пио вино. (Постоји ли тема у вези хришћанства и алкохола?) Ако помињеш стрејт еџ у том контексту онда је нормално да помислим да мислиш за мене да сам левичар или анархиста, а и оптужио си ме да промовишем те идеје: мени не смета да ја коментаришем шта ти пишеш и о неким левичарским идеологијама које рекламираш. Знај да постоје и стрејт еџ десничари, фашисти, нацисти и има каких хоћеш. Људи могу да тврде за себе шта хоће, па тако има и православнијих од православних, али једино што је важно и што нас одређује је како живимо. Христос је једини Судија. као што рекох: истина је да се може и други алкохол или течност употребити, и не видим ту проблем, али се инситирање на вину конкретно употребљава због спомена ради смисла претходно цитираног. снисходи се другде где нема потребе гурати прст у око околини и изазивања непотребног дажда.на то сам мислио кад сам те подсетио за вино. а за оно што се баби снило, то не могу да одговарам како пролази твој филтер ... као што рекох, не могу ја да одговарам на оно што ти мислиш да си прочитао, кад то не пише ... а ако не промовишеш стрејт еџ, шта си хтео са она два клипа о томе? а ти ''стрејт еџ'' момци који промовишу десно и нису баш то што тврде, то и ти и ја знамо Ти си ме оптужио да промовишем левичарске идеологије, или ја не знам да читам. Ја подржавам стрејт еџ само као слободан и лични избор и нешто што је позитивно и нормално, а испада лудо у овоме свету ако неко не пије и не дрогира се. Не знам да ти стрејт еџ момци који су десничари нису то што тврде. Молим те да ми то аргументовано објасниш ако си у стању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1722.msg444129#msg444129 date=1305831822] по мени, потпуно исправно је да се буне људи.нисмо шеријат, а прохибиција алкохола доводи само до појачања криминалних активности. Тако је. Треба легализовати и марихуану. Није иронија, озбиљан сам. Шта бре,шта? Зашто не? Марихуана је биљка, дакле нешто природно је. Надувани људи су мирног и угодног расположења спремног на смех и опуштенцију, дакле нису бесни нити насилни, а већина има и одличну контролу над собом када је у том стању, за разлику од алкохола који изазива агресију и готово је немогуће контролисати се пијан. При том, сви знамо колики је број саобрћајних несрећа у пијаном стању само у нашој земљи. Боље трава да се легализује, а алкохол забрани bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 За Бартендаза мало стрејт еџ хопа: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Боље да ти не кажем да ли сам пробао или нисам.. 0102_laugh х Мислим да ништа легализовањем нећеш да промениш,само да повећаш конзумирање исте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука