Jump to content

Alkohol – novi "hobi" mladih

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 87
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=1722.msg443144#msg443144 date=1305745259]

једно је одрећи се алкохолизма, ал што бисмо морали да постанемо и вегани или вегетеријанци?  0205_whistling

Само сам чекао кад ћеш да се појавиш  :cheesy: :drugarstvo:

Је л' ти то по ко зна који пут повезујеш стрејт еџ са веганством/вегатаријанством?

Подели на овим сајтовима

једно је одрећи се алкохолизма, ал што бисмо морали да постанемо и вегани или вегетеријанци?  0205_whistling

Само сам чекао кад ћеш да се појавиш  bliss jeeee :cheesy:

Је л' ти то по ко зна који пут повезујеш стрејт еџ са веганством/вегатаријанством?

сем тога што већ имамо Цркву, па нам не треба слична припадност, повезан је и са комунизмом, харе кришном и правима животиња ...  :drugarstvo:

ал хајде да не приватизујемо тему, већ смо причали о томе  0442_feel  :)

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=1722.msg443157#msg443157 date=1305746759]

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=1722.msg443144#msg443144 date=1305745259]

једно је одрећи се алкохолизма, ал што бисмо морали да постанемо и вегани или вегетеријанци?  0409_feel

Само сам чекао кад ћеш да се појавиш  greengrin greengrin

сем тога што већ имамо Цркву, па нам не треба слична припадност, повезан је и са комунизмом, харе кришном и правима животиња ...  greengrin

ал хајде да не приватизујемо тему, већ смо причали о томе  greengrin  greengrin

Неко већ рече: Уби нас незнање.

Ово друго све и да разумем, али порећење стрејт еџа са Црквом... не претерујмо.

Straight Edge is about self control and a positive outlook on life. It means NO drugs, NO alcohol, and NO casual sex (casual sex is having sex with someone who you don't truly love or have a relationship with)

Имаш ли нешто против овога?

Мени је то декларисање сасвим небитно, и ако хоћеш ја и нисам стрејт еџ, осим што се уклапам у то што се под појмом стрејт еџ подразумева. Само видим то као нешто позитивно и као одговор на нихилизам и хедонистичко/потрошачко друштво у ком се налазимо.

Све што је добро од Бога је, и ако нису против нас са нама су.

Видео сам по другим темама да не волиш када те оцењују и говоре ко си ти и какав си, па те сад ја молим да се уздржиш око оцењивања шта је стрејт еџ и да ли сам ја на неком кривом путу. Ако ти нешто није јасно слободно питај како би избегли неспоразуме и приватизовање теме  :)

Подели на овим сајтовима

Ја само слушам приче..е брате био сам јуче у кафани...значии убилиии смо сее..па смо изашли и попушили справу и одвалили се нисмо знали где се налазимо..и чекај шта да им одговориш да овакве изјаве,ја никад нисам имао паметан одговор осим да се смешкам  greengrin

...nazalost ja imam odgovor greengrin ,kazem im-eeeeeee,i ja sam tako nekad greengrin a,onda,naravno,pricam kako to ne valja nista,i tako 0409_feel

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=1722.msg443157#msg443157 date=1305746759]

Само сам чекао кад ћеш да се појавиш  0442_feel :)

сем тога што већ имамо Цркву, па нам не треба слична припадност, повезан је и са комунизмом, харе кришном и правима животиња ...  :)

ал хајде да не приватизујемо тему, већ смо причали о томе  idea  0110_hahaha

Straight Edge is about self control and a positive outlook on life. It means NO drugs, NO alcohol, and NO casual sex (casual sex is having sex with someone who you don't truly love or have a relationship with)

Мени је то декларисање сасвим небитно, и ако хоћеш ја и нисам стрејт еџ, осим што се уклапам у то што се под појмом стрејт еџ подразумева. Само видим то као нешто позитивно и као одговор на нихилизам и хедонистичко/потрошачко друштво у ком се налазимо.

Видео сам по другим темама да не волиш када те оцењују и говоре ко си ти и какав си, па те сад ја молим да се уздржиш око оцењивања шта је стрејт еџ и да ли сам ја на неком кривом путу. Ако ти нешто није јасно слободно питај како би избегли неспоразуме и приватизовање теме  мајкл

које црно незнање, ја ти причам своје искуство, већ сам ти објашњавао да сам био коровац  dada

имам против: прво алкохол је сасвим ок, друго има га у светом причешћу. имам и против инсистирања на вегетаријанској или веганској исхрани која нема поенту као пост, са све ''правима'' животиња. мислим и да је сувише екстреман пример насупрот, што га само чини левим одговором на десницу. зато сам и поменуо Цркву, која је већ средина и умерена у својим погледима на живот, храни у пиће, као и секс и то на далеко смисленији начин.

ако се добро сећам, ја те питах гомилу ствари прошли пут, ал је остало на томе да не желиш отворено да причаш о томе. нека, мени не смета да ја коментаришем шта ти пишеш и о неким левичарским идеологијама које рекламираш.

Подели на овим сајтовима

Istraživanja pokazuju da ga sedam od deset maloletnika redovno konzumira, pogotovo otkako su u modi alkoholni maratoni u pabovima, pivnicama, diskotekama, i žurke po stanovima prijatelja gde se pije do padanja pod sto.

Ovdje u Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj, Njemačkoj i Austriji, dakle u srednjoj Evropi je također situacija alarmantna. Policija svako malo pravi racije i odvozi u grupama opilu ljudsku mladunčad s diskoteka, barova i noćnih klubova u policiskiju stanicu ili u bolnicu zavisno od stanja svijesti u kojem ih pronađu i zateknu a odakle ih potom mogu njihovi nesretni roditelji te svoje takve bezbrižne i nestašne potomke podignuti, preuzeti na potpis i odvest kućama.

Svakim danom je toga sve više, nažalost.

punk-is-not-dead.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја само слушам приче..е брате био сам јуче у кафани...значии убилиии смо сее..па смо изашли и попушили справу и одвалили се нисмо знали где се налазимо..и чекај шта да им одговориш да овакве изјаве,ја никад нисам имао паметан одговор осим да се смешкам  0110_hahaha

...nazalost ja imam odgovor prstgore ,kazem im-eeeeeee,i ja sam tako nekad :) a,onda,naravno,pricam kako to ne valja nista,i tako bliss jeeee

facenew22222222 facenew22222222 :cheesy2: greengrin

Хахаах како си погодила,ја сам им исто тако одговорао..еее и ја сам то некад...јер и јесам.ли ко ће да им понавља 100 пута сестро мила.  0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Људи немају мисију ни циљ у животу...

...немају посла, школство је замрло....

...лутају го гуска у магли...и траже забаву..траже да испуне живот свој....

Немам појма шта се чудите...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Људи немају мисију ни циљ у животу...

...немају посла, школство је замрло....

...лутају го гуска у магли...и траже забаву..траже да испуне живот свој....

Немам појма шта се чудите...

7896634

bravo  bangin

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

Жалосно је, али је тако. Сваки излзак се сведе на то да се попије што више алкохола и онда нико не зна за себе. Чему то, не могу да схватим... Трдуим се, али ми не иде никако... И онда заиста немам потребу да се "стопим" са таквом средином. Постоји могућност да се на неким одређеним догађајима, као што су рођендани, екскурзије и остало можете осјећати као Марсовац, али нема везе. ;) Не знам шта то људи виде или још горе нађу у алкохолу. Да само мало дубље потраже од онога што се сервира на површини нашли би смисао и било би другачије. Их...

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=1722.msg443438#msg443438 date=1305757637]

једно је одрећи се алкохолизма, ал што бисмо морали да постанемо и вегани или вегетеријанци?  ;)

Само сам чекао кад ћеш да се појавиш  ekstra 4chsmu1

сем тога што већ имамо Цркву, па нам не треба слична припадност, повезан је и са комунизмом, харе кришном и правима животиња ...  .mislise.

ал хајде да не приватизујемо тему, већ смо причали о томе  :bla:  ne_shvata

Видео сам по другим темама да не волиш када те оцењују и говоре ко си ти и какав си, па те сад ја молим да се уздржиш око оцењивања шта је стрејт еџ и да ли сам ја на неком кривом путу. Ако ти нешто није јасно слободно питај како би избегли неспоразуме и приватизовање теме  smej.gif

које црно незнање, ја ти причам своје искуство, већ сам ти објашњавао да сам био коровац  joooj

имам против: прво алкохол је сасвим ок, друго има га у светом причешћу. имам и против инсистирања на вегетаријанској или веганској исхрани која нема поенту као пост, са све ''правима'' животиња. мислим и да је сувише екстреман пример насупрот, што га само чини левим одговором на десницу. зато сам и поменуо Цркву, која је већ средина и умерена у својим погледима на живот, храни у пиће, као и секс и то на далеко смисленији начин.

ако се добро сећам, ја те питах гомилу ствари прошли пут, ал је остало на томе да не желиш отворено да причаш о томе. нека, мени не смета да ја коментаришем шта ти пишеш и о неким левичарским идеологијама које рекламираш.

Је л' ти то мене намерно провоцираш или се правиш луд или си стварно луд??

Какве везе има што си ти био коровац???

Свето Пришешће је Крв и Тело Христово а не неки алкохолни напитак. Ти би ово требао да знаш јер промовишеш често причешћивање, а надам се да то није због алкохола (ово никада не бих рекао али сада сам морао).

Ко те тера да будеш вегетаријанац или веган?? Ја сам то нисам.

Какви левичари, комунисти и шта ти ја знам???

Је ли грех секс без љубави?

Каква си ме ти то питања питао и где и када ја то нисам хтео отворено да одговорим???

Хоћеш да отворимо посебну тему па да ти све лепо објасним, наравно, ако имаш очи да прочиташ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...