сербон Написано Јун 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 Ко да сам зна. Погодак само таки. Врање, Врање, е што ми ниси ближе, једно по сата, јахања,...? Не би избијо из тебе. Они Врањанац, што га препоручи да утера Јапанце у ред и у такт, одушевиа богме и Јапанце, и мене, а и Европу. Једино питање Наш-ег Дан-а, још није ријешено, но се бојим да ће доћи до дивергрнције нашијег ставова, после Миткетовог излагања. Но да ви прво речем, како и` је Митке, постројио, упарадио, није боља смотра била од како је штафета престала да нас обилази. Митке је толико жара унио у тај ритам спасоносни, да Јапанци масовно купују плацеве у Брда, веле да их подсјећа на завичај. Изјутра рано ома почињу рад, Митке, само туп,туп,туп,туп-туп, и опе` туп,туп,туп,туп-туп, па опе`..... Како му не досади не знам, а и овим Јапанцима, зло. Европска банка за Наш Дан, помогла изградњу мјеста за сједење на чукама, одакле се најбоље види како јапанци раде. Посјета таки мјеста, незабележена у историји туризма. Е и јес добро, сједиш, ако лежиш нешто ситно се доплати на лицу мјеста, мислим педесет еура, и гледаш Јапанце како раде, милина, благош нама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 13, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2009 Митке се заинтересово и за теорију. Почо са сабирањем Наш-ег Дан-а и Дан-а Осам. Добро, ту сам му помого мало да се не заброји, Знаш како је, разумијем ја њега, он све у осмине и шеснестине претвара, ко да је каки англосаксонац, па онда у рачун меће. Е ваљад се ту загуби јадан, никуд маћи, те му ја преко првог извода функције некако објасни да се не може извршит просто сабирање Наш-ег Дан-а и Дан-а Осам. Па разумљиво је ваљад, да су то не кохерентне величине. Доша из Јапан и професор Такеда, пријатан чича само таки. И он заговара могућност збирања Наш-ег Дан-а и Дан-а Осам. Реко сам Миткету да се мане ћорава посла и да ми не ремети извоз. Дал разумије они тупанџија што осим седам осмина, девет осмина, једанес осмина,...? Још сам му реко да преводи Такеду на Наш Дан. Први резултати објећавају. Такеда закупио елитно мјесто на Мотикином Лугу, засад сједеће, за да гледа оне своје што по вазДан Осам раде. Која и` мука ћера, не знам. Ја наручи гајбу одликованог, те је распремисмо, мислим Такеда и ја, па би мало на паузу, молим за разумјевање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 14, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2009 Они Такеда већи мајстор од Миткета. Од како је пробо одликовано, рече да га теорија графова занима ко лањски снијег, и да су сва његова интересовања од сад, а и у будуће уперена у они бубањ Миткетов. Опе сирома Митке, ненавикнут на одликовано, мало мало па с поради себе у шипраг. У паузи између два одласка, учи Такеду како се држи они добош и како се удара. Кад је ритам у питање, Такеда је ненадмашан. Митке рече да и он прије није чуо таке ритмове, а имо је вели прилике пола западне Африке обић, цијелу Бугарску, а и даље. Такеда, само извади неки блокчић, и оловку. После пар минута ето музике. Вели да би уз неке оптимизацује могли Дан Осам довести на седам и по. Погледнем Миткета, клима главом, може. Не смијем и` пустит, ударило и одликовано, па и` понијела еуфорија, не знају они које последице има така промјена. Засад остаје Дан Осам, добар је то артикал, а и добро се продаје. Мотикин Луг још увијек повећава смештајне капацитете, интересовање не јањава, нешто се мислим како и од овог да направимо бренд. Нико се не изненађује што смо ми сами покуповали најбоља мјеста у амфитеатар Мотикин Луг. А и што би? Јапанци свако мало па одпочне Дан Осам, е а ови наши пронашли фазни помак, од неки резервисани термин, па кад се уморе од сна лијепо гледају Јапанце. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 Управо шиљемо делегацију у премијер лигу. Нудимо им одличне услове да Манчестер и Арсенал игрју на наш амфитеатар у Мотикином Лугу. Корист би била обострана, наши се не би замарали, но би у погодном тренутку само рашћерали жуте и послали и` на неко стручно усавршавање, што објективно једино и може да и` одвоји од Дан-а Осам. А фудбал би на глобалном плану стварно много добио, прво би се играло у природном окружењу, лопта никад не иде ван луга јер нема ко да је донесе, па се не замарају ни играчи. Оно јес да је терен тек пооран, ал то је добро за повратит форму. Кад се неки осрамоти па омаши го, или цијелу лопту при шуту, тај не разумије како му се помиње фамилија, сем ако нема симултаног превода. А и трибине су сасвим специфичне и баш нако натуралне, па кад се треба подкресат грање, ко нема косир ил сјекирче, не долази на дерби. И виш како је загарантован добар провод. Иако очекујемо повољан одговор, спремамо алтернативу. Умјесто дербија премијер лиге, мож да се деси да организујемо пливачки маратон, ал за то треба да се врну Јапанци. Такеда, у нирвани смишљо и смишљо и смислио идеалан спирални базен, баш каки нам треба за маратон. Дакле базен се врти око своје осе, а такмичар то јест пливач ти увијек на око. Не мож да се деси да не видиш кад га поћера они крокодил што им не да да ошљаре, никако. И један и други спектакл, би се организовали у свему према Наш-ем Дану, тако да је варијанта са Јапанцима мање извесна у такмичарском смислу. Нема везе довешћемо аустралијанце, а они нек понесу своје крокодиле. Такеда поднио захтијев за пријем у Наш Дан. Ово би требала бити агенцијска вијест, а не да се овако млако саопштава. Ови из Пиваре му нуде да рекламира одликовано . Веле да ће да снимају и нови комерцијални спот, пиво за Такеду , хик, ник, Так, еда. Но је занимљиво како се Такеда одлучио за таки животни заокрет. Како се осмјелио, да га његови не одбаце потпуно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2009 Оне блесе у премијер лигу одуговлаче преговоре. Замислите аргумент, И они су у фази интензивних размишљања о приступању Наш-ем Дан-у. Стварно су блесави, па ми уведосмо Наш Дан да не би интензивно размишљали, но по мало да се не прећера. Ку`ће човек с толиким мислима, само да га терају на ново мишљење, што је потпуно неприхватљиво. Мало мислиш прије почетка одмора, дал ћеш заузети правилан став за наступајућу фазу, а чим почнеш с правим одмором, па то ти ома подразумијева, да се ресетујеш. Немо слушајно на стенд бај да си. Нипошто. Још се ниси поштено одморио од паузу а већ те неко рка, те дај ово те дај оно. А вако лијепо ресет, па кад крену ти неваљалци, а ти учтиво, Молим подсетите ме, што беше ваш проблем. Дакле, о премијер лигу ћемо на другом мјесту, и бољом приликом, сем ако неко нема добре типове за квоте преко четири. Него, ђе ми се изгубише Митке и Такеда? Так`а два мајстора ритма, могу у сваки Дан. И Наш Дан, и Дан Осам и који оћеш. Не мож и` неспремне наватат. Ако си са позиције Наш-ег Дан-а, кажу видиш да је сад наш одмор од паузу, а ако и` оћеш из Дана Осам, ома подижу одликовано и живјели, ви`ш да радимо, хик. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2009 Влада се не оглашава већ подуже, а и што би. Посрнула привреда препорођена, Прилив у буџет сталан и све већи, а издаци минимални. Ваки суфицит претеран, па се мора мало охрабрит лична потрошња. Има неки предлога да се Такеда узме у експертски тим владе, што је са симпатијама прихваћено. Ипак је Такеда човек од ауторитета и интегритета. Уз то и најбољи манекен најављених мера. А то ви је укратко: -Влада одобрава сваку иницијативу личне потрошње и обезбедиће превоз у радно вријеме свима заитересованим за пакет мера. Ома да се разумијемо пакет море бити и гајба или више гајби. Једино ограничење постоји код требовања пакета мера ван радног времена, што повлачи за собом мултипликацију мера, наравно да мере издрже до краја одмора, слободне временске резерве и паузе. -Влада овлашћује Такеду и његов експертски тим (ође се наводи само Митке), да могу слободно и без ограничења примењивати мере (ваљда се мисли на мере Владе) које осигуравају пакет мера у личну потрошњу. Е ови другу меру изгледа да само екпертски тим разумије. Два шлепера владиних мера стигла у Мотикин Луг. Свака мера ладна ко гуја. Према исказаном интересовању за владине мере, ома се виђело да влада може рачунати на широку подршку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2009 Такеда Наш. Дан Наш. Ово је слоган покрета за пријем Такеде у Наш Дан. Не знам шта кочи тај пријем. Таки капацитет, ко`ко је мера владе лично решио и раздужио. Сигурно није решио кауцију. Јес кауција, сад ми јавише. Такеда сирома бије норму за Наш Дан а у Дан Осам, што је четири и по пута више, па се накупило амбалаже, а у Јапан се то друкчије, јес у контејнере за стакло, ал код нас није још усаглашено, ваљад ће бити, а можда и одликовано баче у пластику. Мени ће бит жао ал шта се може. Добро, да се фанови Такедини не срде до чим се реши питање кауције ето инаугурације. Ваљда се тако рече. У пријеводу да га угурају у Наш Дан иако је ини то јест странац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2009 Нека пуштите људи сад. Дал би ко вјерово ко`ко је Такеда учинио за Наш Дан? Знам ја окле вјетар дува, и то ћу јавно да изречем. Вако ви је: Због енормне потрошње одликованог, највише у развијен свијет, морало се почет производит у континуитет, па је на територији Пиваре суспендован Наш Дан, о чему се није јавност узбуњивала из разумљивих разлога. Но како је то постало превелико оптерећење почело се са запошљавањем Јапанаца односно применом Дан-а Осам. Резултати су били очекивани и видљиви. Оно јес у производњу али у евиденцију производње никако да се саберу, таман зберу једну смену, кад оно одмор, још се ни врнули нису, друга смена предаје рапорт, опе мало трећа исто, а пауза у пола, на крај кад се ни слободна временсака резерва није више могла слободном звати, сви у евиденцију у колективну обуставу. Ријешење се још тражи али се сва срећа залихе не гомилају. Како, па лијепо. Такеда предложио да се колективна обустава спроводи у магацин готови производа, те се сад размишља о потпуној реорганизацији. Ма кад су уочени ефекти колективне обуставе која је спровођена у магацин готови производа, драстично се поправила ситуација, сва неевидентирана роба се лако раздуживала и није представљала никаки проблем код књижења. Такеда лично изразио одушевљење пожртвовањем штрајкача, који су само за ову прилику били у Дан Осам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 19, 2009 Пријави Подели Написано Јун 19, 2009 a el može malo da se smanji radno vreme Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2009 Сваки добар предлог за рационализацију коришћења сопствених ресурса, умних и физичких узеће се одма` у разматрање. Нарочито су пожељни они предлози који ће повољно утицати на брзи излазак из светке еконмске кризе. Наш Дан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 19, 2009 Пријави Подели Написано Јун 19, 2009 moji resursi za rad su na najnižem nivou od svoga postojanja, te ću prepustiti drugima sa većim resursima da rade, a ja ću se potruditi da im pomognem da se oslobode nagomilanih rezervi koje budu stekli svojim predanim, što fizičkim, što umnim radom Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2009 Ово и јесте научни доказ да се не сме претеривати са радом, нипошто. У економском смислу то доводи до вишка производа, смањене тражње, пада цена, даље следи пад промета а самим тим и мањег прилива у буџет. А која би то паметна држава хтела молим вас. У социјалном смислу, претерани рад и посвећеност оставља мало времена за друштвена окупљања, за праћење других активности, што је крајње неповољно и за колективну безбедност. У смисли социјалне психијатрије претеран рад, доводи до отуђености, опет лоше. Дакле народе недај да те послодавци навучу на рад не мо`ш се скинути сем повећаном дозом и то као гастарбајтер. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 Није , да није, оно јес, тако је, штрајкбрејкери се нису баш показали учинковити ко они из привремену поставу. Боже благи, с каким је то еланом прионуло на посо, само да видиш. Оно у почетак и није било тако, ал су се технолози били нешто занијели, те у малигане забројали и шта би се могло ту приговорит. Аеробно вријење грххрр. Што су ти идеје, не мо`ш и` зауставити никак`ом границом, ни царином, ни војском, ни полицијом. Ствари се доводе на своје мјесто, баш како треба. Наш Дан има све више присталица у трећем свијету, али ни Дан Осам не заостаје, ипак је то Јапанска економија, јес у кризу ал је још Јапанска. Сјутра око подне, сем ако не падне у паузу требам примит одликовање од изасланка јапанског премијера, а због изванредних резултата у санирање последица економске кризе. Јес то му је пуно име, том одликовању, ако доспим сачинит ћу неке тезе за говор. Него ми неда мира ови говор што ћу га држат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 Драга, моја и мила браћо Јапанци.Ево неких, мање од сто Наш-их Дан-а, а управо година Дана Осам, како сте се нашли у рају вашему.Как`а је милина мене обузела, само да знате? Ма гледајући ве пожелим да ми се она пауза заврши што прије да вас опе` могу гледат, те да на одмор одем сит гледања, па нек се и уморим, нека, није ми жао. Од како смо постали туристички рај нијесмо више домаћих туриста имали. Нема једнога да се не интересује за Дан Осам, сем да није у вријеме приправности за одмор. Све остало је подријеђено туризму. Рекламне кампање што иг правите за наше потребе ни из далека не подмирују наше маркетиншке потребе. У следећој генерацији реклама, мора се оставит празмо место, да се сваки туриста сам позивље, а то може и кад дође на дестинацију. Драга и мила браћо, ја ви се искрено дивим на тако исправној употреби Дана Осам, па ако ви је од животне важности ми се можемо потрудити, да за одеђено вријеме, припремимо нови реферат који би био прелазно ријешење ка Дан-у Шест, што видим сви потајно очекујете. Да будем искрен и мени је жеља управо привођење пројекта Дан Шест којим би се у потпуности хомогенизовали са Дан-ом Осам, а тек са Наш-им Дан-ом.Овај би пројекат означио да је Дан Шест корен Наш-ег Дан-а, а што по аналогији даје да сте ви браћо наш коријен, а ми ваша лоза. Могу замислити какве би само међусобне реакцје ово произвело.Мора се наћи, ако већ није, моментат од ког је повољно, истовремено прослављање увођења коренског календара, Но ако ви браћо немате преча посла, ништа се не секирајте, нећемо се ми одрећи нашег корена, но ћемо славити како приличи. У здравље нам Наш Дан, Дан Осам, а и његов усавршени наследник. А професора Такеду поздрављам нарочито, у сво расположиво време. Наш спонзор ради ванредно те је он одсутан, знам, да је примио велику обавезу на себе, зато се и повратио у Наш Дан. Е па да сте ми сви у здрављу и временском изобиљу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јул 8, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2009 E ово је лијепо виђет, и сликат коме није мрско. послије може на нет па да се обзнани нако, ко у политику, културни додатак. Сједе Митке и Такеда, а између њи још неки јадо пије одликовано ш њима барабар. Сад ћу да га приупитам што, нек се представи. Мада кад сједи са такијем величинама и није за бачит га. Који си ти пријатељу, је си ли наш, или нако баш Наш? Дојдо због работу и још ђу не заврши, па реко с пријáтељи на брзину да собујем по једно одликовано. Која работа? Причај. Ма имам коџа време па реши: че га продавам. Време, да продаш? У Пирот се орати да га овам убаво плачају па и ја, те, дојдо, реко да печалим малко А коко имаш тога? `бем ли га колко. Нес`м мерил ама има пóдоста. А јеси ли из Наш Дан? Знаш да је то услов за излазак на безру? Мож да будем, не сé знаје... Ама ти знаш ли мене кво ме мучи? Робата че ми се порази док се врнем дома па кво че њу тегаји прајим? Брат ми, имам време ама паре немам а и за кво че су ми? Овака по убаво - дојдо о`дома, повата зјале при вас, па правац на берзу. Митке, дај брзо објашњавај Такеди каки потенцијал се крије у овом честитом човеку. Прика оћеш још једно одликовано, ај ја плаћам, ма јашта ,ај живели. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука