сербон Написано Јул 14, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2009 Е овоме се нисам надо. Прика се слизо са Миткетом и Такедом, само тако. Собува одликовано ко из шале, Такеда се само смијуљи, и броји ић, ни,сан, чи. Онда каже Прика мозе го. А Прика се вајка, ко неби ал кад су навалили, ај собујемо још по једно. Ови из маркетинга дошли с камерама подигли онај велики сунцобран, од гајби начинили неку сценографију, Митке чука у они свој таламбас, Прика терцира са по двије флаше одликованог, а Такеда им диригује то јест густира. Од кад је Прика употпунио ову екипу, продаја одликованог скочила за четресшес посто, а режисер рекламног спота, ако се тако зове једноминутно укључење у ово локање подобијо све могуће награде на свим фестивалима ђе се ово приказивало. У паузи између два укључења у програм, цијела екипа се упућује у тајну одликованог. Дакле оркестар расте, а Такеда и даље само густира.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јул 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 Е ту сам се конфронтиро са Такедом. Ја би све да Прику промовишем у Дан Осам, не би ли да осигурам континуитет извоза, ал Такеда се ускопистио, ни да чује. Вели да је Прика само за Наш Дан. Мој аргумент је био да је Прика најсталнији у собување одликованог и да му је шихта за шихтом све осмице, ал Такеда има контрастав, вели да само Прика има резервно вријеме, кад не собува а мого би, и да се највише одмара између два собувања. Тако ме је поколебо ови Такеда у размишљање, е ћу питат Прику како се он осјећа па ћу га тако и писат. У међувремену они режисер решио да снима документарни филм о најодликованијој тројци, е ко да ми је до сад радио нешто друго, само мало монтаже и то ти је. Још вели да је популарност ове тројке на нивоу неђе око половине гледалишног корпуса, што је незабележено у историју телевизије. Прика се јада Такеди, Такеда Миткету, Митке опет Прики, и кад се круг затвори не мош га отворит ни са гајбим одликованог, е мош мислит кака је то солидарност. Продукција одликованог ко никад. Штрајк успијешно окончан. Што уради она тројка са домородачким становништвом, да не вјерујеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Август 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Е што би нам ваљала сад нека телевизија, мислим неки студио, па лијепо кад је радно вријеме, наснимимо све, и после пуштај до миле воље. Такеда би мого ваљда неку донацију од они његови Сону, ЈВЦ, Тошиба, ил НЕЦ. Шта је то за њих, један мали студијчић нако. А ми би се обрадовалииии, јој што би се обрадовали, јел тако Митке, Прика шта ти кажеш, јел би смо се обрадовали, а ? Ма како одликовано, мучи тамо јадан. Има има одликовано, ма ми се чини да је полоковано. Ако ђе има ваки бизнис план, е ћу се бачит окле оћеш. Доша допис из пиваре, веле да је прекорачен буџет те да ће у будуће исплата хонорара бити искључиво у апоенима од пола литра..... Спашавај се ко може. Група МТП са нескривеним одушевљењем прихватила нову пословну понуду, односно прихватање трајало цијели Наш Дан. Прика се нарочито истакао у овој пословној коресподенцији, а свечано потписивање уговора о сарадњи, меморандума о разумевању и писмо о добрим намерама, све ово скупа снимљено у дигиталној техници, Такеда зна како. Реко би да је нека донација од Мацушита цорпорејшн. Онако уморан од напорне прославе Прика ипак даде добар приједлог, да се установе и подијеле одличја Наш-ег Дан-а. Нешто промрљо о степенима одликовања, но га нијесам слушо, упо сам у дубљу паузу, јес пјенушава, хик. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Август 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Прика добио телеграм из Пирота. ставио га у џеп од кошуље, да мало вири и вади га повремено да издекламује Такеди садржај. Иде овако некако: Коџа време да се сврне јапанцима да с` продава и Миткету рука трне кад Такеду изврдава. Нашем дану расте време можеш да га распродаваш ал Миткетов ритам грме кад га стално завитлаваш. Извињење Митке прима сво пенасто и с` одличјем Пуне гајбе носе свима и Такеди наручујем. Одликован би и Прика С еколошке оне стране Замућено би да слика ал не смије, јер му бране. Маркетиншки то ће проћи гајба, двије, и још нека а до јутра, дал ће моћи жеђ њихова да причека. Не подцјењуј ни Такеду за бацање није профа кад помислиш све у реду тад долази катастрофа. А то значи дај по једно одликуј га још у лету грло чезне јер је ледно с`три јунака у пакету. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvana Написано Септембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2009 Сербоне, заиста си даровит. Ако икада будеш објављивао, бићу ти рецензент... Али, твоју тему, на жалост, морам да преместим онде где припада: у Креативни центар! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Септембар 10, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2009 Ово морам да схватим као протеривање са форума, само су моје поруке за метлање. 1312_womens ако буде креативе,........ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Септембар 10, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2009 Ко рече да се ово објављује у Јапан? Направи нам само проблем. јес да је музички ал није у питање ритам, иначе би га решио Митке, но нам требаju ноте за ону свечану песму. Из пиваре стиже нова подршка у виду фрижидера са основним пуњењем. Има један проблем, гадан, много гадан. Сумњам у квалитет решења тог проблема. Ево шта се закомпликовало. Рекламни слоган за следећу сезону одликованог треба да гласи „Пиво за дан и ноћ“. А кад је Наш Дан имо ноћ? Никад. Кад је Дан Осам имо ноћ? Никад. И, шта ћемо сад? Тражим затворену седницу пленума. Пун састав, разумије се. Видим да се прихвата, лакну ми. Поремети ми се биоритам, па онда метаболизам, па још ...., шта беше, а ја, поремети ми распоред фиксова на тикет, ку`ћу сад, ето и вријеме за лежер. Одма по истеку паузе тражићу лично зауставно вријеме, ако се Такеда не успротиви. Мој предлог ће бити да се одма уведе прелазно време до увођења баланса између Наш-ег Дан-а и Дан-а Осам. Овим би се избегле личне кризе и смањили сингуларитети у графичким приказима оба Дана, а о увођењу карантина ће се одма изјашњавамо. Списак намирница дозвољених у карантин је оскудан и почиње, не би веровали одликованим. .........сад ми сину : ни један дан без одликованог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Септембар 14, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Е, одкад сам тео, професора Такеду да промовишем у Јевропу но ми буџет није довољан, е сад сам нашо ријешење. Расписујем конкурс, са темом, односно задатком, натрукујте нешто о профи, како знате и умијете, ако што буде ваљало, има да објавимо на нет. Ево ви његов пошљедњи портрет, начињен у време прославе баштине Дан-а Осам, а у оквиру редовне годишње паузе у Наш-емДан-у, док не прођу годишњи. Само да напоменем, нијесу дозвољене никаке алузије на профин избор модније детаља, или не дај Боже, да се замерите онима из друштва што се брину о керадима. Боље ви је да силујете Брижитку преко нет него керад да пате, јес. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Септембар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2009 Такеда из времена академске каријере. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Октобар 14, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 Ови конкурс што је расписан имо одзив само тако. Још пар дана примамо радове, и то само оне под шифром, јес, да би се избегла свака сумња у регуларност. Ипак је ово међународни конкурс, а таки је и Наш Дан. Од ови писани форми одабрали смо неке за публиковање, могу бити занимљиви, ко на пример неки. Ханс Радловиц, аустријанац, ко негодује, Дас ист време нихт истовремено, ду бис зекс унд драјцих, аба .... Хер професор, биер гут, ја зер гут, гут, гутљај и нема пиво. Хер професор Такеда унд хим камарад много воли одликовања и одливке ... Дас ист много ферлих унд гросе цајт. Има још нешто ал није... Но и ови талијан Тити Комуњаро пише нешто вако. Бозе сацува народ свој, и нас, и нас дан и ноц. Има пиво има бире трентасеи за све сатови од данови и ноцеви. Ет видиш како је музикалан ови талијан. Чуј сад ови Бугар Славче Мисленов ко нешто се прчи слушај га само, И ми е сме дека мислам око пола кригле станали а ни од пол ден несмо тргнали. Е сег смо на одликовања викнати. Ма све ми се ово допада ал ниђе Такеду да опевају, ко више су ми за одликовано, ај добро, нека проширићемо конкурс. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Децембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Такеда из времена академске каријере. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука