Jump to content

Усвојени младић пронашао мајку на Фејсбуку

Оцени ову тему

Nicholas

Препоручена порука

Данијел Ив, који је као беба био дат на усвајање, мислио је да никада неће сазнати ко је његова права мајка.Међутим, друштвена мрежа Фејсбук помогла је да се испуни један диван сан. Данијел и његова мајка поново су заједно после 20 година.

163509_mamasin_gt.jpg?ver=1312188866

Данијел са мајком

"Увек сам мислио да Фејсбук служи да пронађеш старе пријатеље из школе, да се мало насмејеш и нашалиш. Али мене је Фејсбук спојио са особом за коју сам мислио да сам је заувек изгубио - мојом мамом", рекао је Данијел.

Данијел је знао да је усвојен али је мислио да је немогуће да пронађе своју породицу. Био је на трагу након што се у болници случајно срео са медицинском сестром која је присуствовала његовом рођењу.

Она се свега сетила када је у картону видела његово презиме. У то време је била почетница и први пут је тада присуствовала усвајању у болници и каже да јој се то заувек урезало у памћење.

"Моја мама је хтела да ме задржи али је имала само 18 година, а већ је имала бебу и о мени није могла да води рачуна како је требало", наставља Данијел своју причу.

Прошао је кроз документацију о свом усвајању након чега је укуцао њено име на Фејсбуку и добио је само један погодак.

"Без размишљања о томе шта бих рекао, ја сам јој послао поруку. Порука је гласила: `Извињавам се што је овако изненада и ниоткуда, али ја мислим да сте ви моја мама. Занима ме да ли ме сећате`.

После три дана сам добио поруку. Када сам прочитао: "Драги мој сине", почео сам да плачем".

Данијелова мајка Кетрин Гаунт (40) која и даље живи у Честерфилду, сада је удата и има троје деце.

"У мојој глави Данијел је и даље био беба коју сам предала. Само сам желела да загрлим малог дечака за којим сам чезнула толико дуго. Срели су се следећег дана и она га ја упознала са остатком породице укључујући и брата Адама (24).

"Даније и Адам јако личе. Пуно имам да захвалим Фејсбуку, јер су ми они вратили моју бебу", рекла је Кетрин.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/269052/Usvojeni-mladic-pronasao-majku-na-Fejsbuku

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...