Гости Guest Светлана Написано Септембар 10, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 10, 2009 Некада давно направила сам web странице са Netscape-ом, али изгледа да сад нема више ту могућност. Ваљда је и IE имао нешто такво раније, али сад више не. Како да направим своје web странице, с којим програмом? Наравно, за нас који нисмо професионалци и да је free. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 10, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 10, 2009 Koliko je meni poznato IE nikada nije imao takvu mogućnost,bar ne zadnjih 5 godina koliko se ja bavim vebom. Pošto si početnik mogu ti preporučiti jedino Dreamweaver ili microsoft publisher(dolazi u paketu sa office). Postoji još specijalizovanih programa za to,ali ja ne koristim nijedan od navedenih već tekstualni editor i ne mogu te detaljnije uputiti. Svi ti programi spadaju u wysiwyg kategoriju (šta vidiš to i dobiješ),tako da nebi trebalo biti većih problema Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Септембар 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Нашла сам како да креирам стране на microsoft publisher-у, хвала. Сад ми још реци како ћу их подићи на Интернет? Раније сам то урадила са неким ftp програмом, али са Netscape-ом ваљда су странице већ биле подешене да се исписују у html, или како се то већ зове, иако сам их ја видела онако како ће изгледати на нету. Како да их публишер пренесе у те html знаке и шта већ, па да их нет прочита? Мислим, у паблишеру се креира дизајн, али шта даље? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2009 a yahoo geo cities, besplatan je 0409_feel Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Септембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2009 http://www.joomla.org/ :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука