Jump to content

Прављење web страница

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• Гости

Некада давно направила сам web странице са Netscape-ом, али изгледа да сад нема више ту могућност. Ваљда је и IE имао нешто такво раније, али сад више не.

Како да направим своје web странице, с којим програмом? Наравно, за нас који нисмо професионалци и да је free.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Koliko je meni poznato IE nikada nije imao takvu mogućnost,bar ne zadnjih 5 godina koliko se ja bavim vebom. Pošto si početnik mogu ti preporučiti jedino Dreamweaver ili microsoft publisher(dolazi u paketu sa office). Postoji još specijalizovanih programa za to,ali ja ne koristim nijedan od navedenih već tekstualni editor i ne mogu te detaljnije uputiti. Svi ti programi spadaju u wysiwyg kategoriju (šta vidiš to i dobiješ),tako da nebi trebalo biti većih problema

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нашла сам како да креирам стране на microsoft publisher-у, хвала. Сад ми још реци како ћу их подићи на Интернет? Раније сам то урадила са неким ftp програмом, али са Netscape-ом ваљда су странице већ биле подешене да се исписују у html, или како се то већ зове, иако сам их ја видела онако како ће изгледати на нету. Како да их публишер пренесе у те html знаке и шта већ, па да их нет прочита? Мислим, у паблишеру се креира дизајн, али шта даље?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...