Jump to content

SS

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sellam Alejkum , mnogi od avs su shvatili da ja zastupam vjeru koja se zove Islam , i da sam samo branio svoje stavove i odgovarao na provokacije kojih je bilo dosta , ali sam se svaki put izvinuo , sto vi niste uradili nijednom , bar ne vecina , a vise ste vi mene vrijedjali , ali ja sam presao preko toga , a i lijepo ste rekli da svak svoju vjeru smatra najispravnijom . ako moze da s e vrati stari profil , molio bih , inace da napomenem , nije lijepo pricati o meni ili o tome sta sam ja zastupao i to dal poznajem svoju vjeru iza ledja , inace predpostavljam da vi najbolje znate o Islamu :) , ali nema veze , neka je mir sa svima vama

Подели на овим сајтовима

И чича - мича и готова прича. Пост почео, чувај језик.... Бог цени само искрене постаче.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

oli vise shvatiti da nije tebe niko licno vredjao, sto idolizujes (gresnog)coveka sam si kriv

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...