Solvo Iterum Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Sellam Alejkum , mnogi od avs su shvatili da ja zastupam vjeru koja se zove Islam , i da sam samo branio svoje stavove i odgovarao na provokacije kojih je bilo dosta , ali sam se svaki put izvinuo , sto vi niste uradili nijednom , bar ne vecina , a vise ste vi mene vrijedjali , ali ja sam presao preko toga , a i lijepo ste rekli da svak svoju vjeru smatra najispravnijom . ako moze da s e vrati stari profil , molio bih , inace da napomenem , nije lijepo pricati o meni ili o tome sta sam ja zastupao i to dal poznajem svoju vjeru iza ledja , inace predpostavljam da vi najbolje znate o Islamu , ali nema veze , neka je mir sa svima vama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 И чича - мича и готова прича. Пост почео, чувај језик.... Бог цени само искрене постаче. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 oli vise shvatiti da nije tebe niko licno vredjao, sto idolizujes (gresnog)coveka sam si kriv Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука