Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Мај 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2009 Овде можете питати све оно што вас занима у вези разговора преко програма Скајп (Skype) www.skype.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 11, 2009 Пријави Подели Написано Август 11, 2009 Pomaze Bog! Molim vas da mi neko objasni kako da se ukljucim u skajp razgovore! Imajte u vidu da sam prava neznalica,pa sve mora da mi se "nacrta". Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 11, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2009 Ускоро поново крећемо са уживо разговорима преко скајпа, са предавањима и питањима. Ево вам за почетак моје скајп име ivan.cvetkovic8 па ћу Ти појаснити на самом скајпу. Иначе, све је врло просто и једноставно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 11, 2009 Пријави Подели Написано Август 11, 2009 Hvala oce. 0104_cheesy Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pavlera Написано Новембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2009 сјајна ствар зар не? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука