DYNABLASTER Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 namerno sam stavio u ovu rubriku jer ima smisla itekako, naucnike bi trebalo da zanima, kao i ateiste, a kao i vernike tj Hriscane sta mislite o ovoj planini tj piramidi, slobodno vas molim da pisete iskreno i sve sto zelite da kazete, u ovoj temi nema pretvaranja molim edit: pa cu ja ondak napisati sta ja mislim i slobodno me mozete prozvati kako god ocete blagodarim ako ne znate mozete se malo informisati na netu ali da ne slusate sta drugi misle otvorio bih i glasanje ali ne znam kako se to radi a nije ni bitno 0102_laugh bitno je ono sta vi mislite Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 ono sto ja znam o Rtnju je sledece, iz pravca Zajecara zaista izgleda kao piramida (ako hocete slikacu), Rtanj je suplja planina i na njoj se nalazi neki zatvoreni rudnik, sto se tice svetlecih stvarcica zaista se vide cak i iz Zajecara ali to su naelektrisanja i nista vise..... ukratko planina kao i svaka druga samo sto je mestanima malo dosadno pa kad popiju koju da razbiju tenziju vide male zelene 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Управо сам дошао са Ртња и тамо чуо да ће да се од 29.јула до 7. августа одржати велики скуп под називом РТАЊ ФЕСТИВАЛ 2011. Ево сајта http://www.duhrtnja.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 INFORMATIVNI RAZGOVOR 1/4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Rtanj mozda lici na piramidu iz pravca zajecara ali zato se iz pravca boljevca vidi da je planina ko i svaka druga... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Rtanj mozda lici na piramidu iz pravca zajecara ali zato se iz pravca boljevca vidi da je planina ko i svaka druga... ona to i jeste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Ртањ као уточиште од смака светаБољевчани верују да се пророчанство Маја неће обистинити, али се радују што ће хотели на планини 21. децембра бити препуни.... Наставак: http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Rtanj-kao-utociste-od-smaka-sveta.sr.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука