Jump to content

Rtanj piramidalna gradjevina ili piramida(ali izvorna orginal)

Препоручена порука

namerno sam stavio u ovu rubriku jer ima smisla itekako, naucnike bi trebalo da zanima, kao i ateiste, a kao i vernike tj Hriscane

sta mislite o ovoj planini tj piramidi, slobodno vas molim da pisete iskreno i sve sto zelite da kazete, u ovoj temi nema pretvaranja molim confused1

edit: pa cu ja ondak napisati sta ja mislim i slobodno me mozete prozvati kako god ocete blagodarim confused1

ako ne znate mozete se malo informisati na netu ali da ne slusate sta drugi misle

otvorio bih i glasanje ali ne znam kako se to radi a nije ni bitno 0102_laugh

bitno je ono sta vi mislite

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ono sto ja znam o Rtnju je sledece, iz pravca Zajecara zaista izgleda kao piramida (ako hocete slikacu), Rtanj je suplja planina i na njoj se nalazi neki zatvoreni rudnik, sto se tice svetlecih stvarcica zaista se vide cak i iz Zajecara ali to su naelektrisanja i nista vise..... ukratko planina kao i svaka druga samo sto je mestanima malo dosadno pa kad popiju koju da razbiju tenziju vide male zelene 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
Ртањ као уточиште од смака света

Бољевчани верују да се пророчанство Маја неће обистинити, али се радују што ће хотели на планини 21. децембра бити препуни....

Наставак: http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Rtanj-kao-utociste-od-smaka-sveta.sr.html

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...