konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 ? ?? ?? ?? ?????? ?? ???? ?? ?? ?????????? ????????...???? ?? ???? 0104_cheesyNe pada mi na pamet da se molim za jeretika i za one koji su toliko pravoslavnih zbrisali sa lica zemlje, ored stradalnih Srba na KiM , pored bolesnih pravoslavaca, pored bliznjih..itdTi ako mozes poredsvih pravoslavnih, malih i ostavljenih da nadjes mesta da se molis da vrazijeg izaslanika -ti izvoli niko ti ne brani 0409_feel ? ?????????, ???????? ??? ?? ?????U pravu si, spamujemo.Al ipak moram odogovoriti.Zao mi je ljudi ako su pravoslavci, ako nisu- ne zanimaju me, jer su se isto oni tako pretpostavljam radovali kad su im sunarodnci palili svetinje po KiM...Uostalom , sve dolazi od Gospoda.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Константине,није папска институција палила и жарила него људи који су ту засјели а не можемо да етикетирамо људе са злочинима које нису починили. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 ???????????,???? ?????? ??????????? ?????? ? ?????? ???? ???? ???? ?? ?? ??????? ? ?? ?????? ?? ??????????? ???? ?? ????????? ???? ???? ????????.a jel toj instituciji pripadaju hrvatski svecenici koji su pocinili bezbroj zlocina, po dalmaciji, bosni, hercegovini, pa cak i po Srpskoj crnoj gori??Jel pripadaju pod papsko okrilje i njegovu instituciju oni nesretluci koji su predvodili krstaske ratove i nekoliko puta pljackali i rusili Vizantiji i u cije ime?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Чекај,ти говориш о институцији папе,ја говорим о личностима.Немој да генерализујеш. Папа је човјек и сваки папа ће одговарати за свој гријех. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 ?????,?? ??????? ? ??????????? ????,?? ??????? ? ??????????.????? ?? ?????????????. ???? ?? ?????? ? ????? ???? ?? ?????????? ?? ???? ??????. A koji je bio dobar po tebi za pravoslavne??? I otvori brate temu o papi da ne "busimo" bre zemljotres u Albaniji, nema smisla 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Еееее,чекај брате,ти тврдиш да су били сви зли,дакле на теби је терет доказивања јер терет доказивања лежи на ономе ко тврди нешто 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 ?????,????? ?????,?? ?????? ?? ?? ???? ??? ???,????? ?? ???? ?? ????? ?????????? ??? ????? ?????????? ???? ?? ????? ?? ????? ????? 0104_cheesyNista ja ne tvrdim, samo tebe pitam 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Па ја не знам да је сваки папа био зао,зато тврдим да не смијемо проклињати папе pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 ?? ?? ?? ???? ?? ?? ????? ???? ??? ???,???? ?????? ?? ?? ??????? ?????????? ???? Zna se dobro na koga ja mislim.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Па не зна се јер си написао ``папа`` а папа је неодређено. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 ?? ?? ??? ?? ??? ?? ??????? ``????`` ? ???? ?? ??????????.Nema covece dovoljno mesta za pojedinacna nabrajanja 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 У ком смислу? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Сувише си ми ти Карађорђе сумњив , с обзиром да си Црногорац , некако си сувише финац... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 ?????? ?? ?? ?? ????????? ?????? , ? ??????? ?? ?? ????????? , ?????? ?? ?????? ?????... ????????,?? ??? ????????? ????????? ? ?????,?? ??? ????????? 0110_hahaha pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 ?????? ?? ?? ?? ????????? ?????? , ? ??????? ?? ?? ????????? , ?????? ?? ?????? ?????... ????????,?? ??? ????????? ????????? ? ?????,?? ??? ????????? 0110_hahaha ???? ????? ????, ?? ????? ?? ?? ?? ????? ???????, ???? ?? ????????? ???? ???? ???? ????? ??? ??? ???? ?????, ?? ???? ????? ????????? , ?? ?? ?????? ???? ?????, ?? ????? ????? ?? ?? ?? ?? ????? ??????. ???? ?? ???? ?????. ?? ?? ?? ????? ????, ?? ??. ??? ?? ??? ???? ???? ?? ??? , ? ?? ???? ???? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука