Зоран Написано Септембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2009 Земљотрес јачине 5,4 степена по Рихтеровој скали синоћ је погодио северозападни део Албаније. Нема људских жртава али је уништено око 1.000 кућа. Северозападни део Албаније, на граници с Македонијом, синоћ је погодио земљотрес од 5,4 степена по Рихтеровој скали, јавиле су новинске агенције, наводећи да је удар изазвао велику материјалну штету, али нема људским жртава. У земљотресу је уништено око 1.000 кућа, саопштио је Сеизмолошки институт у Тирани. Епицентар земљотреса, регистрованог у 23 сата и 49 минута био је код села Дибра које се налази на око 100 километара северозападно од Тиране, саопштио је Албански сеизмолошки завод. Према саопштењу локалних власти, срушене су две куће, а неколико их је оштећено. Потрес се осетио и у средњој и северној Албанији, а после главног удара осетило се још неколико мањих подрхтавања тла. Извор Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2009 ti si hodajucha kutija sa informacijama :smiley: shta ima u Norweshkoj?? :smiley: imali smo mi i u Sarajevu zemljotres proshle godine..aha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Ја се јако бојим земљотреса...Панично... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Ми сад очекујемо један чика Земљотрес у Црној Гори.....а таман би се мога десит кад овизи са власти скину Цркву са Румије.... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Sve vise je ovakvih nepogoda ...znaci vremena??? pokajte se jer se priblizi carstvo nebesko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Шта ти је то у потпису константине? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 ??? ?? ?? ?? ? ??????? ????????????koje??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 То испод аватара 0409_feel pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 ?? ????? ??????? 0409_feelpa potpis confusedSto, nisi se valjda pronasao u njemu??? Znas kad cu imati blagonaklon stav prema njima.Nikad. Seti se Jasenovackih kostiju, al dobro da ne duljim ti si "verovatno" rodjen u Srbiji i nisi ziveo u katolickom okruzenjuu, pa i ne znas za sve te jame, spilje i ostale apartmane koje nam je uplatila Vatikanska kurva pivo Al bitno je da su te u skoli ucili da su cetnici izjednaceni sa ustasama, tj.da su monstrumu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Рођен сам у Црној Гори а не у Србији,а што проклињеш човјека?Ако већ имаш потребу за проклињањем,онда прокуни његову науку а не човјека. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 А земљотреси? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 ????? ??? ? ????? ???? ? ?? ? ??????,? ??? ????????? ??????????? ??? ???? ??????? ?? ???????????,???? ??????? ?????? ????? ? ?? ???????.isto ti je to...U stvari ja i kunem njegovu nauku, al posto je on tako zlobno tvori, moram i njega da se dohvatim, mislim i on se petlja meni u zivot , zar ne? 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 А да се ми молимо за њега па да проклињање оставимо...боље би било 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 А земљотрес, скренули сте са теме? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Чекамо да продрма па ћемо се онда вратит 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука