Jump to content

Земљотрес у Албанији

Оцени ову тему

Зоран

Препоручена порука

Земљотрес јачине 5,4 степена по Рихтеровој скали синоћ је погодио северозападни део Албаније. Нема људских жртава али је уништено око 1.000 кућа.

Северозападни део Албаније, на граници с Македонијом, синоћ је погодио земљотрес од 5,4 степена по Рихтеровој скали, јавиле су новинске агенције, наводећи да је удар изазвао велику материјалну штету, али нема људским жртава.

У земљотресу је уништено око 1.000 кућа, саопштио је Сеизмолошки институт у Тирани.

Епицентар земљотреса, регистрованог у 23 сата и 49 минута био је код села Дибра које се налази на око 100 километара северозападно од Тиране, саопштио је Албански сеизмолошки завод.

Према саопштењу локалних власти, срушене су две куће, а неколико их је оштећено. Потрес се осетио и у средњој и северној Албанији, а после главног удара осетило се још неколико мањих подрхтавања тла.

Извор

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 32
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• 2 weeks later...

Ми сад очекујемо један чика Земљотрес у Црној Гори.....а таман би се мога десит кад овизи са власти скину Цркву са Румије....

Подели на овим сајтовима

?? ????? ???????  0409_feel

pa potpis confused

Sto, nisi se valjda pronasao u njemu???

Znas kad cu imati blagonaklon stav prema njima.Nikad.

Seti se  Jasenovackih kostiju, al dobro da ne duljim ti si "verovatno" rodjen u Srbiji i nisi ziveo u katolickom okruzenjuu, pa i ne znas za sve te jame, spilje i ostale apartmane koje nam je uplatila Vatikanska kurva pivo

Al bitno je da su te u skoli ucili da su cetnici izjednaceni sa ustasama, tj.da su  monstrumu

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Рођен сам у Црној Гори а не у Србији,а што проклињеш човјека?Ако већ имаш потребу за проклињањем,онда прокуни његову науку а не човјека.

Подели на овим сајтовима

????? ??? ? ????? ???? ? ?? ? ??????,? ??? ????????? ??????????? ??? ???? ??????? ?? ???????????,???? ??????? ?????? ????? ? ?? ???????.

isto ti je to...U stvari ja i kunem njegovu nauku, al posto je on tako zlobno tvori, moram i njega da se dohvatim, mislim i on se petlja meni u zivot , zar ne? 0409_feel
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...