Jump to content

Novak je isti Tesla

Оцени ову тему

Препоручена порука

http://www.kurir-info.rs/static/imgs/article_thumbs/632x474/uploads/2011-07/69411.jpg

LIČE KO JAJE JAJETU

NOVAK JE ISTI TESLA!

(53) Send to friend Print Utorak, 5. Juli, 2011.| Autor: Aleksandra Medaković

Kurir promenio stajling dvojici srpskih velikana Novaku Đokoviću i Nikoli Tesli i došao do šokantnog otkrića

BEOGRAD - Pljunuti!

Dva Srbina koja su ostavila pečat u svom vremenu Nikola Tesla i Novak Đoković, najbolji na svetu, još i liče.

Za one koji su prespavali skoro dva veka, koliko traje era od Tesle do Noleta, informacija da je reč o dva srpska genija koja su osvojila svet. Prvi je pronalazač i izumitelj naizmenične struje zahvaljujući kome danas uživamo u elektronskom dobu i pratimo šta radi ovaj drugi, teniser, koji je bukvalno jednom rukom pokorio planetu.

Čitateljka Kurira Mirjana Rapajić javila se redakciji i podelila sa nama interesantno zapažanje.

- Pogledajte slike Novaka i mladog Tesle. Obojica mršavi, oštrog pogleda. Isto čelo, ista jaka vilica - rekla je Mirjana.

Nismo bili lenji. Tehnička ekipa Kurira dala se na posao i uporedila njihove fotografije. Zahvaljujući modernim tehnologijama, kojima je upravo Tesla bio preteča, dvojici srpskih velikana zamenili smo stajling. Nikoli smo promenili frizuru i sveže ga obrijali, a Novak je dobio izgled mladog naučnika s kraja 19. veka.

Nije bilo potrebno mnogo poteza u Fotošopu da bi se dobile ove fotke. Rezultat je, kao što i sami vidite, zapanjujuć. A Noletu jedino možemo da poželimo da i sam pusti brkove. Dobro mu stoje.

Vesti: Novak Đoković, nikola tesla

Send to friend Print 2259Preporuči 

RSSRSS

Pošaljite komentar Postojeći komentari: (53)

http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/novak-je-isti-tesla-99705.php

Подели на овим сајтовима

sva ta histerija za Novakom postaje dosadna. Momku svaka cast na postignutom ispehu, ali ovo sto mi sada vidimo  je plod ogromnog rada i odricanja. I to je njegov licni uspeh, njega i njegove porodice. Ne Srbije , jer cisto sumnjam da je imao podrsku i pomoc od bilo koga osim od svojih najblizih.

Подели на овим сајтовима

sva ta histerija za Novakom postaje dosadna. Momku svaka cast na postignutom ispehu, ali ovo sto mi sada vidimo  je plod ogromnog rada i odricanja. I to je njegov licni uspeh, njega i njegove porodice. Ne Srbije , jer cisto sumnjam da je imao podrsku i pomoc od bilo koga osim od svojih najblizih.

потпис. :291291291:
Подели на овим сајтовима

потпис. :291291291:

Још један потпис.  confused1

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Naravno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...