Jump to content

Free Studio

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne znam za vas koji ste već probali ovaj program, ali za mene ovo je super.

4693972849db0a0e79134ff9ed87cf8e7a59_1ManagerBig_540x336.png

Inače radi se o programu koji sadrži veliki broj raznih alatki za obradu audio, video, photo, mobile i drugih vrsta fajlova (čak i opcije za pravljenje 3D filmova). Ma šta da vam pričam pogledajte sami:

Free Studio

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Opcije za audio su:

free audio converter

free audio to flash

free audio dub

free youtube to mp3

free video to mp3

free audio CD burner

free audio CD to mp3

E sad ja ne kužim kako ti muziku sa kasete preneseš na komp? Vjerujem da može ali kad skineš na računar. Isprobaj program je besplatan, imaš download na linku koji sam ostavila.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Opcije za audio su:

free audio converter

free audio to flash

free audio dub

free youtube to mp3

free video to mp3

free audio CD burner

free audio CD to mp3

E sad ja ne kužim kako ti muziku sa kasete preneseš na komp? Vjerujem da može ali kad skineš na računar. Isprobaj program je besplatan, imaš download na linku koji sam ostavila.

To sam mislio, možeš li pomoću tog studija da skineš muziku s kaseta tj. kasetofona na pc, da ti tamo ostane u obliku fajla. Na to su razni programi ali ja osim što sam bosanac još mi je i 47 godina pa malo imam problema s kapiranjem tih programa. Monogo toga moraš skapirat i zapamtit, daj nešto na raz-dva. par klikova a gotovo, nemoj molim te Markove konake nekakve.

:)

Подели на овим сајтовима

Brate i ja sam bosanka - a to ne znači da su ljudi iz Bosne po pravilu manje inteligentni od drugih. Evo ovdje ima nešto što bi možda moglo biti od koristi: http://cbforum.drugarcine.com/topic.php?t=15144

I ne ovo nisu Markovi konaci  .please. ovo su vrlo korisne alatke, i jednostavne samo treba da se malo udubi u njih  :bla: :)

Ih ljudi gdje vam je entuzijazam i potreba za istraživanjem? Svi hoće da im sve bude na jedan klik, e pa ne može ima da se potrudiš  dada dada dada

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Brate i ja sam bosanka - a to ne znači da su ljudi iz Bosne po pravilu manje inteligentni od drugih. Evo ovdje ima nešto što bi možda moglo biti od koristi: http://cbforum.drugarcine.com/topic.php?t=15144

I ne ovo nisu Markovi konaci  :bla: ovo su vrlo korisne alatke, i jednostavne samo treba da se malo udubi u njih  dada :)

Ih ljudi gdje vam je entuzijazam i potreba za istraživanjem? Svi hoće da im sve bude na jedan klik, e pa ne može ima da se potrudiš  dada dada dada

Šuti bona, to je takav krijući manevar, strašno vaźno je da mi iz Bosne i nadalje sačuvamo tu našu dosadašnju reputaciju pritupih ljudi, jer kad bi ustvari saznali kako smo pametni, bistri i prefrigani i suokim posla imaju isprepadali bi se nas živi i svi pobjegli od nas ko djavo od krsta. Onda bolje takom da ih ne pripadamo tolkom! Hvala na objašnjenjima, idem odmah na to!

.please.

Подели на овим сајтовима

Auuu kukuuuu pa ja sve sama učim oko ovog sokoćala,tako da Zoki,ako nešto ne ispadne kako treba,tebe jurim  bliss jeeee slava3 0102_laugh Elem,fala za program,iako još moram da ga proučim,mislim,razumeš šta hoću da rečem  :bla: bliss jeeee

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Auuu kukuuuu pa ja sve sama učim oko ovog sokoćala,tako da Zoki,ako nešto ne ispadne kako treba,tebe jurim  slava3 0102_laugh :bla: Elem,fala za program,iako još moram da ga proučim,mislim,razumeš šta hoću da rečem  :bla: bliss jeeee

Razumemo mi to, razumemo...ne moraš se patit tolko, drugi put odmah napiš da ništa ne znaš a svi će ti odmah poletit pomagat. Nema veze ako nisi bosanka, pravi se da jesi, vidiš kako to nama bosancima pomaže govorit da ništa ne kapiramo.

bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Auuu kukuuuu pa ja sve sama učim oko ovog sokoćala,tako da Zoki,ako nešto ne ispadne kako treba,tebe jurim  0102_laugh :bla: :bla: Elem,fala za program,iako još moram da ga proučim,mislim,razumeš šta hoću da rečem  :bla: bliss jeeee

Razumemo mi to, razumemo...ne moraš se patit tolko, drugi put odmah napiš da ništa ne znaš a svi će ti odmah poletit pomagat. Nema veze ako nisi bosanka, pravi se da jesi, vidiš kako to nama bosancima pomaže govorit da ništa ne kapiramo.

bliss jeeee

Prihvatam sve rečeno  :bla: 0102_laugh 0102_laugh slava3

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ето шта бива кад босанци покрену и воде тему  bliss jeeee bliss jeeee slava3

Ма све вас  0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Млого добра ствар ево скидам неку мјузу.Хвала Зорици. :drugarstvo: 1405_love 0304_smile4

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

.Bogorodica. isus-sinai

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...