Јаков. Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Шта је са екипом која је некада била на форуму СОЗ? Углавном су то били браћа и сестре из Босне. Не сећам се тачно зашто су пукли, мислим да им је неко оборио сајт и форум. Да ли је неко од те екипе овде на ЖРУ? Мислим да је прилично зрело да браћа и сестре из Босне (зворничко-тузланска, херцеговачка...) имају и неки свој православни форум чисто локалног значаја, али који би био можда као нека интерна варијанта ЖРУ.. Срби из Босне су добро организовани и виђају се с времена на време тако да су намене оваквог сајта можда да обнове неке активности СОЗ и да служи само локалној намени. А и заиста је неопходно да буде што више православних и српских сајтова са доменом ба. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Ту смо! Евгеник, Ведран Лепир, додуше ријеђе, ја ... http://www.sozeb.org/ сајт и форум никада нису оборени само форум је доста пасиван. На који си СОЗ конкретно мислио када кажеш дају пао сајт и што их нема? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Moguće da je to to..ali pre par godina je bila neka druga adresa i drugačiji dizajn. Ne znam kako se zvao vođa tog bratstva... ali siguran sam da ga nema ovde. Toma? Hm.. I nije se pominjala Banja Luka nego Tuzla čini mi se Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Moguće da je to to..ali pre par godina je bila neka druga adresa i drugačiji dizajn. Ne znam kako se zvao vođa tog bratstva... ali siguran sam da ga nema ovde. Toma? Hm.. није ријеч о никаквом братству већ конкретно о саставном дијелу Епархије Бањалучке и сваке друге која има СОЗ http://www.sozeb.org/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=36 Сајт и портал смо измјенили трудом једног од браће који се иначе професионално бави израдом веб презентација што се на портали може примјетити. 0205_whistling за Тузлаке могуће у задње вријеме нисам ни ја баш у току Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Ne znam kako se zvao vođa tog bratstva... ali siguran sam da ga nema ovde. Мислим да је Марко,и био је прилично везан за владику Василија,те је вероватно напредовао у служби,и више се не занима тривијалним стварима,типа форуми... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 E bravo Zoske... Marko je... tačno Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Тражим тему Еп. зворничко-тузланска да објавим једну вијест, кад видим ову тему, гдје се и ја спомињем Да био је форум соз-рс, ја сам био један од админа на њему. И сада ко се сјећа оног несрећног Газиместана и оног Вукаман који се јавно покајао што је писао на Газиместану и прешао код "нас" на соз-рс. Да не дужим, толико су нам пута хаковали форум и логовали се под нашим именима да је било бесмислено да више постојимо. Што се тиче созеб-а, форум ко форум никада није заживјео у некој већој мјери јер смо захтјевали да приликом регистрације свако региструје са својим пуним именом и презименом. А то данас мало ко воли. Ја сам се временом охладио од форума (кућа, пос'о, биртија), па сада са времена на вријеме налетим овдје на ЖРУ, да видим шта има ново у нашој Цркви . . . Иначе још увијек уређујем СОЗЕБ, али како су и сами СОЗ-ви смањили своје активности на минимум, тако је и број вијести које се објављују - минималан. Владан је реаговао/ла на ово 1 Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Бањалучки СОЗ је ускоповезан са активностима око Епархијског двора, Храма као и Саборног храма Христа Спаситеља... И даље у току постова организујемо Литургијске школе, активни су разни курсеви страних језика од којих СОЗ има приходе, с времена на вријеме се организује понеко поклоничко путовање, само није то толико "моћно" као што је прије било... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука