Jump to content

Француска хтела да нам отме светиње

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

СРАМАН ПОКУШАЈ КУЛТУРНОГ ГЕНОЦИДА - СРПСКЕ ДИПЛОМАТЕ У ПОСЛЕДЊЕМ ТРЕНУТКУ СПРЕЧИЛЕ СКАНДАЛ НА КОМИТЕТУ УНЕСКО

Француска хтела да нам отме светиње

Савезници - Пуних 11 дана Французи и Американци лобирали су на 35. заседању Комитета Унеска у Паризу да се четири српска манастира преименују из српског у „косовско наслеђе". Србија победила аргументима, а на нашој страни биле су чак и арапске земље, које нису могле да схвате зашто су хришћани ударили једни на друге.....

SVETINJE-1.jpg

Наставак на Press Online

Подели на овим сајтовима

Imala je negde vec tema, mogli bi da spojimo... pravopop

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Нажалост, садашња француска власт не дели (некадашњу) наклоност француског народа према нама, па ма колика, велика или мала она била...

И то није ништа ново после 99....

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...