Гости Guest - . . .- Написано Јул 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 СРАМАН ПОКУШАЈ КУЛТУРНОГ ГЕНОЦИДА - СРПСКЕ ДИПЛОМАТЕ У ПОСЛЕДЊЕМ ТРЕНУТКУ СПРЕЧИЛЕ СКАНДАЛ НА КОМИТЕТУ УНЕСКО Француска хтела да нам отме светиње Савезници - Пуних 11 дана Французи и Американци лобирали су на 35. заседању Комитета Унеска у Паризу да се четири српска манастира преименују из српског у „косовско наслеђе". Србија победила аргументима, а на нашој страни биле су чак и арапске земље, које нису могле да схвате зашто су хришћани ударили једни на друге..... Наставак на Press Online Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Imala je negde vec tema, mogli bi da spojimo... pravopop "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Хит да нас Арабљани спашавају, а Француска-вазда велики "пријатељи". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Нажалост, садашња француска власт не дели (некадашњу) наклоност француског народа према нама, па ма колика, велика или мала она била... И то није ништа ново после 99.... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука