jelena_jelena Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Svi pomalo lazemo.Naslutim kada me lazu i ne osudjujem,vec nastavim da se nadam i verujem ,da to nece ponoviti... jahahahahahhahahahahah,e pa sacuvaj Boze,pa taj ko te jednom slaze,znaj da ce jos milion puta i svaki put gore i teze...daj bre,izadjite iz tih sarenih balona Hahah, iz sarenih balonaaa ;-) Ja mislim da samo onaj s kim zivis pod istim krovom ne bi trebalo tesko da laze a ostali i ako vidis da lazu, ne treba se uzbudjivati, niti ih mrziti, samo ih izbjegavati...radi sopstvenog mira... umri prije smrti dok jos nije prekasno!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 то шта треба, а шта се ради, то су још увек две различите ствари. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Svi pomalo lazemo.Naslutim kada me lazu i ne osudjujem,vec nastavim da se nadam i verujem ,da to nece ponoviti... :cheesy: jahahahahahhahahahahah,e pa sacuvaj Boze,pa taj ko te jednom slaze,znaj da ce jos milion puta i svaki put gore i teze...daj bre,izadjite iz tih sarenih balona Hahah, iz sarenih balonaaa ;-) n[glow=red,2,300]Ja mislim da samo onaj s kim zivis pod istim krovom ne bi trebalo tesko da laze a ostali i ako vidis da lazu,e treba se uzbudjivati[/glow], niti ih mrziti, samo ih izbjegavati...radi sopstvenog mira... E to sam ja govorio i mojoj bivsoj zeni,a ona nikao da skapra...Kazem joj "Ma lazi sudije,policajce,konobare....al nemoj bre da lazes covekla s kim delis postelju i trpezu" А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelena_jelena Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Svi pomalo lazemo.Naslutim kada me lazu i ne osudjujem,vec nastavim da se nadam i verujem ,da to nece ponoviti... jahahahahahhahahahahah,e pa sacuvaj Boze,pa taj ko te jednom slaze,znaj da ce jos milion puta i svaki put gore i teze...daj bre,izadjite iz tih sarenih balona Hahah, iz sarenih balonaaa ;-) n[glow=red,2,300]Ja mislim da samo onaj s kim zivis pod istim krovom ne bi trebalo tesko da laze a ostali i ako vidis da lazu,e treba se uzbudjivati[/glow], niti ih mrziti, samo ih izbjegavati...radi sopstvenog mira... E to sam ja govorio i mojoj bivsoj zeni,a ona nikao da skapra...Kazem joj "Ma lazi sudije,policajce,konobare....al nemoj bre da lazes covekla s kim delis postelju i trpezu" :291291291: umri prije smrti dok jos nije prekasno!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука