Jump to content

Да ли верујете људима ?

Препоручена порука

Svi pomalo lazemo.Naslutim kada me lazu i ne osudjujem,vec nastavim da se nadam i verujem ,da to nece ponoviti... ;)

jahahahahahhahahahahah,e pa sacuvaj Boze,pa taj ko te jednom slaze,znaj da ce jos milion puta i svaki put gore i teze...daj bre,izadjite iz tih sarenih balona

Hahah, iz  sarenih balonaaa ;-) Ja mislim da samo onaj s kim zivis pod istim krovom ne bi trebalo tesko da laze a ostali i ako vidis da lazu, ne treba se uzbudjivati, niti ih mrziti, samo ih izbjegavati...radi sopstvenog mira...

umri prije smrti dok jos nije prekasno!!!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Svi pomalo lazemo.Naslutim kada me lazu i ne osudjujem,vec nastavim da se nadam i verujem ,da to nece ponoviti... :cheesy:

jahahahahahhahahahahah,e pa sacuvaj Boze,pa taj ko te jednom slaze,znaj da ce jos milion puta i svaki put gore i teze...daj bre,izadjite iz tih sarenih balona

Hahah, iz  sarenih balonaaa ;-)  n[glow=red,2,300]Ja mislim da samo onaj s kim zivis pod istim krovom ne bi trebalo tesko da laze a ostali i ako vidis da lazu,e treba se uzbudjivati[/glow], niti ih mrziti, samo ih izbjegavati...radi sopstvenog mira...

E to sam ja govorio i mojoj bivsoj zeni,a ona nikao da skapra...Kazem joj "Ma lazi sudije,policajce,konobare....al nemoj bre da lazes covekla s kim delis postelju i trpezu"

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Svi pomalo lazemo.Naslutim kada me lazu i ne osudjujem,vec nastavim da se nadam i verujem ,da to nece ponoviti... confused1

Hahah, iz  sarenih balonaaa ;-)  n[glow=red,2,300]Ja mislim da samo onaj s kim zivis pod istim krovom ne bi trebalo tesko da laze a ostali i ako vidis da lazu,e treba se uzbudjivati[/glow], niti ih mrziti, samo ih izbjegavati...radi sopstvenog mira...

E to sam ja govorio i mojoj bivsoj zeni,a ona nikao da skapra...Kazem joj "Ma lazi sudije,policajce,konobare....al nemoj bre da lazes covekla s kim delis postelju i trpezu"

:291291291:

umri prije smrti dok jos nije prekasno!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...