Владан Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 4chsmu1 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 vrh! u ono doba,90-te imao sam kasetu na kojoj je bila samo jedna pjesma : "Sumertime" naravno,sve različiti izvođači još jedan big isus-sinai "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 e ovaj mi se svidja najviše do sad... 4chsmu1 isus-sinai tolko mi se svidja da ću ga postaviti kao wallpaper Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 e kad se Bati svidja, mogu komotno da umrem isus-sinai "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Госпођица Марпл Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 e kad se Bati svidja, mogu komotno da umrem 0205_whistling Немој да умреш треба нам календар за следећи месец Много је леп овај календар, какав ли ће тек да изгледа за август confused Јеси ли утеху делила људима као чисту свету водицу? Јеси ли увек на грудима савести носила Богородицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 morace da bude neki mnogoooooo dobar jer tad idem na odmor konacno posle par godina 0205_whistling confused "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Мени већ стоји као позадина на компу а искористио сам је да персонализујем мој профил на новом форуму. Упс.. ово нисам требао да кажем. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 no no no no no facenew22222222 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 ма шта има везе, нека погледају људи, то је само хиљадити део од онога новог што очекује наше чланове. Само још мало стрпљења, јео веома мало... Ево како изгледа када се стави за позадину календар на нашем будућем новом форуму: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука