Jump to content

Google +1 . . . нова социјална мрежа

Оцени ову тему

Препоручена порука

i na FBu je postalo dosadno i nezanimljivo 4chsmu1

Некако сав интернет је постао досадан јер је веома мало правих ауторских сајтова. Све се своди на маркетинг, бизнис, гомила беспотребних вести...

не бих се сложио ни трун.

тражи садржај који ти одговара, уместо да конзумираш оно што се сервира.

што се тиче фб-а, баш сам јуче ставио статус како се ништа не дешава и по коментарима сам укапирао у чему је проблем - воајеризам више није занимљив.

а та ''пријатељства'' на фб су ми илузорна у неким случајевима, па сам лепо направио групе познаника - фамилија, пријатељи, жру, фејсбук, разна заједничке занимљивости или познаници ...

све је питање како приступиш нечему и некоме.

Подели на овим сајтовима

Анкета - да ли би се одрекли интернета за милион далара? 0110_hahaha

пиииииии, куд ћеш лакши начин да зарадиш милионче  4chsmu1

што мени не понуде, одро би их  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=15345.msg480456#msg480456 date=1310256151]

што се тиче фб-а, баш сам јуче ставио статус како се ништа не дешава и по коментарима сам укапирао у чему је проблем - воајеризам више није занимљив.

а та ''пријатељства'' на фб су ми илузорна у неким случајевима, па сам лепо направио групе познаника - фамилија, пријатељи, жру, фејсбук, разна заједничке занимљивости или познаници ...

све је питање како приступиш нечему и некоме.

видела сам тај твој коментар  :cheesy:, али мислим да није само то разлог који си навео.

Мој коментар о лажама у односима међу људима  се не односи само на фб, јер ја тамо скоро све људе лично и познајем, већ и на форуме и разне сајтове где можеш упознати другог човека. И овде је једном потегнута прича како су два форумаша овим путем имала одличну комуникацију, капирали се и сл. али кад се отворила могућност да се виде уживо, један страна није хтела.

А мислим да се ради о два мушкарца, тако да није било неко мување у питању ,па да је то разлог одбијања.

Подели на овим сајтовима

i na FBu je postalo dosadno i nezanimljivo :cheesy:

Некако сав интернет је постао досадан јер је веома мало правих ауторских сајтова. Све се своди на маркетинг, бизнис, гомила беспотребних вести... зато нам јевеома драго што је наш мали, али сигуран сам вредни пројекат "Библија са преводима и упоредним местима", нашао место на Web freshu, као мало освежење. У будућности ћемо још више, чак и највише радити на ауторским стварима.

U jednom filmu sam gledao predavanje nekog profesora koji pita svoje studente:

Šta biste izabrali vi? Da o malo stvari znate mnogo ili o mnogo stvari po malo nešto o svakoj. Tu dilemu je riješio internet! Zahvaljujući njemu sada imamo uvid u masu stvari o kojima si mislimo da smo saznali i znamo nešta ali u stvarnosti ne da smo saznali mnogo, pa ni to malo već skoro ništa bitno o svakoj od njih.

Подели на овим сајтовима

Nije vezano sa ovom temom ali evo i jedna novina :

Isprobajte YouTube budućnosti

Novi interfejs YouTube servisa možete uključiti, testirati i isključiti po potrebi na .

www.youtube.com/cosmicpanda.

aj, jedva sam savladao i taj normalni you tube, još ne znam kako se prave te pozadine što ih imaju drugi lijepe šarene a ja neku bezveze, ne znam ni snimat videa i stavljat ih tamo a još se imam sad učit dalje nekom cosmic pandatube, OMG

Подели на овим сајтовима

Glavna razlika je samo u interfejsu koliko mogu da vidim tanning

YouTube testira kod novog interfejsa nazvanog Cosmic Panda. Novi interfejs donosi brojne promene:

video se sada nalazi u centru stranice,

tasteri plejera su crne boje,

umanjene slike video snimaka (thumbnail) su značajno veće,

predlozi se prikazuju ispod videa,

profilne slike su pored komentara,

a kanali i plejliste su potpuno izmenjeni.

Još jedna zanimljivost je funkcija dostupna samo u Google Chrome browser-u - mogućnost da se video snimak emituje u pozadini dok korisnik posećuje kanal. Verovatno treba očekivati da će ovakvo emitovanje video snimka u pozadini biti moguće i dok korisnik pretražuje YouTube ili dok pregledava komentare klikom na “view all comments”, što sa sadašnjim interfejsom nije slučaj.

http://www.informacija.rs/Ostalo/Cosmic-Panda-Isprobajte-YouTube-buducnosti.html

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...