Милан Меденица :) Написано Јул 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 једино ако се у кафани пуштају они демонски народњаци или се пуши марихуана 0205_whistling 0212_rolleyes 0212_rolleyes клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Без обзира да ли ми се свиђа, или не, оно што раде певачи, шоумени и сви они којима је посао да забаве, развеселе, друге људе, најискреније, сам уверена да је њихов посао заиста тежак и пун одрицања. Мораш да се смешкаш, да ђускаш ("...ајмо рукице горе!!!!..." и сл.), а стрепиш,рецимо,јер ти је болесно дете, јер ти се брак распада, јер те стисла нека мука, вришти ти се, али ти и даље мораш да се смешкаш, будеш забаван,занимљив...,јер су људи платили за то. И то је у реду,знам. Али се људи врло често понашају као да за тај новац имају право да те вређају, да те пљују,јер је то њима забавно, а они су, јел'те, платили да се забаве. Наравно, можемо рећи да су дебело плаћени, да могу да промене занимање,и све је то тачно, али не негира чињеницу, да је то изузетно тежак посао. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 "Дебело" је плаћен само мали број музичара у Србији. Остали једва преживљавају и много више се над њима иживљавају пијане будале. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
neo12 Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 lakrdijaski posao, kao i gluma 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 lakrdijaski posao, kao i gluma 0409_feel ОК. Да резимирамо-лакрдијашки посао, као и глумачки је јако тежак и мучан. Ко не верује, нека проба да се бави тиме. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 lakrdijaski posao, kao i gluma 0409_feel Брате, чиме се ти бавиш? Неки озбиљан посао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 lakrdijaski posao, kao i gluma Брате, чиме се ти бавиш? Неки озбиљан посао? E moj Ivane,zar ti to nije jasno do sada confused "Дебело" је плаћен само мали број музичара у Србији. Остали једва преживљавају и много више се над њима иживљавају пијане будале. Surova istina. lakrdijaski posao, kao i gluma ОК. Да резимирамо-лакрдијашки посао, као и глумачки је јако тежак и мучан. Ко не верује, нека проба да се бави тиме. I ja to kažem bleh Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
neo12 Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 lakrdijaski posao, kao i gluma smej.gif bendoff Брате, чиме се ти бавиш? Неки озбиљан посао? E moj Ivane,zar ti to nije jasno do sada smej.gif :229229229: cime Aleksandrida? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука