Владан Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 Ал Џазира купује ТВ Авалу Сви водитељи морају да признају Косово Горан Милић, директор Ал Џазире за Балкан, на аудицији питао српске новинаре: Да ли је Косово држава? И захтевао одговор „ДА". Једна од највећих светских телевизија катарска Ал Џазира понудила је Жељку Митровићу да им за 25 милиона евра прода телевизију Авала, сазнаје Пресс. Ову информацију, додуше без навођења тачне цифре, потврдила нам је јуче и Бојана Лекић, директорка ТВ Авала. На овај начин преко националне фреквенције у Србији ишао би програм регионалну мреже Ал-Џазира Балкан која ускоро треба да крене са емитовањем. Занимљиво је, међутим, да ће уколико дође до овог аранжмана, новинари који буду радили на српској Ал Џазири морати да признају да је Косово држава. Наиме, новинари из Србије који се јављају на аудицију ове телевизије, која се одржава у Сарајеву, морају да одговоре на питање „да ли је Косово држава". Горан Милић, директор Ал Џазире Балкан, каже да није упознат са плановима његове куће да купи део београдске телевизије Авала, али нам је потврдио да новинарима у разговору за посао постављају питање у вези са статусом Косова. Утврђени стандарди - Не могу да се сетим да ли је постављано то питање док сам био у комисији, али верујем да јесте. То су питања која постављамо, јер морамо да знамо како наши новинари размишљају. Ми полазимо од реалности на овом простору да један одређени број држава признаје Косово, а одређен број не признање. То је сложена прича, коју ми сигурно нећемо да прејудицирамо. Управо зато што смо свесни реалности и постављамо таква питања, баш као што постављамо питање да ли је у Либији на делу борба за демократију или рат против за рушење Гадафијевог режима. Имамо јасно утврђене стандарде, ово ће бити телевизија у којој новинар не коментарише догађаје већ преноси суве вести и информације, а догађаје коментаришу признати интелектуалци и аналитичари, где ћемо увек настојати да имамо најмање два угла гледања - објашњава Милић за Пресс. pressonline.rs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 t4431 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 А где врше аудицију? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 Овај Горан се увек добро ували... t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 "Oholost dolazi pred pogibao i ponosit duh pred propast." (Priče Solomonove 16, 18) "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 Горан Милић, директор Ал Џазире за Балкан, на аудицији питао српске новинаре: Да ли је Косово држава? И захтевао одговор „ДА". Постоји оно дивно дугме на даљинском. Црвено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 Мислим да би пре ного почели набијати главу у песак..требали реаговати на ове бљувотине и забранити тај канал код нас... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 Није то забијање главе у песак него слобода избора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IvanJ Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 Па није Жељко Митровић већински власник ТВ Авале, колико је мени познато. Што се вести тиче, свакоме је ваљда већ одавно јасно да нема тог националног понижења коју ова власт није спремна да поднесе, било зарад пара или улагивања страним моћницима, не нужно ЕУропским. А с обзиром на сличне тенденције и у Цркви у погледу моралног и верског критеријума при одабиру спонз...пардон, ктитора и доброчинитеља, ништа ме не би чудило када би се овако нешто и реално догодило у скоријој будућности 1127_battle: http://www.njuz.net/azerbejdzan-nudi-da-finansira-izgradnju-minareta-uz-crkvu-svetog-marka/ Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve. Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 Горан Милић, директор Ал Џазире за Балкан, на аудицији питао српске новинаре: Да ли је Косово држава? И захтевао одговор „ДА". Постоји оно дивно дугме на даљинском. Црвено. a ima (obicno je crne boje ) kabal koji iskljucis iz zida ,tv mozes da ostavis kao suvenir ili kao mesto gde ces drzati slingeraj smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='kriminalac' /> није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 a ima (obicno je crne boje ) kabal koji iskljucis iz zida ,tv mozes da ostavis kao suvenir ili kao mesto gde ces drzati slingeraj smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='kriminalac' /> јел тако код вас у кући? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 a ima (obicno je crne boje ) kabal koji iskljucis iz zida ,tv mozes da ostavis kao suvenir ili kao mesto gde ces drzati slingeraj smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='kriminalac' /> јел тако код вас у кући? skoro da je tako ,samo nemam slingeraj smej.gif((( није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 ево бар песма Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 ma hvala za pesmu ,nego ne stizem da izvezem ,a imam masinu za vez smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='kriminalac' /> није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука