Милан Меденица :) Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 иначе, колико је ретардиран онај сајт ''браниоци''. јел они неког заступају или само пљују, мислим ваљда образложење треба да буде поучно, и да оплемењује а не бујица измета која срља ка слушаоцу ... а то _неког_, не мислим ни Павлови ни Петрови. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Како се баве лажима и клеветама, желео бих да им се обратим писмом за једну конкретну тему где безочно нападају манастир Денковац, игумана Серафима и братсво. Искрено, душа ме заболи кад прочитам оне клевете, јер је мој брат, који је са 18 година отишао да свој живот посвети Господу, сабрат тога манастира. Иначе, онај несрећник који пљује по о. Серафиму нема појма ни који чин има о. Серафим, али зато зна које су тајне поруке због "рушења" капеле од ламперије. Данас сам био на слави манастира, било је преко 500 душа на ручку, беседу за трпезом је одржао предиван о. Павле Кондић сабрат манастира на Цетињу, професор Богословије и магистар, кога су такође закачили на ихтусу јер је похађао Оксфорд, па им то смета, јер не сме нико да се школује у иностранству. У сваком случају, написаћу писмо, а надам се да ће брат Милан да га постави тамо. Наравно, ако имају бар мало људскости у себи. Жао ми је што одвраћају народ од те светиње, као од многих светиња, но Господ ће судити. Био је и наш Димитрије данас на слави, он ће такође да пренесе своје утиске. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 херметисти и аутодеструквци ... крајњи режим - самоубиство. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука