Jump to content

Анализа форума Верујем-а и Ихтуѕа

Оцени ову тему

karadjordje

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Додао бих оно што ми је засметало кад сам отворио сајт који је направио ову анализу или "анализу", како ко год узме. У рубрици "о нама" не пише ни ко стоји иза тог сајта, ни ко су ти многи мирјани и свештеници и теолози, ни ко су њихови финансијери, али су зато урадили анализу других. Хм, мени исповедништво вере не постоји без личног сведочења. Иначе, посетилац сам форума Верујем.орг где сам прочитао изузетно пуно добрих текстова и иза тога форума стоји човек, свештеник отац Аца са својим именом и презименом. Све друге који потписују анонимуси, никнејмови, нонејмови сматрам кукавичким.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 32
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

????????? ???? ????????? рече:

?????, ????????? ??? ?????? ???????.??? ??? ??? ???????? ???????? ???? ?????? ???????? ? ??? ???? ?????? ????? ?????, ????????? ???? ??? ?? ?????? ?????? ? ??????????. ??? ????? ???? ????????? ?????????, ??????????, ????????? ??????? ??????????.

?? ??? ??? ?? ??? ??????? ????????? ??????? ?????? ? ??????? ???. ????? ??? ?? ???? ????? ??? ? ????. ?? ???? ??? ???????? ???? ???? ????????, ? ???? ??????????? (?? ???????? ? ??????? ??????????, ?? ?? ???????? ???????? ????????? ? ??????? ???????? "?????"). ?? ??????? ???? ?????????? ???????, ??? ??? ?? ?????? ????? ???? ?? ??????. ? ??? ?? ???? ????????? ???????????? ? ?? ???????? ?? ?????? ?? ??????? ??? ?? ????? ??????????? ???? ?????????? ? ?????? ????????????? ?? "?????????" ?????? ???????? ?? ????? ???? (????? ? ??????? ? ????? ? ? ???????? ??????) ??? ?????? ???? ????? ????? ???? ?? ?????? ???????? ???? ? ??????? ?? ?????? ? ????????.

?? ??????? ? ?????????????? ? ? ?????????? ???? ???? ?? ??? ???????? ?? ??????? ??????. ?? ?? ???? ??????? ? ??????? ?? ????? ?? ?? ???????? (? ?????? ??? ????? ?? ???? ????, ??. ?? ?? ????? ?????? ???????????). ???? ???, ???? ????? ??? ?? ???? ?? ?????? ??????? ? ???????? ??? ???????.

????? ??? ????? ?? ??????? ?????.

"Ја сам пут и истина и живот; нико неће доћи к Оцу до кроза ме."(Јован 14,6)

Ако ти се догоди нешто добро, благослови Господа и продужиће ти се!

Ако ти се догоди нешто лоше, благослови Господа и прекратиће ти се!

Св.Јован Златоусти

Подели на овим сајтовима

????? рече:

?????, ????????? ??? ?????? ???????.??? ??? ??? ???????? ???????? ???? ?????? ???????? ? ??? ???? ?????? ????? ?????, ????????? ???? ??? ?? ?????? ?????? ? ??????????. ??? ????? ???? ????????? ?????????, ??????????, ????????? ??????? ??????????.

?? ??? ??? ?? ??? ??????? ????????? ??????? ?????? ? ??????? ???. ????? ??? ?? ???? ????? ??? ? ????. ?? ???? ??? ???????? ???? ???? ????????, ? ???? ??????????? (?? ???????? ? ??????? ??????????, ?? ?? ???????? ???????? ????????? ? ??????? ???????? "?????"). ?? ??????? ???? ?????????? ???????, ??? ??? ?? ?????? ????? ???? ?? ??????. ? ??? ?? ???? ????????? ???????????? ? ?? ???????? ?? ?????? ?? ??????? ??? ?? ????? ??????????? ???? ?????????? ? ?????? ????????????? ?? "?????????" ?????? ???????? ?? ????? ???? (????? ? ??????? ? ????? ? ? ???????? ??????) ??? ?????? ???? ????? ????? ???? ?? ?????? ???????? ???? ? ??????? ?? ?????? ? ????????.

??? ??? ???? ?????? ??? ? ???? ?? ?? ??????, ??? ?? ???????
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић
  ????? рече:

?? ??????? ? ?????????????? ? ? ?????????? ???? ???? ?? ??? ???????? ?? ??????? ??????. ?? ?? ???? ??????? ? ??????? ?? ????? ?? ?? ???????? (? ?????? ??? ????? ?? ???? ????, ??. ?? ?? ????? ?????? ???????????). ???? ???, ???? ????? ??? ?? ???? ?? ?????? ??????? ? ???????? ??? ???????.

?? ?? ??????? ? ???? ???????????????

Подели на овим сајтовима

Е Миланче, тебра.. знаш шта ми је интересантно код тебе братићу.. што се и даље дружиш са нама... кажеш, бановали те са верујем.орг  И овде фураш исту причу али те нисмо бановали. Причаш против нас али и даље се са нама дружиш. Само констатујем да ми је то занимљива чињеница.

Подели на овим сајтовима

????? ??? ??? ??? ?? ?? ????????? ??? ??? ??????? ???? ???? ?? ???????? ??? ??????? ??? "???????", ???? ?? ??? ????. ? ??????? "? ????" ?? ???? ?? ?? ????? ??? ??? ?????, ?? ?? ?? ?? ????? ??????? ? ?????????? ? ???????, ?? ?? ?? ?????? ???????????, ??? ?? ???? ??????? ??????? ??????. ??, ???? ????????????? ???? ?? ??????? ??? ?????? ?????????. ?????, ????????? ??? ?????? ???????.??? ??? ??? ???????? ???????? ???? ?????? ???????? ? ??? ???? ?????? ????? ?????, ????????? ???? ??? ?? ?????? ?????? ? ??????????. ??? ????? ???? ????????? ?????????, ??????????, ????????? ??????? ??????????.

????? ?? - ?????.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

konstantin рече:
  karadjordje рече:

?? ???????  0205_whistling

Dobro su opisali "Zverujem" :) 1319_womens

???? ?? ?????? ?? ?????? ????. ??????? ?? ????? ?? ?? ??????? ?? ?????? ??????????? ?????/??????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0409_feel.gif

?????, ????? ????? ??? ????? ???? ?? ???? ???? ???????? ?? ????? ???????, ??? ??? ???????? "??????" ??????? ?? ?????? ???? ? ??? ??????, ? ??? ?? ???? ???? ??????? ????? ?? ???? ?????????? ? ???? ??????? ?????????? ?????????? ??????????.

Подели на овим сајтовима

????? рече:

??????? ? ?????????????? ?????????? ???? ? ?? ?????, ??? ????? ???? ?? ? ??????? "????" ?? ?????? ?? ?? ?????? ?? ?????.

???????????? ???????? ?????? ????? ???? ????? "??????????", ? ?? ?? ??? ? ?? ??????? ???????? ?????? ? ?????? ??????? ????? ????????? ???? ?? ??????? ?????? ?? ?????? ???? ???????. ?? ????? ?? ?? ??? ?????????? ???????? (?? ???? ??? ???? ??? ??? ?????) ????? ????????? ?? ???? ??????. ?? ?? ?????? ?? ???? ????????? ? "?????????" ???? ???? ???? ?????????? ????????? ????? ? ???????? ?? ?? ??????? ?????? ???????????? ?????? ???? ????? ? ??? ??????? ????? ???? ???? ??????? ? ????? ??????? ???? ?? ?????? ? ????. ?? ?? ??? ?????? ??????? ? ??? ???????, ?? ?? ???? ?????? ???? ??? ???? ?????.

? ?????? ????? ??? (? ?? ??? ????) ?????? ???? ????? ????? ?????? (??? ?? ????????? ????????), ????? ????? (???? ????) ??????? ???????? ???????????? ??? ???? ????? ?? ?????, ?? ???????? (???? ?????) ???????? ?????? ??? ??????? ??? ?????? ? ????? ??????, ???? ?? ???? ????? ???? ? ??? ?????? ? ????? ????? ? ????????? ??????? ?? ?????? ??????? ?????. ? ?? ????, ? ? ??????? ?? ?? ??? ? ?????? ?????????? ?? ???? ?????. ??? ???? ???? ?????? (?? ??????? ??????), ? ??????? ?? ?????? ????????? ???? ??? ?????? ???????. ?????? ?? ????? ???????? ???? ?? ????? ????????, ??? ?? ???? ?????? ??????? ???????? ????? ????????. ?????? ?? ???? ????? (?? ???? ?? ???????? ?? ????????) ?? ???? ?? ???? ??????????????. ??? ???? ? ???? ??????? ??????? ?????? ??????? ????? ? ???????????? ???????? ????? ?????? ????????? ?? ?????? ????? ? ??????. ???? ?? ???? ?? ????? ????????.

Св.Јован Златоусти

Подели на овим сајтовима

deda рече:
  ????? рече:

??????? ? ?????????????? ?????????? ???? ? ?? ?????

? ? ???? ?????????????? ?? ???? ??? ??????? ??? ???     0104_cheesy

??? ??? ?? ?????? ???????? ??? ?? ???? ???? (?? ????? ?? ??????? ???? ????).  0104_cheesy 0205_whistling

?? ?? ????? ?? ?? ??? ??????? ???? ? ????? ?????? ????????, ? ?? ????? ?? ?? ?????? ???? ???? (??? ?????????).  1319_womens

Св.Јован Златоусти

Подели на овим сајтовима

????? рече:
  ????? рече:

??????? ? ?????????????? ?????????? ???? ? ?? ?????, ??? ????? ???? ?? ? ??????? "????" ?? ?????? ?? ?? ?????? ?? ?????.

???????????? ???????? ?????? ????? ???? ????? ?????????? ? ???? ????? ?????, ? ?? ?? ??? ? ?? ??????? ???????? ?????? ? ?????? ??????? ????? ????????? ???? ?? ??????? ?????? ?? ?????? ???? ???????. ?? ????? ?? ?? ??? ?????????? ???????? (?? ???? ??? ???? ??? ??? ?????) ????? ????????? ?? ???? ??????. ?? ?? ?????? ?? ???? ????????? ? "?????????" ???? ???? ???? ?????????? ????????? ????? ? ???????? ?? ?? ??????? ?????? ???????????? ?????? ???? ????? ? ??? ??????? ????? ???? ???? ??????? ? ????? ??????? ???? ?? ?????? ? ????. ?? ?? ??? ?????? ??????? ? ??? ???????, ?? ?? ???? ?????? ???? ??? ???? ?????.

? ?????? ????? ??? (? ?? ??? ????) ?????? ???? ????? ????? ?????? (??? ?? ????????? ????????), ????? ????? (???? ????) ??????? ???????? ???????????? ??? ???? ????? ?? ?????, ?? ???????? (???? ?????) ???????? ?????? ??? ??????? ??? ?????? ? ????? ??????, ???? ?? ???? ????? ???? ? ??? ?????? ? ????? ????? ? ????????? ??????? ?? ?????? ??????? ?????. ? ?? ????, ? ? ??????? ?? ?? ??? ? ?????? ?????????? ?? ???? ?????. ??? ???? ???? ?????? (?? ??????? ??????), ? ??????? ?? ?????? ????????? ???? ??? ?????? ???????. ?????? ?? ????? ???????? ???? ?? ????? ????????, ??? ?? ???? ?????? ??????? ???????? ????? ????????. ?????? ?? ???? ????? (?? ???? ?? ???????? ?? ????????) ?? ???? ?? ???? ??????????????. ??? ???? ? ???? ??????? ??????? ?????? ??????? ????? ? ???????????? ???????? ????? ?????? ????????? ?? ?????? ????? ? ??????. ???? ?? ???? ?? ????? ????????.

? ?? ???? ???? ????? ??????, ??? ????? ????? ????? ????? , ?? ????? ???????? ?? ????????? ?????????? ????? ???-? ?? ??????? ??? ??? ? ?????? ????????????? ???????? ? ??????????? , ??? ??? ??? ???? ???????.

Подели на овим сајтовима

????? рече:

?? ?? ?????? ?? ???? ????????? ? "?????????" ???? ???? ???? ?????????? ????????? ????? ? ???????? ?? ?? ??????? ?????? ???????????? ?????? ???? ????? ? ??? ??????? ????? ???? ???? ??????? ? ????? ??????? ???? ?? ?????? ? ????. ?? ?? ??? ?????? ??????? ? ??? ???????, ?? ?? ???? ?????? ???? ??? ???? ?????.

?? ?? ?????, ??? ?? ??????? ????? ????  0202_238

??? ?? ??? ????, ?? ?? ????? ??? ????, ????? ????? ?? ???????  0110_hahaha 0102_laugh

????: ?????? ??? ??? ????????? ???? ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...