Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Додао бих оно што ми је засметало кад сам отворио сајт који је направио ову анализу или "анализу", како ко год узме. У рубрици "о нама" не пише ни ко стоји иза тог сајта, ни ко су ти многи мирјани и свештеници и теолози, ни ко су њихови финансијери, али су зато урадили анализу других. Хм, мени исповедништво вере не постоји без личног сведочења. Иначе, посетилац сам форума Верујем.орг где сам прочитао изузетно пуно добрих текстова и иза тога форума стоји човек, свештеник отац Аца са својим именом и презименом. Све друге који потписују анонимуси, никнејмови, нонејмови сматрам кукавичким. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ?????, ????????? ??? ?????? ???????.??? ??? ??? ???????? ???????? ???? ?????? ???????? ? ??? ???? ?????? ????? ?????, ????????? ???? ??? ?? ?????? ?????? ? ??????????. ??? ????? ???? ????????? ?????????, ??????????, ????????? ??????? ??????????. ?? ??? ??? ?? ??? ??????? ????????? ??????? ?????? ? ??????? ???. ????? ??? ?? ???? ????? ??? ? ????. ?? ???? ??? ???????? ???? ???? ????????, ? ???? ??????????? (?? ???????? ? ??????? ??????????, ?? ?? ???????? ???????? ????????? ? ??????? ???????? "?????"). ?? ??????? ???? ?????????? ???????, ??? ??? ?? ?????? ????? ???? ?? ??????. ? ??? ?? ???? ????????? ???????????? ? ?? ???????? ?? ?????? ?? ??????? ??? ?? ????? ??????????? ???? ?????????? ? ?????? ????????????? ?? "?????????" ?????? ???????? ?? ????? ???? (????? ? ??????? ? ????? ? ? ???????? ??????) ??? ?????? ???? ????? ????? ???? ?? ?????? ???????? ???? ? ??????? ?? ?????? ? ????????. ?? ??????? ? ?????????????? ? ? ?????????? ???? ???? ?? ??? ???????? ?? ??????? ??????. ?? ?? ???? ??????? ? ??????? ?? ????? ?? ?? ???????? (? ?????? ??? ????? ?? ???? ????, ??. ?? ?? ????? ?????? ???????????). ???? ???, ???? ????? ??? ?? ???? ?? ?????? ??????? ? ???????? ??? ???????. ????? ??? ????? ?? ??????? ?????. "Ја сам пут и истина и живот; нико неће доћи к Оцу до кроза ме."(Јован 14,6) Ако ти се догоди нешто добро, благослови Господа и продужиће ти се! Ако ти се догоди нешто лоше, благослови Господа и прекратиће ти се! Св.Јован Златоусти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ?????, ????????? ??? ?????? ???????.??? ??? ??? ???????? ???????? ???? ?????? ???????? ? ??? ???? ?????? ????? ?????, ????????? ???? ??? ?? ?????? ?????? ? ??????????. ??? ????? ???? ????????? ?????????, ??????????, ????????? ??????? ??????????. ?? ??? ??? ?? ??? ??????? ????????? ??????? ?????? ? ??????? ???. ????? ??? ?? ???? ????? ??? ? ????. ?? ???? ??? ???????? ???? ???? ????????, ? ???? ??????????? (?? ???????? ? ??????? ??????????, ?? ?? ???????? ???????? ????????? ? ??????? ???????? "?????"). ?? ??????? ???? ?????????? ???????, ??? ??? ?? ?????? ????? ???? ?? ??????. ? ??? ?? ???? ????????? ???????????? ? ?? ???????? ?? ?????? ?? ??????? ??? ?? ????? ??????????? ???? ?????????? ? ?????? ????????????? ?? "?????????" ?????? ???????? ?? ????? ???? (????? ? ??????? ? ????? ? ? ???????? ??????) ??? ?????? ???? ????? ????? ???? ?? ?????? ???????? ???? ? ??????? ?? ?????? ? ????????. ??? ??? ???? ?????? ??? ? ???? ?? ?? ??????, ??? ?? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ?? ??????? ? ?????????????? ? ? ?????????? ???? ???? ?? ??? ???????? ?? ??????? ??????. ?? ?? ???? ??????? ? ??????? ?? ????? ?? ?? ???????? (? ?????? ??? ????? ?? ???? ????, ??. ?? ?? ????? ?????? ???????????). ???? ???, ???? ????? ??? ?? ???? ?? ?????? ??????? ? ???????? ??? ???????. ????? ??? ????? ?? ??????? ?????. ?? ?? ??????? ? ???? ??????????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Е Миланче, тебра.. знаш шта ми је интересантно код тебе братићу.. што се и даље дружиш са нама... кажеш, бановали те са верујем.орг И овде фураш исту причу али те нисмо бановали. Причаш против нас али и даље се са нама дружиш. Само констатујем да ми је то занимљива чињеница. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ????? ??? ??? ??? ?? ?? ????????? ??? ??? ??????? ???? ???? ?? ???????? ??? ??????? ??? "???????", ???? ?? ??? ????. ? ??????? "? ????" ?? ???? ?? ?? ????? ??? ??? ?????, ?? ?? ?? ?? ????? ??????? ? ?????????? ? ???????, ?? ?? ?? ?????? ???????????, ??? ?? ???? ??????? ??????? ??????. ??, ???? ????????????? ???? ?? ??????? ??? ?????? ?????????. ?????, ????????? ??? ?????? ???????.??? ??? ??? ???????? ???????? ???? ?????? ???????? ? ??? ???? ?????? ????? ?????, ????????? ???? ??? ?? ?????? ?????? ? ??????????. ??? ????? ???? ????????? ?????????, ??????????, ????????? ??????? ??????????. ????? ?? - ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ?? ??????? 0205_whistlingDobro su opisali "Zverujem" 1319_womens ???? ?? ?????? ?? ?????? ????. ??????? ?? ????? ?? ?? ??????? ?? ?????? ??????????? ?????/??????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0409_feel.gif ?????, ????? ????? ??? ????? ???? ?? ???? ???? ???????? ?? ????? ???????, ??? ??? ???????? "??????" ??????? ?? ?????? ???? ? ??? ??????, ? ??? ?? ???? ???? ??????? ????? ?? ???? ?????????? ? ???? ??????? ?????????? ?????????? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ?? ??????? ? ?????????????? ? ? ?????????? ???? ???? ?? ??? ???????? ?? ??????? ??????. ?? ?? ???? ??????? ? ??????? ?? ????? ?? ?? ???????? (? ?????? ??? ????? ?? ???? ????, ??. ?? ?? ????? ?????? ???????????). ???? ???, ???? ????? ??? ?? ???? ?? ?????? ??????? ? ???????? ??? ???????. ????? ??? ????? ?? ??????? ?????. ?? ?? ??????? ? ???? ??????????????? ??????? ? ?????????????? ?????????? ???? ? ?? ?????, ??? ????? ???? ?? ? ??????? "????" ?? ?????? ?? ?? ?????? ?? ?????. ???????????? ???????? ?????? ????? ???? ????? "??????????", ? ?? ?? ??? ? ?? ??????? ???????? ?????? ? ?????? ??????? ????? ????????? ???? ?? ??????? ?????? ?? ?????? ???? ???????. ?? ????? ?? ?? ??? ?????????? ???????? (?? ???? ??? ???? ??? ??? ?????) ????? ????????? ?? ???? ??????. ?? ?? ?????? ?? ???? ????????? ? "?????????" ???? ???? ???? ?????????? ????????? ????? ? ???????? ?? ?? ??????? ?????? ???????????? ?????? ???? ????? ? ??? ??????? ????? ???? ???? ??????? ? ????? ??????? ???? ?? ?????? ? ????. ?? ?? ??? ?????? ??????? ? ??? ???????, ?? ?? ???? ?????? ???? ??? ???? ?????. ? ?????? ????? ??? (? ?? ??? ????) ?????? ???? ????? ????? ?????? (??? ?? ????????? ????????), ????? ????? (???? ????) ??????? ???????? ???????????? ??? ???? ????? ?? ?????, ?? ???????? (???? ?????) ???????? ?????? ??? ??????? ??? ?????? ? ????? ??????, ???? ?? ???? ????? ???? ? ??? ?????? ? ????? ????? ? ????????? ??????? ?? ?????? ??????? ?????. ? ?? ????, ? ? ??????? ?? ?? ??? ? ?????? ?????????? ?? ???? ?????. ??? ???? ???? ?????? (?? ??????? ??????), ? ??????? ?? ?????? ????????? ???? ??? ?????? ???????. ?????? ?? ????? ???????? ???? ?? ????? ????????, ??? ?? ???? ?????? ??????? ???????? ????? ????????. ?????? ?? ???? ????? (?? ???? ?? ???????? ?? ????????) ?? ???? ?? ???? ??????????????. ??? ???? ? ???? ??????? ??????? ?????? ??????? ????? ? ???????????? ???????? ????? ?????? ????????? ?? ?????? ????? ? ??????. ???? ?? ???? ?? ????? ????????. "Ја сам пут и истина и живот; нико неће доћи к Оцу до кроза ме."(Јован 14,6) Ако ти се догоди нешто добро, благослови Господа и продужиће ти се! Ако ти се догоди нешто лоше, благослови Господа и прекратиће ти се! Св.Јован Златоусти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ??????? ? ?????????????? ?????????? ???? ? ?? ????? ? ? ???? ?????????????? ?? ???? ??? ??????? ??? ??? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ??????? ? ?????????????? ?????????? ???? ? ?? ????? ? ? ???? ?????????????? ?? ???? ??? ??????? ??? ??? 0104_cheesy ??? ??? ?? ?????? ???????? ??? ?? ???? ???? (?? ????? ?? ??????? ???? ????). 0104_cheesy 0205_whistling ?? ?? ????? ?? ?? ??? ??????? ???? ? ????? ?????? ????????, ? ?? ????? ?? ?? ?????? ???? ???? (??? ?????????). 1319_womens "Ја сам пут и истина и живот; нико неће доћи к Оцу до кроза ме."(Јован 14,6) Ако ти се догоди нешто добро, благослови Господа и продужиће ти се! Ако ти се догоди нешто лоше, благослови Господа и прекратиће ти се! Св.Јован Златоусти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Људи, ја сам сад много срећан. Млоогооо... 0205_whistling 1319_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif :) 319.gif 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ?? ??????? ? ?????????????? ? ? ?????????? ???? ???? ?? ??? ???????? ?? ??????? ??????. ?? ?? ???? ??????? ? ??????? ?? ????? ?? ?? ???????? (? ?????? ??? ????? ?? ???? ????, ??. ?? ?? ????? ?????? ???????????). ???? ???, ???? ????? ??? ?? ???? ?? ?????? ??????? ? ???????? ??? ???????. ????? ??? ????? ?? ??????? ?????. ?? ?? ??????? ? ???? ??????????????? ??????? ? ?????????????? ?????????? ???? ? ?? ?????, ??? ????? ???? ?? ? ??????? "????" ?? ?????? ?? ?? ?????? ?? ?????. ???????????? ???????? ?????? ????? ???? ????? ?????????? ? ???? ????? ?????, ? ?? ?? ??? ? ?? ??????? ???????? ?????? ? ?????? ??????? ????? ????????? ???? ?? ??????? ?????? ?? ?????? ???? ???????. ?? ????? ?? ?? ??? ?????????? ???????? (?? ???? ??? ???? ??? ??? ?????) ????? ????????? ?? ???? ??????. ?? ?? ?????? ?? ???? ????????? ? "?????????" ???? ???? ???? ?????????? ????????? ????? ? ???????? ?? ?? ??????? ?????? ???????????? ?????? ???? ????? ? ??? ??????? ????? ???? ???? ??????? ? ????? ??????? ???? ?? ?????? ? ????. ?? ?? ??? ?????? ??????? ? ??? ???????, ?? ?? ???? ?????? ???? ??? ???? ?????. ? ?????? ????? ??? (? ?? ??? ????) ?????? ???? ????? ????? ?????? (??? ?? ????????? ????????), ????? ????? (???? ????) ??????? ???????? ???????????? ??? ???? ????? ?? ?????, ?? ???????? (???? ?????) ???????? ?????? ??? ??????? ??? ?????? ? ????? ??????, ???? ?? ???? ????? ???? ? ??? ?????? ? ????? ????? ? ????????? ??????? ?? ?????? ??????? ?????. ? ?? ????, ? ? ??????? ?? ?? ??? ? ?????? ?????????? ?? ???? ?????. ??? ???? ???? ?????? (?? ??????? ??????), ? ??????? ?? ?????? ????????? ???? ??? ?????? ???????. ?????? ?? ????? ???????? ???? ?? ????? ????????, ??? ?? ???? ?????? ??????? ???????? ????? ????????. ?????? ?? ???? ????? (?? ???? ?? ???????? ?? ????????) ?? ???? ?? ???? ??????????????. ??? ???? ? ???? ??????? ??????? ?????? ??????? ????? ? ???????????? ???????? ????? ?????? ????????? ?? ?????? ????? ? ??????. ???? ?? ???? ?? ????? ????????. ? ?? ???? ???? ????? ??????, ??? ????? ????? ????? ????? , ?? ????? ???????? ?? ????????? ?????????? ????? ???-? ?? ??????? ??? ??? ? ?????? ????????????? ???????? ? ??????????? , ??? ??? ??? ???? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Да,поготово да се бришу постови гдје се пише да епископи шире ``лажна учења``. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ??,???????? ?? ?? ????? ??????? ???? ?? ???? ?? ???????? ???? ``????? ?????``. ?????? ?? ?????????? ??????? ???????? - ?????????, ?? ???????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ?? ?? ?????? ?? ???? ????????? ? "?????????" ???? ???? ???? ?????????? ????????? ????? ? ???????? ?? ?? ??????? ?????? ???????????? ?????? ???? ????? ? ??? ??????? ????? ???? ???? ??????? ? ????? ??????? ???? ?? ?????? ? ????. ?? ?? ??? ?????? ??????? ? ??? ???????, ?? ?? ???? ?????? ???? ??? ???? ?????. ?? ?? ?????, ??? ?? ??????? ????? ???? 0202_238 ??? ?? ??? ????, ?? ?? ????? ??? ????, ????? ????? ?? ??????? 0110_hahaha 0102_laugh ????: ?????? ??? ??? ????????? ???? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука