Jump to content

Звездане стазе

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ah, meni u životu je vjerovatnije da dobijem autograme od takvih od kojih mi to toliko nije ni stalo kao na primjer od Borisa Tadića ili Vaclava Klausa, eventualno od mog sudskog egzekutora, od tog mi nikakav popis pogotovo ne treba. A kad se radi o takvim autogramima o koje bi mi zaista vrlo išlo da ih dobijem to bih se mogao nastaviti na glavu i opet ih ne bi dobio.

joooj

Да, да, мораш се мало  родит и под  сретном  СтарворсСтелицом. :P..

Подели на овим сајтовима

Omiljni lik iz svih serijala Star Trek-a?

Meni je Data na prvom mestu.

A gotivni su mi i Vorf, Doktor (VOY), Diana Troy... naravno, kapetani su van konkurencije 1127_battle

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Omiljni lik iz svih serijala Star Trek-a?

Meni je Data na prvom mestu.

A gotivni su mi i Vorf, Doktor (VOY), Diana Troy... naravno, kapetani su van konkurencije 1127_battle

Data, naravno, ali isto tako i ctn. Picard Jean Luc... u stvari, cela ta ekipa iz TNG-a mi je extra, tesko da mogu da odvojim nekog posebno...

Cak i smarajuci likovi kao Riker i Troy ovde imaju neku posebnu lakocu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Komentar ispod videa - "When Patrick Stewart speaks, the Universe listens." 1127_battle

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Само за Мирођију.  greengrin

Ух, како  сада  да  се  стешем  за  ово  костимче, али јао  како  је  слатка...

greengrin

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
Ako ga ne dovrse do 21.12.2012. onda nece nikad...zar oni nisu culi da tada dolazi smak sveta?

Ne, kraj je 20.12.2012.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Mnogo si bre naporan vise sa tim...  bangin

Подели на овим сајтовима

И што ми неко брише вазда деманти? Па учим људе да не падају на ове форе са паникама које шире ове незналице!

Дајем људима још један дан живота, а ви ми бришете постове! :)

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Дајем људима још један дан живота, а ви ми бришете постове! :)

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...