Jump to content

Звездане стазе

Оцени ову тему

Препоручена порука

Snimanje Zvezdanih staza 2 počeće do kraja godine

news_66816.jpg

Glumac Sajmon Peg potvrdio je da će do kraja godine početi snimanje nastavka naučnofantastičnog filma "Zvezdane staze" iz 2009, preneo je danas sajt Didžital spaj.

Snimanje-Zvezdanih-staza-2-pocece-do-kraja-godine

Režiser prvog filma Džej Džej Abrams nedavno je nagovestio da novi film možda neće biti dovršen do juna 2012. kao što je prvobitno planirano.

"Snimanje će početi ove godine, koliko znam. Uglavnom svi znaju da je snimanje planirano za jesen", rekao je Peg koji će se vratiti ulozi Montgomerija Skota, člana posade svemirskog broda Enterprajz.

Zamoljen da komentariše tajnovitost koja okružuje novi Abramsov projekat, Peg je ispričao da je isti slučaj bio i sa prvim filmom.

"Neko je tada došao da donese scenario (za prvi film) i pročitao sam ga u hotelskoj sobi. Potom sam morao da ga vratim istoj osobi kako bi ga odnela. Tajnovito jeste ali imaju poverenja u nas", rekao je Peg.

Kris Pajn, Zakari Kvinto, Zoi Saldana i Karl Urban trebalo bi da se vrate ulogama koje su imali u prvom filmu.

(Beta)

Подели на овим сајтовима

news_66816.jpg

Glumac Sajmon Peg potvrdio je da će do kraja godine početi snimanje nastavka naučnofantastičnog filma "Zvezdane staze" iz 2009, preneo je danas sajt Didžital spaj.

Režiser prvog filma Džej Džej Abrams nedavno je nagovestio da novi film [glow=red,2,300]možda neće biti dovršen do juna 2012. [/glow]kao što je prvobitno planirano.

"Snimanje će početi ove godine, koliko znam. Uglavnom svi znaju da je snimanje planirano za jesen", rekao je Peg koji će se vratiti ulozi Montgomerija Skota, člana posade svemirskog broda Enterprajz.

Zamoljen da komentariše tajnovitost koja okružuje novi Abramsov projekat, Peg je ispričao da je isti slučaj bio i sa prvim filmom.

"Neko je tada došao da donese scenario (za prvi film) i pročitao sam ga u hotelskoj sobi. Potom sam morao da ga vratim istoj osobi kako bi ga odnela. Tajnovito jeste ali imaju poverenja u nas", rekao je Peg.

Kris Pajn, Zakari Kvinto, Zoi Saldana i Karl Urban trebalo bi da se vrate ulogama koje su imali u prvom filmu.

(Beta)

Ako ga ne dovrse do 21.12.2012. onda nece nikad...zar oni nisu culi da tada dolazi smak sveta?

• Волим 1

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

news_66816.jpg

Režiser prvog filma Džej Džej Abrams nedavno je nagovestio da novi film možda neće biti dovršen do juna 2012. kao što je prvobitno planirano.

(Beta)

:djetalina: :291291291: :229229229:

СТАР ТРЕК РУЛЛ!

StarTrekEnterpriseHistorywallpaperp.jpg

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Najbolja od svih serija...

tng.jpg

20070808222936!ST-TNG_Evolution.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Kucni biJoskopiR u Trek fazonu (sto bi ja rado imao jedan `vakiiiii :))...

StarTrek_Bridge_Front.jpg

3m%20star%20trek%20theater.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

zar mora baš ovaj itison na komandnom mostu?!

Mogli su postaviti laminat, lakše se održava...

laie_14 :group111: facenew22222222

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Чекај, чекај, је ли то нешто  без  мене???

janewaysezona7.jpg

janeway2.jpg

janeway3.jpg

tuvok2377big.jpg  Tuvok,шта ти мислиш о томе?

280pxsevenofnine.jpg

Sedma od  Devet,само им молим  те покажи шта нас на крају чека!

borgradilicasevenofnine.jpg

Наравно,,,ако не буду слушали...Мене и  мог друга  Pikarda...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

The next generation je meni neprikosnovena... mada, ljudi, mnogo je dobar Voyager i cpt. Janeway! izdao sam ljubav prema Pikardu i poceo jednako da obozavam i Janeway :group111:

Deep space 9 i Enterprise su mi slabije... narocito enterprise... a inace sam vatreni obozavalac i imam na dvd-ju kompletne serijale TNG i VOY...  laie_14

Jedino, priznajem, nikad nisam gledao originalni serijal TOS... samo po neku epizodu na netu ali i to slabo ...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

The next generation je meni neprikosnovena... mada, ljudi, mnogo je dobar Voyager i cpt. Janeway! izdao sam ljubav prema Pikardu i poceo jednako da obozavam i Janeway :D

Deep space 9 i Enterprise su mi slabije... narocito enterprise... a inace sam vatreni obozavalac i imam na dvd-ju kompletne serijale TNG i VOY...  :)

Jedino, priznajem, nikad nisam gledao originalni serijal TOS... samo po neku epizodu na netu ali i to slabo ...

E, i originalni TOS je OK, ima svoj neki sarm, iako je naivan prema ovim danas, ali ipak je on rodonacelnik...

A deda mora da se slusa... ne_shvata

Подели на овим сајтовима

zar mora baš ovaj itison na komandnom mostu?!

Mogli su postaviti laminat, lakše se održava...

Pi`, zamisli stave ovaj nas jeftini laminat, a ti dodjes da uzivas u opstem TREK ugodjaju, i krenes da sednes, a ono pod pocne da su ugiba i da skripi... pa `de to ide... :)

Подели на овим сајтовима

Sigurno najbolja,al' joj je Deep Space 9 rame uz rame...

Potpuno se slazem... :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...