konstantin Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 EKUMENIZAM-I-VREME-APOSTASIJE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Ко је написао ову књигу? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ?? ?? ??????? ??? ?????? mislim da je Jeromonah Sava Janjic(tako stoji na scribdu) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Ову би књигу требало подхитно одстранити јер је превише зурлотски настројена. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ??? ?? ????? ??????? ???????? ?????????? ??? ?? ??????? ????????? ??????????.Sacekajmo i druge da se izjasne.sta znaci "zurlotski"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Прочитао сам ја ту књигу прије неколико година....критика васељенског патријарха и учешћа у ССЦ... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Какве везе има вожд Карађорђе са ССЦ? Је ли Карађорђе био мисионар?Не,био је ратник.Шта има лоше да наши представници проповиједају у ССЦ Православље?Ништа.Ако ти видиш да има ајде образложи да видимо шта је то лоше. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука