Jump to content

Oбавештење: ово када прочитате можда нећете веровати!!!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Supruzi svako jutro poklanja ružu već 60 godina

LONDON - Britanac Tom Šovelton (87) iz jednog malog mesta nedaleko od Londona, koji je u braku već 60 godina, tokom svih tih decenija svakog jutra na jastuk svoje supruge stavlja crvenu ružu kao dokaz ljubavi.

Svakog jutra uz ružu njegova supruga dobija i nežan :drugarstvo:, baš kao i svake večeri pred spavanje, prenela je lokalna štampa.

"Čitavog

života živeli smo i radili zajedno i znamo da su mali pokloni koje činimo jedno drugom veoma važni. Proživeli smo već 60 srećnih godina", izjavila je Džoan Šovelton koja ima 83 godine.

Ona i njem muž upoznali su se 1. januara 1946. godine, a u brak su stupili 1949.

Šovelton svoj svakodnevni gest ne smatra nečim izuzetnim.

ИЗВОР

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 36
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

1312_womens

gde nestadoše takvi muškarci, da su svi takvi Eva ne bi išla da bere jabuke :cheesy2:.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Како се декица за толике године није уморио? Најбоље би му је било да јој је купио

једну цвећару да се не би мучио  :smiley:

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Ma postoji tako nesto sigurna sam..

Gledam bakicu i dekicu iz komsiluka,svaki dan njih dvoje ne znam koliko godina u nazad idu predvece u setnju i drze se za ruke...

divan prizor.. Inspirativan i nadahnjujuci..Zivi dokaz da ljubav ne bledi..

bangin

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif

gde nestadoše takvi muškarci, da su svi takvi Eva ne bi išla da bere jabuke :).gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' />

gde nestadoshe. Tamo gde ste ih vi oterali  1319_womens

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

Svakog jutra uz ružu njegova supruga dobija i nežan 1319_womens, baš kao i svake ve?eri pred spavanje, prenela je lokalna štampa.

Za sve te godine mogao je i nesto novo da smisli.

Ako nista drugo, bar da izostavi cvet i https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/poljubacc.gif 1 dan.  :).gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' />

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...