Jump to content

О ПОНАШАЊУ ЖЕНА У ХРАМУ БОЖИЈЕМ

Препоручена порука

????? рече:
  W.A.Mozart рече:

da mnimavame.......

?? ?????? , ????? ?? ?? ??????? ??????? , ??????????!

hej,imam neku audio liturgiju na makedonskom pa mi to ostalo upe?atljivo,ništa li?no...nemoj sad i tebi da se pravdam joooj

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Lena рече:

Predlazem da se ova tema prebaci medju recepte i da se preimenuje u : "Kako od muve napraviti slona?"  joooj

8084.gif joooj klapklap

?????? ??, ???? ?? ?????? ??? ????? ???? ?????????? ????,

?????? ? ???? ????? ? ?? ???? ??????????, ? ? ????? ???????????, ??? ?? ?? ? ????? ???? ??????, ???? ?? ?? ???? ? ????????? ?? ?????? ???????, ???? ?? ?????? ???????.......

?.?.

?? ?? ?????  joooj joooj joooj

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

?????_?????? рече:

????? ????? ????? ? ?? ?? ?????? ???? ???? ???? ????? ???? ??? ??? ?????,??? ??? ????? ??,??? ???? ??????? ? ???????? ?? ?? ??????? ?????????,????? ?? ????? ????? ????? ?? ????? ????? ??? ???? ?? ??????? ???? ????? ????,???? ?? ?? ?? ?? ???? ?? ??? ??????? ??? ?? ?? ????? ?????.??? ?? ???? ???? ????? ???? ?? ???? ??????????? ?? ????? ????? ???? ?? ? ???? ???? ?? ???? ???? ? ??????????,????? ?? ????????????,??? ?????? ????? ?????? ???? ????.???? ????? ???? ?? ?? ???? ????? ?? ? ??? ??????? ?????????? ?????,???? ?? ??????? ??? ?????? ? ?????????? ???????? ?? ?? ????.???? ?? ???? ???? ?? ? ???? ?????????,??? ??? ?????? ??? ? ??????? ??????? ??????? ?? ????? ??????? ??????,? ????? ?????,????? ?? ?? ???? ????? ? ?? ????? ??????? ?????,??? ????? ??????? ?? ????????????? ?? ?????? ?????? ???????!!!

? ?????:?? ????? ???? ???? ?????? ??? ?? ?????? ???? ????? ? ????? ?????? ? ???????? ???? ?? ????????? ??????? ????? ???? ?? ?????? ????? ????? ???? ????????.

? ?? ?? ???? ????? ?? ??????? ????? ??? ??,????????? ?? ?????? ?? ???? ??????.

Подели на овим сајтовима

karadjordje рече:
  ?????_?????? рече:

????? ????? ????? ? ?? ?? ?????? ???? ???? ???? ????? ???? ??? ??? ?????,??? ??? ????? ??,??? ???? ??????? ? ???????? ?? ?? ??????? ?????????,????? ?? ????? ????? ????? ?? ????? ????? ??? ???? ?? ??????? ???? ????? ????,???? ?? ?? ?? ?? ???? ?? ??? ??????? ??? ?? ?? ????? ?????.??? ?? ???? ???? ????? ???? ?? ???? ??????????? ?? ????? ????? ???? ?? ? ???? ???? ?? ???? ???? ? ??????????,????? ?? ????????????,??? ?????? ????? ?????? ???? ????.???? ????? ???? ?? ?? ???? ????? ?? ? ??? ??????? ?????????? ?????,???? ?? ??????? ??? ?????? ? ?????????? ???????? ?? ?? ????.???? ?? ???? ???? ?? ? ???? ?????????,??? ??? ?????? ??? ? ??????? ??????? ??????? ?? ????? ??????? ??????,? ????? ?????,????? ?? ?? ???? ????? ? ?? ????? ??????? ?????,??? ????? ??????? ?? ????????????? ?? ?????? ?????? ???????!!!

? ?????:?? ????? ???? ???? ?????? ??? ?? ?????? ???? ????? ? ????? ?????? ? ???????? ???? ?? ????????? ??????? ????? ???? ?? ?????? ????? ????? ???? ????????.

? ?? ?? ???? ????? ?? ??????? ????? ??? ??,????????? ?? ?????? ?? ???? ??????.

? ????? ?? ?????. ?????? ???? ? ???????????? ?????????? ???? ?? ?? ????? ????? ??????? ?? ?????? ?????, ??? ???? ????? ???? ?? ???? ?????????, ???? ?? ?????? ????????? ?????. ??? ??? ???? ??. ?????? ?????, ????? ?? ?????? "????????????? ?????? ????????? ? ????? ??? ?? ?????????, ??????? ? ????? ??? ?? ????????, ? ?????? ? ????? ? ????? ?????", ? ???? ???????? ?? ?? ????.

Подели на овим сајтовима

I te kako nam je potrebna tema, zahvaljujući o.Ivanu i Goranu sada znamo tačno kako zašto marama, a ja volim da tačno znam zašto a ne zato što se valja, što je Mika reko Žiki a Žika Peri joooj

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Мислим да треба поставити тему "Понашање у храму, око храма и ван храмовне ограде- Цркве"

А? Свиџа вам се? Ко ће да је постави?

Подели на овим сајтовима

????????? ???? ????????? рече:

?????? ?? ????? ????????? ???? "???????? ? ?????, ??? ????? ? ??? ???????? ??????- ?????"

?? ????? ??? ??? ?? ?? ?? ?? ????????

Onaj ko pita https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' />

ja sam sebi zabranila otvaranje novih tema

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

mislim da ta silna -ponašanja- loše utiču na svest o Crkvi i prave od ljudi robote i licemere.....ali ako hoćete,evo...sve lepo piše i mozak u kutijicu...znate šta je onaj neo iz matriksa za ovo..bedno piskaralo

http://aktivizam.12.forumer.com/viewtopic.php?t=105

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

W.A.Mozart рече:

što reko moj drug,jeromonah makarije...kad poznaješ bibliju,ne mož niko da te zeza u zdrav mozak confused 0102_laugh 0202_238

??????? ???? ?????? ?? ??????? ????,? ??? ??? ??????? ?????? ???? ?? ???? ?? ?????????,? ?? ???? ???? ?????????? ????????.???????? ?????,? ?? ?????,????? ? ? ??????? ??????? 10,???? ????,??? ???? ???? ? ???? ? ?????? ?????? ?? ?? ????????!!!? ??? ????? ??????? ?????????? ? ???? ?????? ????? ???? ?? ????,??? ??? ????? ?? ?????? ????????,?????? ? ??????? ?? ?????? ????,??? ????? ?? ??????!!!
Подели на овим сајтовима

• Гости

Видим да си познавалац Библије. То је баш фино, значи да је читаш. Видим, чуваш истину и браниш је од екумениста, од еп. Иринеја. Мислим да ако будеш наставио са читањем и изучавањем Библије, користећи све постојеће методе, будеш изабран за професора. Никад се не зна.

Подели на овим сајтовима

brate,istina je jedna to je sigurno...al se ne mora isključivo na 1 način reći......o tome piše i irinej lionski.....da li misliš da Gospod želi da citiramo svete oce i kanone i krmčije...ako tako misliš reci mi da znam....jer ja ne mislim tako

Vlado Georgiev - Reci mi da znam

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Поред тога, што видим познајеш боље Свето Писмо од Његовог Преосвештенства еп. Иринеја, који је уједно и декан факултета, кажи ми где се приочитао да баш жене носе мараме? ја колико сам читао, то нигде нисам нашао. Но, мало нише у посланици коринћанима пише, надам се да си читао да се не свађамо, јер то није обичај Цркве.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...