w.a.mozart Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 ????? рече: W.A.Mozart рече: da mnimavame.......?? ?????? , ????? ?? ?? ??????? ??????? , ??????????! hej,imam neku audio liturgiju na makedonskom pa mi to ostalo upe?atljivo,ništa li?no...nemoj sad i tebi da se pravdam Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Predlazem da se ova tema prebaci medju recepte i da se preimenuje u : "Kako od muve napraviti slona?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 .....i od žene panj tortu......... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Lena рече: Predlazem da se ova tema prebaci medju recepte i da se preimenuje u : "Kako od muve napraviti slona?" 8084.gif klapklap ?????? ??, ???? ?? ?????? ??? ????? ???? ?????????? ????, ?????? ? ???? ????? ? ?? ???? ??????????, ? ? ????? ???????????, ??? ?? ?? ? ????? ???? ??????, ???? ?? ?? ???? ? ????????? ?? ?????? ???????, ???? ?? ?????? ???????....... ?.?. ?? ?? ????? joooj "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 ?????_?????? рече: ????? ????? ????? ? ?? ?? ?????? ???? ???? ???? ????? ???? ??? ??? ?????,??? ??? ????? ??,??? ???? ??????? ? ???????? ?? ?? ??????? ?????????,????? ?? ????? ????? ????? ?? ????? ????? ??? ???? ?? ??????? ???? ????? ????,???? ?? ?? ?? ?? ???? ?? ??? ??????? ??? ?? ?? ????? ?????.??? ?? ???? ???? ????? ???? ?? ???? ??????????? ?? ????? ????? ???? ?? ? ???? ???? ?? ???? ???? ? ??????????,????? ?? ????????????,??? ?????? ????? ?????? ???? ????.???? ????? ???? ?? ?? ???? ????? ?? ? ??? ??????? ?????????? ?????,???? ?? ??????? ??? ?????? ? ?????????? ???????? ?? ?? ????.???? ?? ???? ???? ?? ? ???? ?????????,??? ??? ?????? ??? ? ??????? ??????? ??????? ?? ????? ??????? ??????,? ????? ?????,????? ?? ?? ???? ????? ? ?? ????? ??????? ?????,??? ????? ??????? ?? ????????????? ?? ?????? ?????? ???????!!! ? ?????:?? ????? ???? ???? ?????? ??? ?? ?????? ???? ????? ? ????? ?????? ? ???????? ???? ?? ????????? ??????? ????? ???? ?? ?????? ????? ????? ???? ????????. ? ?? ?? ???? ????? ?? ??????? ????? ??? ??,????????? ?? ?????? ?? ???? ??????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 karadjordje рече: ?????_?????? рече: ????? ????? ????? ? ?? ?? ?????? ???? ???? ???? ????? ???? ??? ??? ?????,??? ??? ????? ??,??? ???? ??????? ? ???????? ?? ?? ??????? ?????????,????? ?? ????? ????? ????? ?? ????? ????? ??? ???? ?? ??????? ???? ????? ????,???? ?? ?? ?? ?? ???? ?? ??? ??????? ??? ?? ?? ????? ?????.??? ?? ???? ???? ????? ???? ?? ???? ??????????? ?? ????? ????? ???? ?? ? ???? ???? ?? ???? ???? ? ??????????,????? ?? ????????????,??? ?????? ????? ?????? ???? ????.???? ????? ???? ?? ?? ???? ????? ?? ? ??? ??????? ?????????? ?????,???? ?? ??????? ??? ?????? ? ?????????? ???????? ?? ?? ????.???? ?? ???? ???? ?? ? ???? ?????????,??? ??? ?????? ??? ? ??????? ??????? ??????? ?? ????? ??????? ??????,? ????? ?????,????? ?? ?? ???? ????? ? ?? ????? ??????? ?????,??? ????? ??????? ?? ????????????? ?? ?????? ?????? ???????!!! ? ?????:?? ????? ???? ???? ?????? ??? ?? ?????? ???? ????? ? ????? ?????? ? ???????? ???? ?? ????????? ??????? ????? ???? ?? ?????? ????? ????? ???? ????????. ? ?? ?? ???? ????? ?? ??????? ????? ??? ??,????????? ?? ?????? ?? ???? ??????. ? ????? ?? ?????. ?????? ???? ? ???????????? ?????????? ???? ?? ?? ????? ????? ??????? ?? ?????? ?????, ??? ???? ????? ???? ?? ???? ?????????, ???? ?? ?????? ????????? ?????. ??? ??? ???? ??. ?????? ?????, ????? ?? ?????? "????????????? ?????? ????????? ? ????? ??? ?? ?????????, ??????? ? ????? ??? ?? ????????, ? ?????? ? ????? ? ????? ?????", ? ???? ???????? ?? ?? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 I te kako nam je potrebna tema, zahvaljujući o.Ivanu i Goranu sada znamo tačno kako zašto marama, a ja volim da tačno znam zašto a ne zato što se valja, što je Mika reko Žiki a Žika Peri Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 što reko moj drug,jeromonah makarije...kad poznaješ bibliju,ne mož niko da te zeza u zdrav mozak 8084.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Мислим да треба поставити тему "Понашање у храму, око храма и ван храмовне ограде- Цркве" А? Свиџа вам се? Ко ће да је постави? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 ????????? ???? ????????? рече: ?????? ?? ????? ????????? ???? "???????? ? ?????, ??? ????? ? ??? ???????? ??????- ?????" ?? ????? ??? ??? ?? ?? ?? ?? ???????? Onaj ko pita https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> ja sam sebi zabranila otvaranje novih tema Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 mislim da ta silna -ponašanja- loše utiču na svest o Crkvi i prave od ljudi robote i licemere.....ali ako hoćete,evo...sve lepo piše i mozak u kutijicu...znate šta je onaj neo iz matriksa za ovo..bedno piskaralo http://aktivizam.12.forumer.com/viewtopic.php?t=105 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 W.A.Mozart рече: što reko moj drug,jeromonah makarije...kad poznaješ bibliju,ne mož niko da te zeza u zdrav mozak confused 0102_laugh 0202_238??????? ???? ?????? ?? ??????? ????,? ??? ??? ??????? ?????? ???? ?? ???? ?? ?????????,? ?? ???? ???? ?????????? ????????.???????? ?????,? ?? ?????,????? ? ? ??????? ??????? 10,???? ????,??? ???? ???? ? ???? ? ?????? ?????? ?? ?? ????????!!!? ??? ????? ??????? ?????????? ? ???? ?????? ????? ???? ?? ????,??? ??? ????? ?? ?????? ????????,?????? ? ??????? ?? ?????? ????,??? ????? ?? ??????!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Видим да си познавалац Библије. То је баш фино, значи да је читаш. Видим, чуваш истину и браниш је од екумениста, од еп. Иринеја. Мислим да ако будеш наставио са читањем и изучавањем Библије, користећи све постојеће методе, будеш изабран за професора. Никад се не зна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 brate,istina je jedna to je sigurno...al se ne mora isključivo na 1 način reći......o tome piše i irinej lionski.....da li misliš da Gospod želi da citiramo svete oce i kanone i krmčije...ako tako misliš reci mi da znam....jer ja ne mislim tako Vlado Georgiev - Reci mi da znam Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Поред тога, што видим познајеш боље Свето Писмо од Његовог Преосвештенства еп. Иринеја, који је уједно и декан факултета, кажи ми где се приочитао да баш жене носе мараме? ја колико сам читао, то нигде нисам нашао. Но, мало нише у посланици коринћанима пише, надам се да си читао да се не свађамо, јер то није обичај Цркве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука