Макрина Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Књиго,књиго моја прва бриго, морам нешто важно да те питам, ја те волим, реци,кад те молим, да ли морам још и да те читам? Људи више не живе у бризи, ко нема у глави има у књизи. Сви људи заједно знају све ствари, књига главу чува,шубара је квари. Љуба Ршум Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 БАШ ЛЕПО Мошо Одаловић У животу животуљци Корачају путем својим; Дај,запиши,па подвуци- МИЛО МИ ЈЕ ШТО ПОСТОЈИМ! Свако јутро које сване Урачунај у дан више; Кажи дану: ХВАЛА ,ДАНЕ,ШТО МЕ ЧУВАШ И ШТО ДИШЕМ! Имаш Сунце,небо плаво, Цветно поље којим ходиш; Мућни својом здравом главом- ШТО ЈЕ ДИВНО КАД СЕ РОДИШ! Све је вечно што Бог створи, Хвала Богу и свецима. Сваког дана изговори: БАШ ЈЕ ЛЕПО ШТО МЕ ИМА! У животу животуљци Корачају путем својим; Пиши читко,па подвуци- МИЛО МИ ЈЕ ШТО ПОСТОЈИМ! Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука