Deni72 Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 "Да се чувате од жртава идолских и од крви и од удављеног и од блуда, ( и што нећете да се чини вама не чините другима); од овога ако се чувате, добро ћете чинити.Будите здраво" Да ли неко може да ми протумачи на шта се мисли када се каже "и од крви и од удављеног"...Какве и чије крви?Да ли се ово "од удавњеног" мисли да се не једе месо удавњене жиотиње? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Ево пронађи http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/TumacenjaDelaApostolskih/sadrzaj.htm У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јун 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Мала ипсравка,ради се о 15.-ој глави А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Погледај тумачење.Мислим да кад се каће крв мисли на јело покропљено идолском крвљу.А за дављење имаш у тумачењу. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јун 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Погледај тумачење.Мислим да кад се каће крв мисли на јело покропљено идолском крвљу.А за дављење имаш у тумачењу. Видео сам,мада ми је тумачење овог у вези удавњеног да се односи да не треба да се убија,некако то тумачење није баш сасвим у реду!??? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука