Semberac Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Нису СРБИ из Срије криви већ антиСрби који су се својим дјелима исписали из Србства!Нажалост, данас је велика већина у Србији у табору антиСрба! Зато и кличем паролу: СРБИЈА СРБИМА, јер она данас не припада Србима већ Бранковићима! "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Zare i Goci 2011 - Ratko NOVO Чуј пјесму србских Крајишника и све ће ти бити јасно шта ми Срби из РС тренутно мислимо о режиму у Београду! Мрзим више режим Тадића од режима Изетбеговића! "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 E sad cu da potegnem ovo pitanje...posto se stalno na tome potencira....a ne izgovara! Dragi moj Srboljube (Semberac) odakle nam je dosao u Srbiju tvoj toliko omrazeni Boris Tadic??? Ako vec pravite tu podelu na Srbe iz Srbije i Srpe iz Bosne.... ajde i ovu podelu da napravimo.... Doso covek iz Bosne da upravlja Srbijom!!! Pa sad vam se ne svidja njegova politika vi i drvlje i kamenje na njega.... facenew22222222 Ето Коштуница је из Србије... Што за њега нисте гласали...Срби из Србије су гласали за БоТу ..а не Срби из окупираних делова... Ни то нам нисте дали за разлику од хрвата који су то дозволили... А иначе колико се сећам БоТа је ишао у неко село у ЦГ код својих рођака..а не у Р.С И шта ми из Р.С имамо са Босном? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Zare i Goci 2011 - Ratko NOVO Чуј пјесму србских Крајишника и све ће ти бити јасно шта ми Срби из РС тренутно мислимо о режиму у Београду! Мрзим више режим Тадића од режима Изетбеговића! Mrzeti nije hrscansi... a mislim da nije ni pravoslno! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 E sad cu da potegnem ovo pitanje...posto se stalno na tome potencira....a ne izgovara! Dragi moj Srboljube (Semberac) odakle nam je dosao u Srbiju tvoj toliko omrazeni Boris Tadic??? Ako vec pravite tu podelu na Srbe iz Srbije i Srpe iz Bosne.... ajde i ovu podelu da napravimo.... Doso covek iz Bosne da upravlja Srbijom!!! Pa sad vam se ne svidja njegova politika vi i drvlje i kamenje na njega.... facenew22222222 Ето Коштуница је из Србије... Што за њега нисте гласали...Срби из Србије су гласали за БоТу ..а не Срби из окупираних делова... Ни то нам нисте дали за разлику од хрвата који су то дозволили... А иначе колико се сећам БоТа је ишао у неко село у ЦГ код својих рођака..а не у Р.С И шта ми из Р.С имамо са Босном? Verovatno sto Kostunica nista ne zna... ili nije obavesten!!! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Највећи је проблем што ће Тадић да скупи још више политичких појена у Србији са овим хапшењем!Народ у Србији ђенерала и Србе из РС сматра неким теретаом, па чак и љагом, како то БоТа каже! Ми смо још једном издати од Србије, понижени смо. Мени је драго што немам пасош Србије!Гори су душмани ови у Београду на власти него они у Сарајеву!!! САМО РС!НАПРЕД РС! "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Zare i Goci 2011 - Ratko NOVO Чуј пјесму србских Крајишника и све ће ти бити јасно шта ми Срби из РС тренутно мислимо о режиму у Београду! Мрзим више режим Тадића од режима Изетбеговића! Mrzeti nije hrscansi... a mislim da nije ni pravoslno! Хехе...јок волим Бориса, Насера и осталу злочиначку банду! "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Највећи је проблем што ће Тадић да скупи још више политичких појена у Србији са овим хапшењем!Народ у Србији ђенерала и Србе из РС сматра неким теретаом, па чак и љагом, како то БоТа каже! Ми смо још једном издати од Србије, понижени смо. Мени је драго што немам пасош Србије!Гори су душмани ови у Београду на власти него они у Сарајеву!!! САМО РС!НАПРЕД РС! Zbog takvih reci i takvih optuzbi i nastaje mrznja izmedju Srba i Srpa!!!! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Verovatno sto Kostunica nista ne zna... ili nije obavesten!!! Веруј да више зна и да је обавештенији од свих нас ђутуре... Само човек док је био на власти је водио државу..а не странку...за разлику од неких... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Zbog takvih reci i takvih optuzbi i nastaje mrznja izmedju Srba i Srpa!!!! који су ти сада Српи? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Semberac,kako ti ne dosadi više bre?Jel nemaš pasoš Srbije?Jel te izdala Srbija?Pa ako je tako,bate sedi tamo gde si i ne bij tuđe unapred propale bitke,samo molim te daj čoveče ne mogu ovo više da čitam...ratne pokliče,prosejavanje mržnje,bre na 3 teme pričaš jedno te isto,već dva puna dana od kad si se vratio.Nađi bre devojku,izađi negde sa njom,odgledaj neki normalan film,misli o nečemu drugom 7896634 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Verovatno sto Kostunica nista ne zna... ili nije obavesten!!! Веруј да више зна и да је обавештенији од свих нас ђутуре... Само човек док је био на власти је водио државу..а не странку...за разлику од неких... Znanje se pokazuje kada treba a ne kada ne treba.. Kada ne treba niko nema vise koristi od toga.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Јесу... Били из свих странака и Ђокић као министар... kako to da si ti na jednoj strani za mladica,a protiv tadica,a na drugoj si za dodika...da li to znaci da tvoja opredjeljenost zavisi od teritorije na kojoj zivis? ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Semberac,kako ti ne dosadi više bre?Jel nemaš pasoš Srbije?Jel te izdala Srbija?Pa ako je tako,bate sedi tamo gde si i ne bij tuđe unapred propale bitke,samo molim te daj čoveče ne mogu ovo više da čitam...ratne pokliče,prosejavanje mržnje,bre na 3 teme pričaš jedno te isto,već dva puna dana od kad si se vratio.Nađi bre devojku,izađi negde sa njom,odgledaj neki normalan film,misli o nečemu drugom 7896634 Но комент. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Semberac,kako ti ne dosadi više bre?Jel nemaš pasoš Srbije?Jel te izdala Srbija?Pa ako je tako,bate sedi tamo gde si i ne bij tuđe unapred propale bitke,samo molim te daj čoveče ne mogu ovo više da čitam...ratne pokliče,prosejavanje mržnje,bre na 3 teme pričaš jedno te isto,već dva puna dana od kad si se vratio.Nađi bre devojku,izađi negde sa njom,odgledaj neki normalan film,misli o nečemu drugom 7896634 Но комент. osto je bez teksta omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука