Гости Guest - . . .- Написано Јун 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Купујете ли тамо или само нову неношену гардеробу? Има много интересантних продавница које продају веома јефтину и квалитетну робу. Ја много волим да обилазим бувљаке и да претурам по оним половним стварима. Невероватно је шта се све може наћи за веома малу цену. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 ја не купујем у second hand шоповима... али обожавам да обилазим бувљаке.. предпрошли уторак наиђох на бувљаку на официрску сабљу краљевине југославије + капетанске еполете хтио старац да прода за 30 евра и спреман сам био а платим ал наишо неки :mad: па понудио 40 а ја нисам имао више пара код себе и тако оде сабља неком пензионеру.. још само да ме неко каже да пензионери лоше живе! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Ja najvise volim Limundo,to ti je kao internet buvljak 4chsmu1 Ranije sam volela da odem na autopijacu i preturam po starim knjigama,tako sam nasla gomilu ikonica plastificiranih iz Grcke za male pare. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Не,али мораћу да свратим до бувљака чим га овако хвалите. 4chsmu1 У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 ја не купујем у second hand шоповима... али обожавам да обилазим бувљаке.. предпрошли уторак наиђох на бувљаку на официрску сабљу краљевине југославије + капетанске еполете хтио старац да прода за 30 евра и спреман сам био а платим ал наишо неки :mad: па понудио 40 а ја нисам имао више пара код себе и тако оде сабља неком пензионеру.. још само да ме неко каже да пензионери лоше живе! 4chsmu1 4chsmu1 :mad: У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Код мене нема правог бувљака, има пар тих шопова са половним крпицама где може да се натрапа и на нове стварчице, али правог антикваријата нема. Штета. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 :mad: 4chsmu1 4chsmu1 narocito volim da odem na novosadski najlon subotom.Moj tata je zaludjenik, kad sam kod roditelja u gostima obavezno idem sa njim imala nemala novaca.Doduse samo sam par stvari(Garderoba) kupila al sam zato cerki za 400 d kupila 7 original matelovih barbika :mad: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Обожавааааамммм!!!! И Кинезе и бувлјаке и секнд хенд радње. Гомилу страва ствари сам СХ радњама купила. Што мало ношене, што не ношене и то маркиране. Најскупљу ствар сам платила 1.500 динара (прслук од розе крзна!). Бувљак, класичан, немам. А сса Лимунда сам купила пар јако добрих ствари, али сам се и опекла пар пута за високу цену.Па сад мало више размишљам и разгледам. П.С. Пролеће, сад видех да је млађем синку јуче био рођендан, па честитам! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Ne kupujem u seknd hend šopovima, ali na buvljaku i kod Kineza da. Ipak, najdraže mi je kad imam dovoljno novca, da kupujem po buticima jer bar mogu da uđem u kabinu i k'o čovek probam ono što želim da kupim. Zato ne volim da kupujem na buvljaku jer mi daju neko malo ogledalo pa ne mogu da vidim kako mi nešto stoji. OndaK pitam muža je l' valja ovo, on odgovori "ma super ti stoji"- ja dođem kući i sablaznim se. Bačene pare i roba ostane u ormaru netaknuta...bitno mi je da imam pristojnu kabinu i ogledalo da ne bacim pare džaba... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Ne kupujem u seknd hend šopovima, ali na buvljaku i kod Kineza da. Ipak, najdraže mi je kad imam dovoljno novca, da kupujem po buticima jer bar mogu da uđem u kabinu i k'o čovek probam ono što želim da kupim. Zato ne volim da kupujem na buvljaku jer mi daju neko malo ogledalo pa ne mogu da vidim kako mi nešto stoji. OndaK pitam muža je l' valja ovo, on odgovori "ma super ti stoji"- ja dođem kući i sablaznim se. Bačene pare i roba ostane u ormaru netaknuta...bitno mi je da imam pristojnu kabinu i ogledalo da ne bacim pare džaba... 0102_laugh 0110_hahaha 0110_hahaha ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Ne kupujem u seknd hend šopovima, ali na buvljaku i kod Kineza da. Ipak, najdraže mi je kad imam dovoljno novca, da kupujem po buticima jer bar mogu da uđem u kabinu i k'o čovek probam ono što želim da kupim. Zato ne volim da kupujem na buvljaku jer mi daju neko malo ogledalo pa ne mogu da vidim kako mi nešto stoji. OndaK pitam muža je l' valja ovo, on odgovori "ma super ti stoji"- ja dođem kući i sablaznim se. Bačene pare i roba ostane u ormaru netaknuta...bitno mi je da imam pristojnu kabinu i ogledalo da ne bacim pare džaba... 0102_laugh 0110_hahaha 0110_hahaha Uvek me slaže. Zato neće Sanja više da se bakće po buvljaci 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Ja sam tamo nasao mnogo dobre sarene siroke pantalone! Bas su acid jazz 0110_hahaha Ume tako da se naleti na dobre stvari 0110_hahaha Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Ja sam tamo nasao mnogo dobre sarene siroke pantalone! Bas su acid jazz 0110_hahaha Ume tako da se naleti na dobre stvari 0110_hahaha da,ja isto tako,uvjek nadjem za sebe nesto unikatno,ne volim uniformisanost,i ne volim da nosim nista sto je kao "in"... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Kупујем, јашта. njamnjam Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Један мој пријатељ свештеник редовно оде до Београда и купује на бувљаку. Невероватно шта можеш да купиш за мале паре. На пример, есктра кожне ципеле за 600 динџи, кожну јакну (готово неношену) за 1,500, три кошуље (феноменалне) за 800 динара... Да не причам о разним техникама. Купио сам слушалице сонијеве, нало старији модел, оне големе за 300 динара. Кажем, редовно обилазим бувљаке, мада у second hand шоповима не купујем баш, али зато моја жена воли да их обиђе. Питам се само одакле им та роба... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука