Макрина Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Ево,отац Иван,ме бацио у огањ dada Предложила сам дечију страницу да направимо.Нешто као Звонце да буде.Приметила сам да овде има доста креативних сестара.Можемо да пишемо песмице за децу,да постављамо занимљиве фотографије деце...да пишемо кратке приче за децу. Мислим да би све то лепше изгледало као независна нека страница на почетној страни ЖРУ-а него као део форума.Шта ви мислите? Јел то могуће? 0102_laugh Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 па немој да питаш, него организуј честитам на модераторству 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Боље је да направимо за адолесценте. 0102_laugh У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Боље је да направимо за адолесценте. greengrin Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Боље је да направимо за адолесценте. greengrin Young Power of ЖРУ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14521.msg453321#msg453321 date=1306785503] па немој да питаш, него организуј :bla: честитам на модераторству 1000000001010 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Ево,отац Иван,ме бацио у огањ dada Предложила сам дечију страницу да направимо.Нешто као Звонце да буде.Приметила сам да овде има доста креативних сестара.Можемо да пишемо песмице за децу,да постављамо занимљиве фотографије деце...да пишемо кратке приче за децу. Мислим да би све то лепше изгледало као независна нека страница на почетној страни ЖРУ-а него као део форума.Шта ви мислите? Јел то могуће? t4431 Sjajnoooooooooooooooo! :bla: 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel Мислим да би све то лепше изгледало као независна нека страница на почетној страни ЖРУ-а него као део форума.Шта ви мислите? Za ovo se slazem. MIslim da bi bilo najbolje da postoji neka nezavisna stranica. Gde decu da pustimo da brljaju po forumu i traze svoju stranicu. Ili neki zaseban forumcic da bude za njih, sa naslovne stranice... E bas se radujem ovoj ideji. Bravo, draga Vanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 То сам и ја мислила,на главној страни,да ми родитељи могли да виде а и деца. Ако неко може,нека помогне да се направи та страница за децу. Молим вас Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 То сам и ја мислила,на главној страни,да ми родитељи могли да виде а и деца. Ако неко може,нека помогне да се направи та страница за децу. Молим вас :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 То сам и ја мислила,на главној страни,да ми родитељи могли да виде а и деца. Ако неко може,нека помогне да се направи та страница за децу. Молим вас trening па чекај, зар администрација нема никог ко би то направио, пошто ти то осмислиш и организујеш? 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Ја сам само изнео бољи о кориснији предлог.Што су ми обрисане поруке? У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 То сам и ја мислила,на главној страни,да ми родитељи могли да виде а и деца. Ако неко може,нека помогне да се направи та страница за децу. Молим вас trening па чекај, зар администрација нема никог ко би то направио, пошто ти то осмислиш и организујеш? 4chsmu1 То ми је потребно,Медо,браво. Отац Иван ми рече да се пребацујете на бољи сервер и биће нов сајт и лепши.Ја бих писала у међувремену,па кад будете то урадили не заборавите и нас мале,направите за нас страницу Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Ја сам само изнео бољи о кориснији предлог.Што су ми обрисане поруке? Брате,смараш ме,разумеш,ако имаш бољи предлог и енергију,ти уложи,сигурна сам да ће ти изаћи у сусрет.Ја могу оволико колико могу и то не могу без подршке и помоћи. Ето,ти уложи своју енергију за адолесценте,немам ништа против још ћу ти помоћи ако могу а нећу те смарати. Ок? Иначе,обрисала сам и твоје имоје сувишне поруке. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 То сам и ја мислила,на главној страни,да ми родитељи могли да виде а и деца. Ако неко може,нека помогне да се направи та страница за децу. Молим вас womens па чекај, зар администрација нема никог ко би то направио, пошто ти то осмислиш и организујеш? t4431 То ми је потребно,Медо,браво. Отац Иван ми рече да се пребацујете на бољи сервер и биће нов сајт и лепши.Ја бих писала у међувремену,па кад будете то урадили не заборавите и нас мале,направите за нас страницу :bla: A ako u medjuvremenu pisemo ovde, na ovom podforumu, to se sve posle prebacuje na tu novu stranicu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Ја сам само изнео бољи о кориснији предлог.Што су ми обрисане поруке? Брате,смараш ме,разумеш,ако имаш бољи предлог и енергију,ти уложи,сигурна сам да ће ти изаћи у сусрет.Ја могу оволико колико могу и то не могу без подршке и помоћи. Ето,ти уложи своју енергију за адолесценте,немам ништа против још ћу ти помоћи ако могу а нећу те смарати. Ок? Иначе,обрисала сам и твоје имоје сувишне поруке. Meni se mnogo svidja ova ideja, i volela bih da ucestvujem i da pomognem... bas bih volela t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука